Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nebula scriptleri ve sphere55iR1 kurulum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
birlaç gündür scplerle bunları servera dahil etmekle vs uğraşıyordum geçende servera dahil edemediğim bs menuyu dahil etmek için sphere scp klasorunu silip yerine zebula scplerini scripts diye klasor oluşturarak aktardım bütün scpler item events gumps vs çok güzel çalıştı çalışmasınada nedense serverda ne maden kalmıştı ne de balık allah bilir odunda kalmamıştırda onu denemedim maden çıkartmaya çalışınca there is no ore diyo balık tutmaya çalışınca there is no fish diyo ayarlayamadım bu zebula scpleri içinde resourcelar yokmudur acaba?
Mesaj tarihi:
55ir1 ile 55i arasında region çakışması faln olurmu sade 55i kurup zubulayı olduğu gibi yapıştırıp deniyen olduysa maden balık vs hakkında sonuç alabildimi?
Mesaj tarihi:
[remove olması için runuo emulatörü kullanması gerek heralde ama bence sphere kurmuştur ve .remove olmuyorsa .gm yaz gm=1 yazıyosa sanırım .remove işleyecektir yok yazmıyosa senin acc gm accı değildir gm accountu yapman gerekir bunun içinde git account dosyalarına accountunun altına PLEVEL=6 yapıştır bütün dosyalardakine böle yap sonra serverı kapatıp tekrar aç
  • Yeni Oluştur...