Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kontörlü Bonus Kart?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kontörlü ile ilgili bilgim yok ama onu alacağına, basbaya ekkart al? 18 yaş altında olmama rağmen normal kredi kartım var kendi hesabım değil sadece ekkart... mutluyum[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
ben de var netten cok rahat alisveris yapabiliyorsun fakat her alisverisde nerdeyse kendi sifreni kendin giriyorsun guvenlik acisindanmis...[hline]Actions are more louder than words!
Mesaj tarihi:
açıkçası bizimkiler ekkart almaktan tırsıyolar. Çok alışveriş yapan bi insan değilim ama olur da yaparım diye korkuyolar o yüzden kontörlü olmaası daha iyi. bugun geldi kartım yarın kullanmaya başlayacam hadi hayırlısı.[hline]La ultima noche que pas contigo,
La llevo guardada como fiel testigo
De aquellos momento en que fuiste ma
Y hoy quiero borrarla de mi ser

The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
Mesaj tarihi:
levie biraz kullanıp iyi ve kötü yanlarını söölersen sevinirim..[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Mesaj tarihi:
kötü yanı
sadece havaleyle para yükleniyor olması
bi de yanında zincir vermeleri (ne salak bişi ya)

yani zaten yazılacak pek bişi yok bildiğimiz visa nın kontorlu olanı işte.[hline]La ultima noche que pas contigo,
La llevo guardada como fiel testigo
De aquellos momento en que fuiste ma
Y hoy quiero borrarla de mi ser

The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
  • Yeni Oluştur...