eddy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Arkadaşlar konumu aynen yazıyorum: *Servet-i Fünun *Cenap şehabettin'in hayatı ve eserleri hakkında bilgi ve herhangi 3 şiirini inceleme hocanın dedikleri aynen böyle şimdi ben bunları nerden bulabilirim bir yardım ederseniz sevinirim.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bittin sen ben bunun sınavından çaktım. Cünüp Şehabettin in oyle şiirleri varki kafayı yersin ama bi ara Cenap Şehabettin hakkında ufak bilgiler yazarım sana okul kitapçığından.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Deme be abi şöyle bu adamın şiirlerini inceleyen bir site falan yok mudur. Bulamam mı_?[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 sanmıyorum ama dediğim gibi bi ara sana yazarım kitaplarını, şiirlerini ve ufak tarihçesini hafta içi okula gideyimde.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 google.com ? denedim çıkıyo bişiler ama fazla araştırmadım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Ve tanrı google'ı yarattı.[hline]Tanrılar kurban istiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar