Bathory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 tüh deismemismi moda? nese ;) eee nesine yapıcaz su macı ya zevkine olmasın sole ne bilm bi baklavaydı falan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 sizi deniz akkayayla aynı podyuma çıkarırım görürsünüz modayı !! ay şey olmadı neyse anlayın işte :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ee net bi sonuca varabildik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: BabacumMostors, 24 December 2003 00:01 tarihinde demiş ki: yok abi bu sefer geçen yılın modası olacak :lol: modadaki halısahanın yerini bilmiin ben beni bi yerden alanzi siz hatta boada mı buluşsak ama yok ora da çok orta siz en iisi bi tarif edin modadaki yeri[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 hım kıcını bogaya ver,yuzun nereye bakıo?hani modaya doru cıkan yol varya tramvay gidio artık hah orası iste..ordan dumduz yuru yuru yuru yuru yuru baya bi yuru sora bi pazarımsı bisey var hal gibi enterasan bise ordan soraki ilk saga girince orda zaten.. doru anlattım dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ahanda sevd,im bu kadroyu ehe bence kazanırız :)[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: fizban, 24 December 2003 23:33 tarihinde demiş ki: fizban, arcane, apex, sabo, bathory, estel phalanx, babacum, urza, eshreff, mr.bomb, kender abi tam tersine sizin takım güçlü olmuş bu arada silthanası yazmamışın gelmionmu silthanas[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bizim takım tam eline almalık bir kadro :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Geçen maçta attğım golü hatırlatmak isterim....[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 arkadaşlar pazar 6-7 alabildim ancak çünkü diğer her saat doluymuş...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 eh napalım bir kere girdik günaha... şimdi gidip ayakkabı almam gerekiyore[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 lol fizban the geri vites ;) Crù_e (ICQ#xxxxxxx8) Wrote: yiyecem bathory yi hehe ya ben simdi kimin icinden gecicem defansta nerden bulucam bi daa fizban gibi bi rakip ah ah neyse neyse ;) bu macın sonucu belli..aldık biz oynamaya gerek yok ehe [Bu mesaj Bathory tarafından 25 December 2003 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 sonuç direk 2.takımın kalecisinin kim olacağına bağlı kender mi babacum mu lol[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 lol maç yapmayın benceskortahmini pek bi kolay oldu fizbanların takım: 20 urzanın:5 5 golde ne sıkıntılarla atılıcak bakın bakalım :) urza 3 tane atar en az karsı karsıya vurur saha dısına gider defanstan top cıkarıcam diye vurur gol olur aha yazıyom buraya[hline]Grandmaster Hamburger Estel_Anorien, 23 December 2003 23:37 tarihinde demiş ki: oooooffff.. Kimse isminin yanında bir gif var diye adam olmuyor..Bendede bi madalya bi title var.. adam mı oldum? Hayır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 bi dakka kalede olmadığım sürece beni geçen olacağını kim söyledi? ha siz geçersiniz o ayrı ama toplar geçemez...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 bi iki ufak (ufak?) değişiklik lazım takımlara. hill yokken iyiydi de böyle olursa azzcıcık dengesiz olur. ha ama bi önerim yok şöyle olsun hasan size hüseyin bize diye.[hline]Keko içiysen, kendinden geçiysen Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 gol atmak için önce kalenin önüne gelmek gerek..[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 3 aydır gol atmıyorum gol orucumu bu maçta açacağım allahın izniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 auha arkeyn de satmış geçmiş olsun phalanx kardeş :P[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 doru diyosun :)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Gris seni teketek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ya baba takımları eşit yapmak tmm ama esas önemli olan cıvımayan oyuncuları takımlara bölüştürmek millet gidio ileri geri gelmio fln :) mesela iki takıma da 1er çakılı defans werilmeli 1er de ii kaleci ondan sonrası güce göre ayarlanmalı bence[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: fizban, 27 December 2003 03:02 tarihinde demiş ki: arcane hastaymış, onun yerine angelus maçı izlemeye geleceğine oynamaya geliyo. ama böyle de yeneriz biz oluyo, değiştirelim derim ben kadroyu. şöyle bişey derim bilmem ki ne dersiniz. fizban angelus hill estel mr.bomb babacum phalanx urza sabo eshreff kenderleme bathory ki böyle de güçsüz oluruz gibime geliyo, ama bizdeki iman gücüyle kazanırız sanki.[hline]despite all my rage, i'm still just a rat in a cage fizbocum hayır, takımlar aynen şöyle angelus, fizban, hill, sabo, mr.bomb, estel vs phalanx, urza, eshref, kenderleme, bathory, babacum arkadaşlar kadrolar budur, bu diilse fizbanı bizzat döveceğim[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 şimdi en son karar pazar 6-7 dimi?[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ben derimki dyna olmadan takım kurmanız pek bi zorlaşmış :) lol sabonun verdigi kadro da ben sonuc için sabonun takıma 100 kaat yatırırım valla direk belli abi skor zevki çıkmaz yani (diyip takımı şişiriyorum ve rakibi küçümseyen sabonun takımı fark yiyo) urza couşuyo her vurdugu gol vuramadıgı korner oluyo falan[hline]Grandmaster Hamburger Bu akşam müziğin dibine vuruyos ohh ne varsa dinlicem nargilemide içmişim rahatlamışım , karnımda tok ,aşka gelem acucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar