Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bu save dosyaları nereye atılıyor arkadaşla saveleri falan değiştircez dosyaları kopyalıcağım yeri bulamıyorum..[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aRagRim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 falla aradım ben de bulamadım ama nfs underground topıcını okursan gormustum orada bi yerde tabe okumak biras zamanını alacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bu soruyu kaçıncı kez yanıtlamış olacağımı bilmiyorum ama... Documents And Settingsall UsersApplication DataNFS Underground klasöründe.[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aRagRim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 pardon seni kızdırmak istemezdik ama cahillim haa bi de benim makinede 98 kurulu bu soylediin sanırım 2000 xp felan icin galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 windows 9x işletim sistemleri için ya belgelerimde ya da WindowsApplication DataAll UsersNFS underground[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aRagRim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 okey saolewe gidince bi bakayım ama hatırladıım kadarıyla belgelerimde yoq ama win icine baqayım tekrar tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catdog Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ne sonunda bende su Underground'ı oynadım uzun zamandır herken bu oyunu kounuşuyo dün gece bi denemek için oyandım ve gerçekten konuşulacak bir oyun olduğuna karar verdim çok aşırı bir yarış oynarken biran kendimi arabanını içiinde hissetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar