Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 annem arabasini degistirecekte sportif orjinal bi arba istiyo zaten aile olarak 2 kisiyiz hangisi daha idealdir 2 sininde en dandi modeli olacak ve 2002 model gibi olacak hangisi daha iyidir? bide prelude 1996-2000 diyor daha sonra yapilmadi durduruldumu? yoksa 1 sene daha beklemeli universiteye girince kendinn de kullancigi bir arabmi almali cunku bu 407 geliyor baktim cok guzel olms[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 pre havada karada çakar 406 veya 407 ye emmeden alır çiğ olarak eksozdan atar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Ya bu adam peugeot yu övsün diye soru soruyosunuz bi gidin ya =)[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 silthanas o cok pahali olur neettin sen? nun ustune koyup crossfire alinir. prelude uretimden kalktimi onu bilen yokmu ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 bende en son 2000 gördüm max 2001e kadar var galiba. Ama prelude yurtdışında honda'nın en çok modifiye edilen arabası yani civicten daha popüler ve çok tatlı 2.2 v-tec motor da cabası. Ben bulabilirsem siyah 3-4 yaşında prelude bende almayı düşünürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 sebep? :) said: RazorJimmy, 07 December 2003 17:18 tarihinde demiş ki: Peageut almayın.. Artık o markaya güvenim 0..[hline]K1cK S0m3 4sS W1tH a L4rg3 Tr0uT productions brought to you by RazorJimmy @ ICQ# 12858821 [hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse? burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name. radiant victor! //system halted. enjoy the silence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 allah allah ençok preludemu modifiye ediliyor yurt dışında tabi o nedenle bonzai ve benzeri dergilerde 20 adet civic varken 1 tane prelude görmek şans sayılıyorken nasıl böyle bir kanıya vardın anlayamadım hatta ve hatta istetistiksel olarakta cardomain'e kayıtlı 1479 adet prelude varken ezici bir üstünlükle 6323 adet civic var[hline][b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Sayı olarak prelude geçer demiyorum. Her altına honda civic alan modifiye edio ama dikkatli bakarsan prelude'lere modifiye nasıl yapıldığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 prelude derim. yada firebird alın eheh[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 hks veilside gibi f&f filmine araba hazırlayan ve dünyanın en büyük tunnig ve body kit firmaları neden demo uygulamalarda civic kullanıyorlar prelude civic kadar estek ve performans açısından popiler bir araç değil küçük bir örnek de verelim 2 tana totalde 5 yıldıza sahip arabayı kıyaslayalım dış görünüşü ile [hline][b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ya benim arabanın resmini izinsiz kullanmasana Ragnar :D üstteki yeşil araç benim.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 said: Silthanas, 07 December 2003 02:03 tarihinde demiş ki: yani megane coupe veya clk dan cok daha iyidir derim..[hline]Külliyen Yalan... Megane Coupe'lere laf yok. Çok iyi araba fazlalığı alıyorlar =).[hline]I am the light that shall lead you to darkness. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 08 December 2003 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pntREi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Honda Civic ve Prelude evet garip bi tartısma konusu olmus :) Ikısıde farklı ıkı kalem araba bana gore.Ikı aracta genelde ezıcı olarak UK ve USA de modıfıye edılen arabalar.Cıvıc gerek kendı fıyatı gerekse modıfıye parcalarının fıyatları acısından prelude'e oranla cok daha yuksek bır yuzdeye sahıp modıfye camıasında.Onu tartısmaya bıle gerek duyulacak bır konu oldugunu sanmıyorum. Topıgı acan arkadasa kendı fıkrımı vermem gerekırse;Annesıne araba dusunuyorlarmıs bana gore ıkısıde olabılır nede olsa modıfıye edecek degıller.Ikısınınde parcası zor bulunuyor ıkısıde standart hallerıyle cok hızlı arabalar degıller ama 406 sankı bıraz daha kendıne has bır hava sergılıyor bıraz daha radıkal ve spor coupe degılde sık coupeler arasında yer alıyor. Bu durumda oyum 406 Coupe den yana.Bır bayana daha cok yakısır kanaatındeyım.[hline]" pantaREi " DIED...!!! " MAtt " IS STILL ALIVE...!!! [Bu mesaj pntREi tarafından 09 December 2003 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj pntREi tarafından 09 December 2003 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Kırmızısından alın dalgınken yanından geçince one ferrari mi fln oluyo millet =)[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Anadolu grubu sabancı'nın mı ki ya? Honda sabancının deil die biliom ben.. Hasar oluşsun cana gelmesin ama nası olduki kuzenin spin fln atıp dört tarafı çarpmış olmalı yoksa burundan girince okadar hasar oluşması mümkün deil ya[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pntREi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Ulkede kasko dıye bı sıstem war kardes :) Yaparsın kaskosunu kac para masraf cıkarsa cıkar arac sahıbını baglamaz kaskosu oder aslanlar gıbı.[hline]" pantaREi " DIED...!!! " MAtt " IS STILL ALIVE...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Bugün bi Probe gördüm en kırmızısından ne prelude dinler ne pejo 407 coupe. Probe arkadaş! 2001 model şahane bi alet.34 plakalıydı antalyada artislik yapıyo[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 probe nedir?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Ford Probe. Ben de kesinlikle 407 derim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mesutkurtulus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 öyle peugeot honda falan alacağınıza gidin 98 model bi clk alın bari arabaya biniyorum dersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Ford Probe bu. ama 407 daha iyi tabikide. daha turkiyeye gelene kadar probe ye binilir ama ehehe[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Prelude alın havada karada peugeotların her modeline GEÇİRİR[hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Sonuna kadar Japonnnnnnnnnn bırakın yaw elin almanını fransiz italyanını[hline][b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar