Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prelude mu peugeot 407 coupe mi beklemelimi?

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

annem arabasini degistirecekte sportif orjinal bi arba istiyo zaten aile olarak 2 kisiyiz hangisi daha idealdir

2 sininde en dandi modeli olacak ve 2002 model gibi olacak hangisi daha iyidir?

bide prelude 1996-2000 diyor daha sonra yapilmadi durduruldumu?

yoksa 1 sene daha beklemeli universiteye girince kendinn de kullancigi bir arabmi almali cunku bu 407 geliyor baktim cok guzel olms[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

sebep? :)
said:
RazorJimmy, 07 December 2003 17:18 tarihinde demiş ki:
Peageut almayın.. Artık o markaya güvenim 0..[hline]K1cK S0m3 4sS W1tH a L4rg3 Tr0uT productions brought to you by
RazorJimmy @ ICQ# 12858821
[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse?
burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name.

radiant victor!
//system halted. enjoy the silence.
Sosyal ağlarda paylaş

allah allah ençok preludemu modifiye ediliyor yurt dışında tabi o nedenle bonzai ve benzeri dergilerde 20 adet civic varken 1 tane prelude görmek şans sayılıyorken nasıl böyle bir kanıya vardın anlayamadım hatta ve hatta istetistiksel olarakta cardomain'e kayıtlı 1479 adet prelude varken ezici bir üstünlükle 6323 adet civic var[hline][b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
Sosyal ağlarda paylaş

hks veilside gibi f&f filmine araba hazırlayan ve dünyanın en büyük tunnig ve body kit firmaları neden demo uygulamalarda civic kullanıyorlar prelude civic kadar estek ve performans açısından popiler bir araç değil küçük bir örnek de verelim 2 tana totalde 5 yıldıza sahip arabayı kıyaslayalım dış görünüşü ile

[hline][b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 07 December 2003 02:03 tarihinde demiş ki:

yani megane coupe veya clk dan cok daha iyidir derim..[hline]Külliyen Yalan...

Megane Coupe'lere laf yok.
Çok iyi araba fazlalığı alıyorlar =).[hline]I am the light that shall lead you to darkness.

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 08 December 2003 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Honda Civic ve Prelude evet garip bi tartısma konusu olmus :)
Ikısıde farklı ıkı kalem araba bana gore.Ikı aracta genelde ezıcı olarak UK ve USA de modıfıye edılen arabalar.Cıvıc gerek kendı fıyatı gerekse modıfıye parcalarının fıyatları acısından prelude'e oranla cok daha yuksek bır yuzdeye sahıp modıfye camıasında.Onu tartısmaya bıle gerek duyulacak bır konu oldugunu sanmıyorum.

Topıgı acan arkadasa kendı fıkrımı vermem gerekırse;Annesıne araba dusunuyorlarmıs bana gore ıkısıde olabılır nede olsa modıfıye edecek degıller.Ikısınınde parcası zor bulunuyor ıkısıde standart hallerıyle cok hızlı arabalar degıller ama 406 sankı bıraz daha kendıne has bır hava sergılıyor bıraz daha radıkal ve spor coupe degılde sık coupeler arasında yer alıyor.

Bu durumda oyum 406 Coupe den yana.Bır bayana daha cok yakısır kanaatındeyım.[hline]" pantaREi " DIED...!!!
" MAtt " IS STILL ALIVE...!!!

[Bu mesaj pntREi tarafından 09 December 2003 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj pntREi tarafından 09 December 2003 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Anadolu grubu sabancı'nın mı ki ya?
Honda sabancının deil die biliom ben..

Hasar oluşsun cana gelmesin ama nası olduki kuzenin spin fln atıp dört tarafı çarpmış olmalı
yoksa burundan girince okadar hasar oluşması mümkün deil ya[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuna kadar Japonnnnnnnnnn
bırakın yaw elin almanını fransiz italyanını[hline][b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...