chris Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ben spheretables_s.scp nin icine bu events ı en alt [EOF] un altına yerlestırdım ama olmadı [Events e_weapcolor] ON=@click IF !(==&~020) && (=t_weapon_mace_smith) || (=t_weapon_mace_sharp) || (=t_weapon_sword) || (=t_weapon_fence) || (=t_weapon_bow) || (=t_weapon_mace_staff) || (=t_weapon_mace_crook) || (=t_weapon_mace_pick) || (=t_weapon_axe) || (=t_weapon_xbow) || (=t_fish_pole)) IF (==100.0) act.color 075e return 0 else IF (==80.0) act.name magical weapon act.color 0652 return 0 else IF (==60.0) act.name magical weapon act.color 045e return 0 else IF (==40.0) act.name magical weapon act.color 0599 return 0 else IF (==20.0) act.name magical weapon act.color 084c return 0 endif 2. bide su teleport oldugunda stafflar altında cıkan ates var o ates sayısını nası artırırız... Teşekkürlere yardımlarınız için[hline]ben terbiyesiz, forum kurallarından bihaber, yeni geldiği yerde tatsızlık çıkaran biriyim...
DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bunu eof un üstüne atıcan sora playerlara yükliceksin[hline]
Öne çıkan mesajlar