Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bazen okulda ya da herhangi bi yerde anlatılan konudanayrılıp düşüncelere,hayallere dalarım.O anda öyle dalarım ki gerçeklik kavramı tamamen silinip gider kafamdan. Başı sonu olmayan konularda yıldızların aydınlığında dağlara baka baka,güneşin ışığında denizin pırıltısını izleyerek yeni bi dünya,yeni bi efsane türetmeye bayılırım.Genellikle gerçek dışıdır bu hayal ve efsaneler.Hiç bir gerçekliğe uymayan nesneler,canlılar... Ama düşüncelerle,hayallerle boğuşmadığım zamanlar yani ayık olduğum zamanlar tamamiyle gerçekçi bir insanım diyebilirim. Geçen gün yine abuk subuk bi derste konudan kopmuş salak salak düşünüyordum.İnşaat mühendisliği okuduğum için yapılara,yollara falan acayip dikkat eder oldum.Hayalimde dünya kare olsaydı aman ne karesi küp olsaydı diye düşündüm bi ara.6 tane eşit kare düzlem birleşmiş bi kübü oluşturmuş diye düşündüm.biz dünyanın üzerinde yaşıyoruzya yer çekimi falan var hayalimde de biz dünyanın içinde yani kübün içinde yaşıyoruz. yer çekimi var ama her kare düzlemin dışarıda bi çekim gücü var diye düşündüm. yani 6 tane çekim merkezi var herkes kendi düzleminde durabiliyor. ne kadar aptalca dedim biran ama sonra salla devam dedim kendi kendime.. sonra bu kübün içinde 4 köşe var her köşe 3 düzlemin birleşmesiyle oluşuyorya tam bu köşenin birinde arazim var diye hayal ettim. 3 düzlemde de arazim vardı yani. sonra kafam dank etti olamazdı böyle bişi.çünkü düzlemin birine yapacağım apartmanın üst katları diğer düzlemi kesecekti ve onun çekim alanına girecekti.tam bu sırada yumuşak bi üçgen prizmanın kalın bağırsaklarımda döndüğünü hissettim. Tekrar gerçekliğe döndüm bu olay karşısında hocayı bi kestim 5 dk dersi dinledim hca dersi bitirdi o sırada. Dışarı çıktım kantine gidecektim çünkü o üçgen prizmanın açlık belirtisi olduğunu biliyordum.Kantine gidip bişeyler yemeli o prizmayı silindire çevirecektim.içimden nihaha diye güldüm 3-4 salise sürmüştür tahminim. Kantine girerken cebimdeki parayı düşündüm.Hafta sonuna gelmiştik.Ailemin yanında üniversite okudugum için harçlığımı annemden alırdım ve annem genelde hafta sonu harçlık verirdi.Ben hiç istemem para verin diye.ekstra ihtiyaçlarım olmadığı sürece tabii...ailenin yanında okumanın avantajlarıda bu demek ki dedim i an.Cebimde bi yeşil 6-7 tanede 1 er milyonluk oldugunu biliyordum.aslında bi 20 bide 10 milyonluk vardı ama poğaça,gazete falan derken sabah 2-3 milyonu harcamıştım adamda 1 er milyonluk olarak bozmuştu paramı.Ailenin yanında okumanın bi yönünü kavramıştım.Her zaman paran olurdu ama hiç bir zaman çok olmazdı.En azından benim böyleydi.Yarın yine harçlık alacağımı biliyordum ve benim param bitmemişti.sevindim ve düşündüm.Dersler yoğun olsa hep tasarruf ediliyomuş dedim. Neyse kantine girdim 3-4 kişi var fast-food bölümünde yiyeceklerinin hazırlanmasını bekliyolar. Benim önümde sarışın güzel,alımlı bi kız kasaya doğru yöneldi bende arkasından gittim kasadan fiş alarak yiyeceğini sonra alabiliyordun.Kız "Bi karışık tost lütfen" dedi.Benden 10cm kısaydı.Bi an benden uzun kız varmı hiç gördüm mü diye düşündüm.Evet görmüştüm yazın antalyada turistlerden bi bayan 2 m civarındaydı! Ama önümdeki kızdan hemen etkilendim.Çok hoş bi parfümü vardı güzelde bi sesi.Zaten oldum olası Uzun sarı saçlı kızlardan gözlerimi alamam.Neyse... Ben genelde yengen yerim kantinden ama bi kaç gün önce yediğim yengenin sosisleri bozuk gibiydi.Kızdanda etkilendim belki bende bi karışık tost fişi aldım. Yan tarafa geçip önümüzde yapılan karışık tostları izlemeye başladık/yada başladım.bizden sonra yiyecek bişey almaya gelen olmamıştı. Tostları yapan adam ortadan kesilmiş ekmeklerin arasına yağ sürüp tost makinesinde bastırdı.Daha sonra sucukları ekeklerin yanında pişirdi ve ekmeklerin içine koydu.Üstlerine peyniri dizdikten sonra tekrar bastırdı.Sonra açıp salçaları sürdü tekrar kapatıp bastırdı ve bi kağıda sararak tostlarımızı verdi.Önce kız aldı sonra ben. Tostları aldıktan sonra ikimiz birden geriye döndük o an aklıma salçayı sürmek için açtığı ekmeğin içindeki peynir ve sucuklar aklıma geldi ve kıza dönerek;"peynir ve sucuk ne kadar birbirine karışabilir ki?Olmuyo işte hala ne zorluyolar anlamıyorum..." diyerek karışık tostla ilgili görüşümü belirttim.Kız müthiş sıcak bi gülümseme attı bende az bi tebessümle karşılık verdim ve yürüyerek uzaklaştım.Şimdi kızın yüzünü hayal edemiyorum ama kokusunu tekrar duysam tanıyacağımı düşünüyorum.Belki kızı tekrar görsem de tanıyabilirim.Saçlarından da tanıyabilirim belki. her neyse o kız şimdi benim hakkımda ne düşünmüştür acaba? diyede merak ediyorum.Karışık tost fikrime katılmışmıdır acaba? © Fistan[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Bence ortadaki tek karışık tost senin kafan :) Ama güzel bi giriş olmuş hani :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 kız kesin deli bu demiştir[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Bencede Deli demiştir. Bide nası Kokusunu duysam Tanırım demişsin anlamadım ya :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 sen sus bakim 5 satırlık şiirci :-D[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ya niye deli olduğumu düşünsün bi kere ben espri yaptım ve o anladı(mı acaba). belki düşündüklerimi bilseydi deli derdi ama sadece esprimden deli demez yok artık.. kokusundan tanırım dediysem parfümünden dedim o parfümü tanırım bi daha duysam çok hoş kokuyodu.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Nası ya? Sen şimdi aynı kokuyu sıkmış olan başka bi bayan gördüğünde onu o mu sanacaksın?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 cok dei$ik bi bakı$ acısı tabi .. bilemicem ama sana bakırkoy'de ozel bir hastane var ordan yardım edebilirler :lol:[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 abi medeni cesaret 100 yani ben bi kıza öle bişi dicem ha ? :D[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Bu gerçek sanırım en başlarda gene bir edebi eserle mi karşı karşıyayız die düşünmüştüm :-)[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ahaha oturmuş yazmış bu kadar şiir yani hiç değilse sıkılmıştır :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 lol sufermis[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: fedaykin, 20 December 2003 23:01 tarihinde demiş ki: sen sus bakim 5 satırlık şiirci :-D[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Ahaa süperr +1 :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 lan süfer harbi kıza az kalsın ben aşık olcaktım böle mi güzel anlatılır olay bariz senin moduna girdim[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 justin hazır konu açılmışken ceren nasıl ?[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: DeamoN, 21 December 2003 00:50 tarihinde demiş ki: lan süfer harbi kıza az kalsın ben aşık olcaktım böle mi güzel anlatılır olay bariz senin moduna girdim[hline]bornozlu canavar puhahah[hline]Döncem ben sanaaa... ''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 tek bildigim tost ayvalik tostudur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Yazmiyim dedim ama ben omrumde boyle komik sey okumadim.... Hahahhaaaaa cok funny ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bence bu yorum karşısında senin çok entel biri oldugunu düşünmüştür :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Bence kızda bir etki bırakmıştır.Ufakta olsa bir sempati.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: HellHound, 21 December 2003 01:26 tarihinde demiş ki: tek bildigim tost ayvalik tostudur... eheh Bensiz yediğiniz için olsa gerek doggy efendi ;P [bkz: Satıcı EagleEye] Ehe imkaansız...Karışmaz o Kaşar Sucuğa,Fistan.. ;) Kız bence "ne kadar ilginç biri" diye düşünmüştür..Ehe Deli olsaydın orada olmazdın zaten ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 hmmm *!telefonunu eline alır* mesajlar > gelenkutusu > malum şahısın mesajı; tostumu yedim odamda bekliyorum *!telefonun mesaj kısmını kapar* hey gidi günler heyyy *!mutfağa tost yapmaya gider, daha kahvaltı edecektir*[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Bence kızın aklından sunlar gecti. *Lamere bak ya banane , üzümü ye bağını sorma. Ye tostunu*[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Fistan iyi ucmusun ha :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 kızı gördüm tanıdın bugün.saçları yaya yaya karşı binadaki dersliklere sanırım kimya okuyo kimyacılarla geliyodu :D ben hiç yapmadıgım bişeyi yaparken gördüm 2. katın penceresinden dışarı baktım gelenleri seyrediyodum sabahın 9 unda. belki 3 senedir aynı okuldayım hiç pencereden bakmadım bugün baktım onu gördüm.kaderede inanmıyom ama rastlantının bölesi yani. kızı sevmişliğim yok yanlız yanlış anlamayın.belki arabayla çarparsam hastaneye falan götürürsem ozaman belki aşık olma durumu olabilir yada çarpışıp kitaplarını dökersem aa yinemi sen seni tanıdım olayı olursa belki.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar