Sergen Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 basket yapsanıza anca futbol zaten futbolu 3 yaşında çocukta oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 cuma akşamı olur mu havaya falan baksanıza bi cumartesi oynayamam ben pazar da anca geç saat 8 gibi .. haftaiçi müsaitim ama bu haftaiçi değil haftaya[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 aman aman beyfendi musait deilmis ;) saka bi yana herkese uyan bi zaman olsun..haftaici haftasonu farketmez bana.. herkes yazsında belli olsun su gun ve saati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 öss'li adamım dalga geçme bakim =)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 hehe ossyi atlattım dalgamı da gecerim adlı programımıza hos geldiniz.. hahha hhohoh ohooohooo ah yazık haftasonları dersane,haftaici etuddu yok kutupanede soru coziimdi falan.tamamen insanı asosyallige itiyo bole seyler.. hıhohohohho cok zor ya allah size peygamber sabrı vermis ;) hoho hehe haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 pazar ve cuma olmasın abi çok alakasız zamanlar ya cumartesi olsun bence[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ee nolcak simdi kimine cuma uyuyo ctesi uymuo kimine tam tersi birine karar verelim herkes uydurmaya calıssın ona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Arkadaşlar halı saha maçına izliyici alıyo musunuz:) Ben de izlemeye gelcem de... fizbanla beraber gelcem ben.Hem sizlerle de tanışmış olurum:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 gel bakalim ranger , tanisiriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 hayda şimdi dela yani önceden yerini ayırttı mı fizbo?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 keko birasinin ureticisi bizdenmis demek , iciysen kendinden geciysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 arkadaşlar 6-7 ve sonrası adam başı 8 milyon 5-6 ve öncesi 4 milyon siz karar verin bana ikisi de uyar...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 farketmez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Silthanas, 21 December 2003 14:50 tarihinde demiş ki: said: Angelus, 21 December 2003 13:23 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar halı saha maçına izliyici alıyo musunuz:) [hline]Rangermania ICQ bu cinsiyetine bagli...George Micheal gibiysen geliysen deilsen gelmiysen, tani$miysen..[hline]Külliyen Yalan... [hline]Grandmaster Hamburger Absolut, 15 December 2003 14:42 tarihinde demiş ki: Game master= GM Area Master = ?? hehehehe Popeye, 15 December 2003 14:43 tarihinde demiş ki: eh be abso yakında baba olacaksın ugraştıgın şeylere bak ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Beni takıma koymayana allah koysun.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 lol ester ;) bana da saat farketmez gece gunduz sabah oglen aksam no problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 estel papucu yarım çık dışarıya oynayalım [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 21 December 2003 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 hadi artık günü kararlaştıralım ben cumartesi diyorum saati farketmez[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 önceki maçtan sonra 7v7 yapalım diyodu millet ben de öyle yapalım ki dışarda kalan olmasın diyorum. evet evet diyorum[hline]Keko içiysen, kendinden geçiysen Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 o sahada 2 kere 7v7 yaptım ben. ı ıh yani olmuyo, çok cümbüş oluyo çok kalabalık oluyo...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 nete girsemde gorsem maclari hay ya.. bende oynamak istiyom .. bi keresinde gelememistim ama bu sefer tum hirsimla gelmek istiyorum tabi yer warsa :P[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 mumu 1 keresinde gelememiştin? senin olmadığın 5 maç falan yaptık haberin yok :) bu arada yer yok ama yedeksel vaziyette olursun ok?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 1 keresinde haberim oldugu halde gelememistim ben ondan bahsettimehe olur ya gelicem oynamak istiyom futbol askiyla yanip tutusuyom[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bence modada oyniycaksak ne olursa olsun 6v6 yapılmalı .. adam başı 8 falansa çok pahalı ama isterseniz 7v7 kalamışta yapabilirz nası fikir ? cuma akşam geç saat 8-9 mesela[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 yahu beni takıma koymayana allah koysun diyorum o kadar.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar