kingpin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Apex daha varmış o zaman ya .. hemen alayım nihoho =P 2 sene sonra 1 sene sonra pc bile eskiyor ..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 2007 den once cikmayacak ps3.. 2005 neymis peeh.. ayrica ben satiyorum ps2 300 milyon çift gamepad demo disc yaninda orjinal oyun yokİ(sattim hepsini) chipsiz.. isteyen warsa goruselim.. fiyat hakkinda yorum yapmayin lutfen sahsi fikrimdir kimseyi irgalamaz almak isteyen warsa konusuruz.. pazarlikta yaparim.. hem sonucta kiz gibi makineye 300 milyon wermek war 0'ina 600 mlyon wermek war.. siz bilirsiniz tabii :P saygi duyariz..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 600 milyon degil yaw 0 ları 400 filan[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Mumu, 21 December 2003 18:47 tarihinde demiş ki: 2007 den once cikmayacak ps3.. 2005 neymis peeh.. ayrica ben satiyorum ps2 300 milyon çift gamepad demo disc yaninda orjinal oyun yokİ(sattim hepsini) chipsiz.. isteyen warsa goruselim.. fiyat hakkinda yorum yapmayin lutfen sahsi fikrimdir kimseyi irgalamaz almak isteyen warsa konusuruz.. pazarlikta yaparim.. hem sonucta kiz gibi makineye 300 milyon wermek war 0'ina 600 mlyon wermek war.. siz bilirsiniz tabii :P saygi duyariz..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo kız gibiymiş peh neler yapmışındır sen ona dul olmuştur o :D[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 olmaz o kadar aldık ! :)[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 olsun olsun 100$ olsun :)[hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 şu olay kesin bişey mi? oldu mu? olacak mı? kaçırmamak lazım 100$a düşecekse kesinlikle.[hline]Keko içiysen, kendinden geçiysen Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 alacaksanız şimdi alın arkadaşlar eminim ki ps2 100 dolar a düşerse psx çıkacak o yüzden beklemeye değmez.[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar