sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 tamam mal jankis gelmesin de arcane için değiştirelim günü :P yeni gün oylamaya açıyorum: CUMA 3 - 6... [hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 22 December 2003 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 cumartesi dışında herşey uyuyor arkadaşlar[hline]"...and so, locked beyond the Gateway of Blood and past the hall of Fire, Valor awaits for the hero of light to awaken..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bana da cuma dışında herşey uyuyo hadi bakalım kim kazancak arcane :-P (cuma hakkaten uymuyo ama cuma yaparsanız mecburen gelicem yerime yedek fln almayın)[hline]a.k.a "bay bomba" [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 22 December 2003 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 mrbomb uymamasına rağmen geliyosan, uymuyo diilmiş demek ki yani. neyse iyi şu anda apex, ben, silth, arcane, 4 kişi onay verdik[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 cuma tamamdır[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bende tam yazacaktım cumartesi gelemem diye ehe cumaya kaydırmışız :) evet evet cuma olsu vben de geliim[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 cuma uyar ama saati de onemli.. saat6ysa kesin uyar 5e yetismem icin kosmam lazım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 6-7 veya 7-8 kafi heralde ?! hoş bence 5-6 en iyisi hava fazla soğumaz ama siz bilirsiniz erken yapmak istemeyenler var ondan dedim[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bence 6-7 süper 5-6 cok serefsiz bi hava ne karanlık ne aydınlık 6-7 iidir o zmn?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 arkadaşlar cuma 6-7 ? kabul edenler ben, bath, sabo şimdilik.[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 6-7 diil 5-6 !![hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bence de 5 6 iidir[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 eyi farketmes[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 peki peki 5-6 da yapalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ha bu arada şöle bi sorun var fizban o gün okuldan geç çıkacağını söledi bi sorun çıkabilir ben karışmam[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ben o deveciği arıyorum meşgul veriyor heyvancık. gelsin icq'ya zılgıtı yiycek :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 hay çakiim hepinize toplanın karar verin phalanx, arcane, estel, fizban, mrbomb, eshreff, kender, apex, bathory ve sabo bu 10'luya pazar her saat uyuyor diğer insanlar mesaj atsın [hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj fizban tarafından 23 December 2003 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj fizban tarafından 23 December 2003 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 cuma cumartesi pazar uyarım her türlü ben de ayrıca çabuk karar verelim de kazara almasın birileri [Bu mesaj Kenderleme tarafından 23 December 2003 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: LvL_Sabo, 23 December 2003 00:04 tarihinde demiş ki: bathory, apex ve ben herşeye uyuyoruz geri kalan 9'unuz karar verin... cumayı kafadan eledik bikaç kişiye uymuyo (bana fizbana ve phalanx a ters) hatta cumartesi de 1-2 kişiye uymuyodu sanırım (jankise uymuyo du galiba) pazar en uygunudur bence[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ya alo geriye kalan 8 kişi gelip fikrinizi yazsanıza !!!![hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 pazar erkence bir saat daha oradan taksime akacam yılanlar gibi...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 yan çiziciler.. aslan gibi çıkarım sahaya..[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: Silthanas, 23 December 2003 23:44 tarihinde demiş ki: her gun her saat... bo$lugun bu kadari...[hline]Külliyen Yalan... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 fiz yine aynı moda dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 yok abi bu sefer geçen yılın modası olacak[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar