Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crafted Menuleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslarım ben kendi hazırladıgım serverımda Crafted menulerın Hepsi Farklı Farklı Cok cirkin bir goruntu oluyor burada Herkese Yalvariyorum Sadece Butun hepsi birbiri ile aynı olan ve calısan Menuleri arıyorum...
kendim yapmayı denedım fakat olmuyo denedım yapamıyorum serverımın butun herseyı tamam hazırladım herseyı cok güsel..
Bana Bu konuda acayip yardım gerek Tek basıma Calısıyorum sadece Ordan burdan birde kendi yazdıgım scp lerle Yaptım serverı artıkk buraya kadarmıs Menuleri En yakın zamanda bulmam lazım eger Burada kimsenın elinde warsa bu Menuler Lütfen Yardımcı olsun....
Mesaj tarihi:
Redhot eğer ki menuleri duzenlemek istiyorsan ve kendinde yazamıyorsan bir tavsiye... En azından farklı görünmelerini engellemek için scp lerdeki resimler ile biraz oynama yap..Kendi stilinde bir goruntu yaratabilirsin.. Sadece aldıgın menulerin codeları arka planda çalışır ve senin goruntulerin olur.. Kaçakçılık oldu biraz ama yinede senin için yararlı olur :)
Mesaj tarihi:
saol birde bişiy sorjam...bu gump maker da yapılıyo dımı öle konusuyolardı da peki bu gump makerdan daha iyi ve daha kolay bi program warmı.... şimdi cok sey isitiyorum diye bana kızıcaksınız hersey anlatılıyo burada genelde gecende birisi cilent editlemeyi anlatmıstı gene bu sekilde birisi anlatsa cok güsel olur su menu yapma olayını ... pff ok herkese tesekkurler...
Öpüldünüzzz :P
  • Yeni Oluştur...