casher Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Serverı daha yenı yapıorum sadece scripts sitemizden yazan Sphere.ini ayarlarını yaptım acc yaptım serverı acıp gıireim dedim aynen baslıktaki gibi WARNING:(sphere.ini,491)'c:spherescriptsspherestatusbase.html' not found... ERROR:(sphere.ini,491)Can't open web page input 'spherestatusbase1.htm' Erorunu sunuor burda belirttigi dosyayı buldum anladıgım kadarıyla sitede serverın kaydını yaptırmam gerekior gibi anladım ama sacma geldi kimsede bole bisi yok acaba ip fln yazarken kendi ip mi yazmamla fln alakası olabilir mi hani orda 127.0.0.1 mi ne yazılması istenior ben kendi ip mi yazdım alakası oldugunu zannetmiorum bu konuda bi yardımcı olursanız sevinirim
quakerthewhite Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Sphere.ini dosyasının içerisindeki kodları iyi düzenlememişsin.. Shardın kapalıyken sphere.ini dosyasını aç... Bütün gerekli dosyaların klasör isimlerini dikkatlice düzelt.. Zaten orada yazar nerde hangi dosya gerekli diye.. ana klasör mutlaka senin sphere in bulunduğu klasör olmalıdır bu html dosyası için..
casher Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Simdi ben sphere.ini icin script bolumumuzde yazanların tıpa tıpını yapmak zorunda mıyım mesela ben ne biliim max server sayısını biraz daha az sonra mac dusme zamanını daha az sonra admin ip-server ip fln kendi ip mi yazdım bilgisayarımın bunlardan kaynaklanıorsa ben bastan tıpa tıpını mı yapaım İp leri ordaki gibi ayparsamda dısardan hıc bı arkadasım gıremıor o yuzden ole kendi ip mi fln yazaım die dedim
casher Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Sorunu buldum :) sphere ı C: icine atmam gerekırken ben prog. fılesa atmısım :) Yanlız bisi sorcam Sımdı Ben mesela serva Loredor ısmını dusundum bole bı server mı var ssanırım ole bııs cunku acıorum server adı New Server name olarak ve ıkı tane server gozukuor bu ıkı osrunuma cozum yazabılır mısnız
quakerthewhite Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Yazabildiğim kadar yazayım.. :) Şimdi birinci derdini anladığım kadarıyla öyle bir server name vermek istiyorsan tabii verirsin.. Bunu yapmak için sphere.ini yi açıyorsun tekrar.. Sonra onun en aşağısına gidiyorsun.. taa en alt satıra.. Orada şöyle iki yer göreceksin; Your Sphere's Name Here 127.0.0.1 2593 Menace Central menace.ne.mediaone.net 2593 Şimdi.. Ben kendi shardımda Menace Central menace.ne.mediaone.net 2593 bölümünü kaldırmıştım ilk defa bu işi yaparken :) Neden başka isi molsun diye.. Daha sonra onun üstünde kalan Your Sphere's Name Here yerinede istediğim ismi yazdım... Aynen sende bunları uygula ve istediğini yap... Bunu yaptıktan sonra tekrar bu dosyanın en üstüne dönüyoruz. . . . // NAME= // Specifys the name of your server. Player's will see this upon login and // also this is the name the web interface will use. SERVNAME=New Server Name Böyle birşeyler görüyor olmalısın şu an.. Eğer görüyorsan ; New Server Name olan yere aynı server ismini yazıyorsun.. Tataam.. Shardı açıyorsun bakalım olmuş mu :)
Öne çıkan mesajlar