PiNk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Dayak yüzünden biten evlilikler kervanına bir yenisi daha eklendi!.. Hollywoodun güzel aktristi Kim Basınger on yıldır Alec Boldwinle sürdürdüğü evliliğini bitirme kararı aldı Ünlü çiftin boşanma nedeniyse alışık olduğumuz bir neden olan dayak!.. Daha önce defalarca kere dayak yüzünden biten evliliğe tanık olduk ama Kım Basınger-Alec Boldwin evliliğinin bu yüzden bitmesi şaşırttı bizi Çünkü ünlü çift evlilikleri boyunca hep örnek çift olarak gösterildiler Demek ki aile içinde bilinmeyen aksaklıklar varmış Bu su yüzüne çıkmayan sorunlar Basınger-Boldwin evliliğini bitirdi ama olan çiftin 8 yaşındaki oğlu Irelanda olan oldu [Bu mesaj PiNk tarafından 26 December 2003 20:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 inanamiyorum bu erkek milletinin kadinlara neden el kaldirdigini anlamakta zorlaniyorum... Belli bir sey varki kadin erkek kadar guclu kuvvetli deil neden dengi olmayan bir yaratiga insan vurmak ihtiyaci hisseder aklimi kaybedicem ... Demekki dayak yemeniz icin hangi siniftan oldugunuz ne kadar unlu oldugunuz ne kadar paraniz'in oldugu onemli degil... Onemli olan tek sey birlikte oldugunuz kisinin INSAN SINIFINA girip girmedigi!!!!!!!!!!!!![hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 benimle evlenecek ondandır... way bee hatuna boşan evlenelim dedim hakkaten de boşandı napacam şimdi?[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 diyorsun dayak yiyorsan gidersin sığınırsın kadın ve erkek sığınma kuruluşlarına[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: BonePART, 26 December 2003 20:44 tarihinde demiş ki: hmmm haber eksik bi kere sonu yok sona turkce harfler c/p olmamıs ama konu dısı o keisn kim basnger kim ya[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok. hayir haber bu kadar..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: Prawler, 26 December 2003 20:48 tarihinde demiş ki: diyorsun dayak yiyorsan gidersin sığınırsın kadın ve erkek sığınma kuruluşlarına[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. Ne demek gidip kadin siginma evine sigin boyle bir seyin olmasi bir kere ceza gerektirir.... Zaten gerekli onlemin alinmamasi bunlarin bu kadar kolay hareket etmesini sagliyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 bir evlilik daha yıktım,o kadar dedim kim''e bağlanma bana die,ah benim yüzümden kocasaından boşandı.(tabi)[hline]tık! benim hala umudum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 10 senedir evlisin... bir çocuğun oluyor... ve onca sene dayak yedin... yok bee yalandır başka bir nedeni vardır boşanmaları için... ben bir kadın olarak 10 sene evli kalacam kocam hergün dövecek.. .yok öle yağma... işte buyüzden feminist lezbiyenim...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Kim ki bu ? tanımıyorum ama kocası o severde döverde :P[hline]Tanrılar kurban istiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 kadın adamı dövüyomuş ben öyle okudum gaztelerin birinde :-)[hline]eclipse:eive ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Kim Basenger amcamın oglu deil ne yaptıgı beni neden ilgilendirsin ? Seni de ilgilendirmemesi lazım, ondan sana bi fayda war mı ?[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 http://kimbasing3r.freeservers.com/[hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 beni böle haberler asla alakaadar etmio walla bnm özelhayatım böle gözönünde olsaydı ben rahatsız olurdum (bilmeyenler için kim besincır eminemin filmnde annesini oynuodu)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Sen miydin ona dayak atan aquila, ben de merak ediyodum neden gozu devamlı morarık oluyodu buluştuğumuzda. :D[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 sapıklık manasında dövmüyorsa belki bir nedeni vardır :)[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: BonePART, 26 December 2003 21:19 tarihinde demiş ki: haberin son kelimesi eksik en aızndan[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok. Duzelttim en azindan .... Hic diilse yazdiklarim okunabilir... Son kelimesi eksik en aizndan seklinde yazmiyorum...[hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: PiNk, 26 December 2003 20:46 tarihinde demiş ki: inanamiyorum bu erkek milletinin kadinlara neden el kaldirdigini anlamakta zorlaniyorum... Belli bir sey varki kadin erkek kadar guclu kuvvetli deil neden dengi olmayan bir yaratiga insan vurmak ihtiyaci hisseder aklimi kaybedicem ... Demekki dayak yemeniz icin hangi siniftan oldugunuz ne kadar unlu oldugunuz ne kadar paraniz'in oldugu onemli degil... Onemli olan tek sey birlikte oldugunuz kisinin INSAN SINIFINA girip girmedigi!!!!!!!!!!!!![hline]Ella es una hermosa mujer... Katılıyorum...[hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 cok da guzel diilmi$ ya .. Yani ama dayak yiyosa da bi nedeni vardır derim ben[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Hergün dayak yiyipte evliliğini sürdürmek isteyen kişiler varken bunu tartışmak ne kadar mantıklıki. Iki kişi arasında olan bir ilişkide 3. kişilere laf etmek pek düşmez. Gördüğümüz gibin hatun boşanmış.. Bide hatun arkadaşlarımıza kötü bir haber vereyim. Hatun kişisi eğer yeterli rezillikte durumu yaratırsa, görülebilecek en uysal & en modern erkekten bile dayak yiyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: Zegna, 26 December 2003 22:26 tarihinde demiş ki: haketmiştir :P[hline]McFly -Guardians of Light- `zegna lvl 50 Infiltrator buffmatic 4x Cleric Boofer diomache crush merc inc. albion / excalibur hehehe doru uzatmayalım :-P[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: PiNk, 26 December 2003 21:26 tarihinde demiş ki: said: BonePART, 26 December 2003 21:19 tarihinde demiş ki: haberin son kelimesi eksik en aızndan[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok. Duzelttim en azindan .... Hic diilse yazdiklarim okunabilir... Son kelimesi eksik en aizndan seklinde yazmiyorum...[hline]Ella es una hermosa mujer... Hehee pink bu kadar alıngan olmana hiç gerek yok ama bnoepart olayında alışman lazım hatta en yakın zamanda bonepartça türkçe bi sözlük edin derim ::) bu arada kimse seni rencide etmek yada işine çomak sokmak için yazılar yazmıo.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 reklam icin yapmislardir. bosverin :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: Angelfire, 26 December 2003 22:32 tarihinde demiş ki: said: PiNk, 26 December 2003 21:26 tarihinde demiş ki: said: BonePART, 26 December 2003 21:19 tarihinde demiş ki: haberin son kelimesi eksik en aızndan[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok. Duzelttim en azindan .... Hic diilse yazdiklarim okunabilir... Son kelimesi eksik en aizndan seklinde yazmiyorum...[hline]Ella es una hermosa mujer... Hehee pink bu kadar alıngan olmana hiç gerek yok ama bnoepart olayında alışman lazım hatta en yakın zamanda bonepartça türkçe bi sözlük edin derim ::) bu arada kimse seni rencide etmek yada işine çomak sokmak için yazılar yazmıo.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Sen onun avukatimisin guzelim... Bildigim kadariyla BonePART'in yazi yazma yetenagi war istese bunu yardi deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 her$eye cewap vermek zorunda mısın ya ?[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 aha işte kadını bu yuzden dövücen aha vurun cp nin dibine vurmus cp kuralarını okumamıs ama bone bize karşı taş fırın erkegi izlenimi verir de hatun üyelere el sürmes :) valla sözlerin bittigi yerde orman kuraları geçer güçlü zayıfı ezer dayaga karsıyım ve evet cok saçma ama hatunda deadly kapris silahı ile erkege saldırdıgında erkek de allahın verdigi gücü esirgemiyo bole durumlarda :) tabi ema gibi terlik kullanma sanatlarında master yapmadı isen yersin dayagı kalırsın :) ha ayrıca erkegi döven kadınlarda var yani gazetede falan arada haber oluyo ;)[hline]Grandmaster Hamburger Bu akşam müziğin dibine vuruyos ohh ne varsa dinlicem nargilemide içmişim rahatlamışım bi karnımda tok aşka gelem acucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar