sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 dyna'cım diğer takıma gaz verme öyle diyerek bakarsan eğer tek tek adamlara, karşı takımın da gayet güçlü olduğunu göreceksin[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ist de olsam gelip düdük çalmak isterdim zira hiç yormaz ha hill in oldugu defansın karşı sahasında dururdum hep toplar orda olurdu zaten ulan hilden geçse top ki zor estelde takılır be :) orta sahada zaten sabo gibi bi ayı var, rakipte sağlam bacak kalmıcak hill defanstan ortalar fizban kafa vurur falan rakibin bütün atakları urza üzerinden gerçekleştirmesi lazım kilit oyuncu...[hline]Grandmaster Hamburger Bu akşam müziğin dibine vuruyos ohh ne varsa dinlicem nargilemide içmişim rahatlamışım , karnımda tok ,aşka gelem acucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ee bir takımda çakılı defans ben varım işte ne yani fasulyeden mi sayıyorsunuz beni cık cık cık cücemiyim lan ben! merhaba.. cüceyim ben.. konuşan cüceyim ben çıkarım her yerden saklanırım yine ben yine ben parmaklarım uzun uzun, ellerim ayaklarım koca kocaman kafam büsbüyük, kendimse küçücüğüm kadınlar makarna pişirirken çıkarım mutfak çekmecesinden korkarlar beni görünce tüpün arkasına saklanırım hemen merhaba.. cüceyim ben.. konuşan cüceyim ben.. çıkarım her yerden saklanırım yine ben yine ben gerek yok yastığa yorgana kukuletam yeter bana başım ellerimin arasında uyurum yatakların altında çok garipdir benim zevklerim enseleri öğperim kulaklara üflerim hoşunma mı gitti? merhaba.. cüceyim ben.. konuşan cüceyim ben.. çıkarım her yerden saklanırım yine ben yine ben kuytu köşelerdir benim yerim sevecenim "merhaba" derim çabucak acıkırım koşturmaktan haşır huşlur eski gazeteleri yerim kollerımı kıvırıp top gibi olup yuvarlanırım koridorlarda perdeleri tımanırım ayakları tırmalarım bir ordayım bir burda hoşuna mı gitti? merhaba.. cüceyim ben.. konuşan cüceyim ben.. çıkarım her yerden saklanırım yine ben yine ben sessiz ve soğuk gecelerde sallanırım avizelerde kimse göremez beni tepelerde zamanı gelince bırakırım kendimi düşerim yere ama zıplarım yine zıplarım yine zıplarım yineeee...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 tee ilk yazılan kadro olacak işte arkidişler. yani benim yazdığım kadrodur bu da...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 arcane grip arkadaşlar, iyileşemedi bir türlü hem size mikrop bulaştırmamak (yalan) hem de maç sırasında ölmemek için gelemicek satış diyenlerı kınıyorum *! kın*[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 arcane geçmiş olsun boşver bunları gözlerini maç hırsı bürümüş biriside cıkıp geçmiş olsun dememiş kınıyorum *!kın* :) bu arada ben gelemicem maça malesef, artık idare edin hakemsiz ;)[hline]Grandmaster Hamburger Bu akşam müziğin dibine vuruyos ohh ne varsa dinlicem nargilemide içmişim rahatlamışım , karnımda tok ,aşka gelem acucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 sonunda saibesiz bi mac olucak yani hehe eet eet arcane gecmis olsun bu arada masalla her kafadan ayrı ses cıkmıs kadro konusunda yarın maca kadar belli olur isalla ;) [Bu mesaj Bathory tarafından 27 December 2003 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 arkeyn ve benim maçta olmayıp hasta oluşumuzu maç çıkışı laila yaparak kutlayacakmışsınız gibi duyumlar alıyorum[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ulan hepiniz hastamısınız? bendede kırıklık var bende maçtansonra ölecem bile bile gidiyorum... hatta yen, ayakkabı bilem aldım öle özene bezene geliyorum maça...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 benim anlamadığım niyte kalamışta yapmıyoruz? moda nerden cikti?kalamis warken mis gibi.. dela niye oynamiyo.. onsuz macmi olur vs vs.. yarin geliyorum beni 5 bucukta sureyyanin onunden alin ben modadaki hali sahayi bilmiyoru ki zaten kadikoye gitmeye gitmeye orayida temelli unutucam..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 eytere beyauwww ulan namussuzlar ben yine bostan korkuluğu mu olcam şimdi... napalım poluruz[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 katılıyorum kayboluyor! kaybolmayan top yapsınlar[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: arcane, 27 December 2003 15:26 tarihinde demiş ki: arcane grip arkadaşlar, iyileşemedi bir türlü hem size mikrop bulaştırmamak (yalan) hem de maç sırasında ölmemek için gelemicek satış diyenlerı kınıyorum *! kın*[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead geçmiş olsun abi yokluğunu hissettirmemeye çalışçam:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 lol![hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Bende buradan yetkililere sesleniyorum kafa vurabilen fizban yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 yeni ayakkabılarımla... anca degaj dikerim başka da bir halty olmaz...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yetkili Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Kaybolmayan top >>>>>>>>>> yapıldı Kafa vurabilen fizban >>>>>>>>>> yapıldı İşlem bitiş raporu; Kaybolmayan top; -Testleri başarıyla geçti. -Fayda amaçlı kullanım için tüketime sunuldu. Kafa vurabilen fizban; -Testlerin bir kısmını geçemedi. -Deneme amaçlı kullanım için "kafa vurabilen fizban beta" Urza'nın tüketimine sunuldu. -Urza'dan tahhütlü rapor beklenmekte.[hline]Yetkili kişi benim burada görülecek bir şey kalmadı dağılın lütfen. Bütün çağrılarınız ve istekleriniz dikkate alınacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 eeeee beyler simdi bulusup mu gidioruuz yoksa herkes kafasına gore mi takılıyo? yada en iisi ben sahaya geliiim yeri ogrendim nasılsa.. hım 4.45 vapuruna binsem 5.10 gibi kadıkoyde olurum ordan hızlı adımlarla yurusem 5.30-5.40 gibi sahada olurum heh hadi gorusuruz o zaman ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: -MrBomb-, 27 December 2003 03:33 tarihinde demiş ki: şimdi en son karar pazar 6-7 dimi?[hline]a.k.a "bay bomba" sen sahanın yerini öğrendin mi? sanırım atmıştım sana cep telefonumu bi problem olursa ararsın...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ben örendim yerini hiç olmadı cebin war sabo hadi sahada görüşmek üzre[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar