Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 valla pek bi ücretli anlaşmamız yok bone la fakat avukat olmayı planlamıyorum sadece aramıza daha kolay alışabilmen ve buzları kırabilmek için söylemiştim. Sen yazılarımızda art niyet arama yeter bide emanın nası quote etmeli yazısınada bakmalı bende bi hata ettim affola paticik ahali[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj Angelfire tarafından 26 December 2003 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Bıze ne Kım Basınger dan !! Burayıda ıı ce Televole ye cevırdınız:hrr:[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 george micheal mı neydi oda boşanmış kocası dayak atmış onada bilmiyom ben diğer televolecinin yalancısıyım onada dier televoleci sölemiş[hline]Grandmaster Hamburger Bu akşam müziğin dibine vuruyos ohh ne varsa dinlicem nargilemide içmişim rahatlamışım , karnımda tok ,aşka gelem acucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 bence fiziksel şidetten çok daha beteri ruhsal şiddettir ve bunu genelde kadınlar çok ama çok daha iyi beceriyor. Ha kimi denyolar zaten kendileri sıfır olduğu için ne yaparsan yap cevap veremeyip sadece sinirlenip ya allah diye dalıyor o ayrı.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 kim besincır a eeee..... neyse sonucunda s,ize bir şey olmasın[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmiycen.[hline][ no pain, no gain ! ] Launvatar Do[/u][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 kim? basinger? gibi bi espri yapmama gerek yok sanırım[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Üzüldüm habere,yazık..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: fizban, 26 December 2003 22:58 tarihinde demiş ki: tanıştırırım istiyosam seni ? ama kimle tanıştıracam ?.[hline]despite all my rage, i'm still just a rat in a cage Kimle tanıştırıcan?Benide tanıştırsana?Nasıl biri Kim?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ....... [Bu mesaj Dragonutopia tarafından 27 December 2003 01:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar