HalbadaR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 1. oyununu oynayan var mı bilmiyorum. Neyse ya oyun çok kısa sürdü ama genede mükemmel olmuş. Amerika'da neden yasaklandığı belli. :) Oynayanlara bir sorum var. Ayarlar bölümüne sansür olayları var. Oyunu daha açık!!! bir şekilde oynamak için şifre girmek gerekiyormuş. Bu şifreyi bilen birileri var mı? Ya da oynamış olanlar varsa şifreli ne fark ediyor? saygılar hörmetler[hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Ee biraz gec kalmisin be aga...O oyun 7 yillik felan degil mi?Cd'leri coktan parcalanmistir yani bi de 7 cd'ydi ya eha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Evet 7 cd. Aldım bitirdim :) Halen Bakırköy Magic'te satılıyor. Hatta 2.si de satılıyor. Alıp onu da bitiricem kısmetse :)[hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ehe o da 5 cd'ydi sanirim..zamaninin en super oynuydu hatta bildigim kadariyla ilk korku advanture'du..Ben bitirmedim gerci abim oynarken izlerdim :) ama konusu guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Peki nerde bu bakırköydeki magic? Yada bakırköyü bilmeyen biri olarak beşiktaş yada kadıköyden nasıl gidebilirim?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Phantasmagoria 1 i oynadım bitirmedim çünkü çok kötü bir adventure... bayaa korkutuyodu beni falan küçüktük tabii :P ama yani kötü bir adventure oyun olarak bilemiycem... 2 daha da beter... ama gene de beyeneni çok saygı duyarım... bir klasik nasılsa[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Ya herhangi bir otobüsle bakırköye gelinir. Orda Avşar sineması var herkesin bildiği. Sorarsınız sinemayı... Ondan sonra sokağın kuzey tarafına doğru yürürseniz , Aytur kasabı veya karşısındaki pastaneyi geçince sağda Magic Computer diye görürsünüz.[hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Phantasmagoria'yı bir dergi 'şok şok 7 CD,bu bir rekor' diye tanıtmıştı ama güzeldi tabii..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar