Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kiM BASINGER BOSANIYOR PEKI NEDEN?

PiNk

Öne çıkan mesajlar

valla pek bi ücretli anlaşmamız yok bone la fakat avukat olmayı planlamıyorum sadece aramıza daha kolay alışabilmen ve buzları kırabilmek için söylemiştim. Sen yazılarımızda art niyet arama yeter
bide emanın nası quote etmeli yazısınada bakmalı bende bi hata ettim affola paticik ahali[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!

[Bu mesaj Angelfire tarafından 26 December 2003 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence fiziksel şidetten çok daha beteri ruhsal şiddettir ve bunu genelde kadınlar çok ama çok daha iyi beceriyor. Ha kimi denyolar zaten kendileri sıfır olduğu için ne yaparsan yap cevap veremeyip sadece sinirlenip ya allah diye dalıyor o ayrı.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 26 December 2003 22:58 tarihinde demiş ki:
tanıştırırım istiyosam seni ? ama kimle tanıştıracam ?.[hline]despite all my rage, i'm still just a rat in a cage

Kimle tanıştırıcan?Benide tanıştırsana?Nasıl biri Kim?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Jimenez artık LTDF da olamayacak...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...