Grudge Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Şöyle ciddi ciddi toefl a falan hazırlayacak bi kurs arıyorum. bi de öğrettikleri şeyler işime yaricak. yani şu anda ingilizce dragonlanceleri okuyup ingilizce altyazı takip edebiliyorum. bbc den falan haberleri dinleyebiliyorum, gayet rahat bi şekilde. sinemada biryerden sonra altyazıları bırakıp direk dinlemeye başlıyorum söylenilenleri ama mesela konuşamıyorum ya da cümle kuramıyorum diyim. kısaca biraz zorunluluktan kendi kendine geliştirilmiş lise ingilizcesi biliyorum. aman "this is a book" falan diye girmesinler de...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Maddi imkanın varsa en iyisi 1 kez amerikaya gitmak 1 ay falan 1 sefer bile seni bu seviyede bayağı ilerletecektir.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Üniverstelerinki iyi olur diye biliyorum.Kurs başlamadan önce bi seviye tespit sınavı yapıp seni ona göre sınıfa alıyorlar.İstanbul anadolu yakasında Marmara Uni mesela.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 geçtik amerika olayını bikere. hadi maddi imkanım oldu diyelim -ailevi kredi vs.- şu an başka şeylerle de uğraşıyorum. araya sokucam ingilizce kursu olayını diyelim. ben marmara univ. den mezunum zaten (iki yıllık. o yüzden ingilizce hazırlık falan okumadım). oranın ingilizce kursu çooooook kötü. yabancı diller fakültesinde bile diil kurs. diğerlerini bilmiyorum ama ne kadar farklıdır acaba demeden de edemiyorum... [Bu mesaj Grudge tarafından 15 Mart 2003 02:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 AMerika hiç bir şekilde grammar türü kurallı şeyleri geliştirmene yardım etmez, çünkü oradaki insanların konuşmalarına alışarak grammar i tamamıyla unutuyorsun.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 said: Volfied, 15 Mart 2003 07:39 tarihinde demiş ki: AMerika hiç bir şekilde grammar türü kurallı şeyleri geliştirmene yardım etmez, çünkü oradaki insanların konuşmalarına alışarak grammar i tamamıyla unutuyorsun.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... ki bide amerika ve ora gibi (a.k.a Avustralya) ulkelerde sokakta konusulan diller doru diiller ve oyle bir yere bile gitsen ordada adam akilli bi kursa gitmen lazim cunku okullarinda bile gramer leri doru duzgun verilmio.[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Aahhaah angel avustralya da ya, bana ordakilerin cins konusmalarını annatıo icqda mesela Angel : Wazz Up nedemek? Ben : O kim? Angel : Burdakiler cok leymır konusuo how is going demek . dedi direk koptum orda ben :) daha baya bisi wardı da simdilik bu geldi aklınma sadece[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 bende öyleyim cümle kuramam :D[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ya iide onnarın hepsi ole konusuomus ana dilleri oalrakdan angel direk la bunnar bana kesin kkufredio felam demilş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar