sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Estel_Anorien, 21 December 2003 20:16 tarihinde demiş ki: yahu beni takıma koymayana allah koysun diyorum o kadar.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum estel 2 saniye susuver ya, sanki kasıtlı olarak alınmamışsın gibi kadroya konuşuyorsun...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 abi cuma günü yapılcaksa geç saat olmasın nolur cumartesi olursa her saat olur ya cumartesi sabahı dersane sınawı war o yüzden istemiyorum cuma olmasını. ama olursa da erken saatte olsun en azından hadi artık herkes yazsın ne zaman istediğini düşünelim hangi tarih en uygun ben fikrimi deiştirmiyorum cumartesi saat 15.00 diyorum hala[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bence modada 6ya 6 yaptıımız gayet eglenceliydi.o saha da 7kisi oynanmaz hayatta.. fenerin sahasından ksatınız dereagzıysa oranın hem sahası cok kotu,hem bok kokuyo,ayrıca gece macları pahalı oluo orda.. benim fikrim modada 6-6 yapalım.. gun ve saat farketmez ama illa bi gun saat solemek gerekirse cuma 6-7-8-9 daha ii olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 fiz dur pazarı karıstırma surda cuma ctesi tartısıoruz bide pazar girerse hic cıkamıcaz isin icinden ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 pazartesi yapalım madem öyle :) olmaz mı akşam mis gibi[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 salı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ya of paşa paşa hafta sonu yapalım, hafta içi bi sürü kişiye uymucak liselilere ? bana uyar gerçi de benim için ne kadar çabuk o kadar iyi. gazım kaçıyo yoksa[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 1-2 gün erteledik sabo mızmızlanma işte geç oluyo diye sen de okelersen 4 leyecez o hafta zaten yılbaşı haftası 1-2 gün okul var liselilerin ı-ıh diyeceğini zannetmiyorum kabul edilir[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 of harbi ya gaz meselesi cumartesi 3 uyuyomu herkese? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 cumartesi yapmak istemeyenler çıktı pazartesiyi oyluyoruz bathory[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ptesi uyaaar lol o hafta tatilim nasılsa ;) her saat uyar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ohoy yapmayın etmeyin pazartesi falan. yılbaşı hediyesi sınavlarımız var o aralar. çok kasar beni.. yani şu 2 haftada tek bi olmayacak gün o da. öteki günlerde affetmem ama :)[hline]Keko içiysen, kendinden geçiysen Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ya ohoo beyler size de gün ayarlayamıyoz ha :P haftasonu karar kılamadınız ben de alternatif çözüm üretiyorum ben salıya da varım ama bilmem yani böyle gider bu 1 ay sora anca oynarız ehu[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 abi haftasonu kime uymuyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bi laf vardır hani iki eliyle .......... die biz masalla 12kisi eder 24 el 24elle bi seyi dogrultamadık masalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 yuh kurtçuk dedi iğrenç bi adamsın yani :P bu arada size alternatif bi gün öneriim cuma günü yapın :P (bknz. sanane?)[hline]Keko biraları! İçiysen, kendinden geçiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Bana her gün uyar eğer yer varsa cuma cumartesi pazar pazartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ARKADAŞLAR cumartesi 3-6 arası bir saate almayı oylamaya sunuyorum...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 uyar uyar bide sabo sana zahmet su kadroların son halini de bi yazsan.. yada en azından oynayanların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 kadromuz budur: fizban phalanx silth arcane jankis babacum vs bathory kenderleme apex sabo mr bomb dela yedekler: estel, urza, nonoş başka yedek var idiyse yazan özür dilerim sonradan eklerim...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 22 December 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 eee nesine yapıoruz ;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: LvL_Sabo, 22 December 2003 17:35 tarihinde demiş ki: ARKADAŞLAR cumartesi 3-6 arası bir saate almayı oylamaya sunuyorum... *!barnak kaldırır*[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 apex de onay verdi arkadşalar. yazmaya üşeniyo götoş ama[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 cmts ise ben yokum alın urzayı martılara :P[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 cumartesi ise ben de gelemem arkadaşlar, cumartesi olacaksa yerime yedeklerden birini alın lütfen[hline]"...and so, locked beyond the Gateway of Blood and past the hall of Fire, Valor awaits for the hero of light to awaken..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar