KARAMURAT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bu nasıl bir vergi sistemidir silah dayayıp para isteseler daha insaflı olurdu en azından soyulduğmuzu bilirdik.Bu soygun değilde nedir.Son vergiler ile 9.5 milyar gibi bir para ödemem gerekiyor.Aracım için ama ödemeyeceğim tabi,Nemi yaptım değerinden 4 milyar altına bir galeriye verdim daha mantıklı bir araç alacağım hemen.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 YUH yıllıkmı 9.5 milyar? ya benim anlamadığım arabanın vergisi neden ağırlığa görede değişiyo hadi motor gücü diyelim yine saçma ama saçmalamak gerekirse çevreyi kirletiyo ve daha çok yakıt tüketiyo diyelimde ağırlığı kime batıyo kardeşim?[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Artık ağırlığına göre alınmıyor işte Vodan.. Silindir hacmine göre alınıyor... Bence güzel bir uygulama. Lüx araba alıp gezen, yüksek vergisini de versin... Bende 250milyon vericem. Mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ehe tanıdık hummer'ını satılığa çıkardı vergiler yüzünden :)[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ewt ağırlık olayı süper saçmaydı acaba mantığı bu araba ağır yolları eskitiyomu :) adam spor araba almış 1000 kg bizim zavallı kalkana kadar canı çıkan 1.6 vectra 1200 küsür kilo 20 kilo ilemi ne 2 kat fazla veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 babamin arabasi 4.750 benimki 600 , annemin arabasi 300 kusur , yuh boyle sistemin nedir yahu bu acayip sinirlendim bugun gazetede gorunce 1 senede 6 milyara yakin para delirmis bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Motor hacmide bi seviyeye kadar tabi. Ama ağırlık çok saçma bittiğini bilmiyodm ben hala o şekilde sanıyodum pardon =)[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bu uygulama lux ayrimi yapsa içim gam yemiyecek.Benim arabamın değeri yaklaşık 40 milyar şu sıralar diyelim az değil belki ama.4 te 1 i vergi ödenir mi bir araç için.Şimdi ben bunu öderken 230 milyarlık araçta aynı vergiyi ödüyor bumudur adaletli sistem.Hatta yine 150 200 milyarları bulan ama motor hacmi 2.0 2.5 arası değişen araçlar sadece 1.5 milyar gibi rakkamlar ödüyor işte adalet bu sanırım.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 biraz düşürdüler bugün vergileri bizim kazancımız 500 milyon oldu :) neymiş ? range rover'ını dizel alacakmışın yoksa 7 milyar zarara girermişin[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 biim arabaya 600 milyon vergi koymuşlar. 1600cc altı 4 yaşında bi araba almak farz oldu artık[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Abi Karamurat senin o vegiyi vermen için arabanın tahminen 3200-4000 cc arasında olması lazım...O zaman sen de Porsche veya z3 var ki hemen sana geliyorum:)Maliye bakanı örnek vermişti hatta demişti eskiden arabanın ağırlığına göre alıyorduk şimdi tüm Avrupa ülkelerinde olduğu gibi motor hacminden alacaz dedi hatta örnek verdi işte Porschedan 900 milyon alıyprduk şimdi 9milyar alacaz dedi...[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 4.7 cherokee var onda yanlis hatirlamiyorsam , simdi bizim cherokee'yi ticari araca cevirebilme gibi bir sansimiz var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 sankiş ticari araca cevirince vergi alınmicak. bi kere araç ticari sen napıyosun bu arabayla ver bakalım aylık kazandıgın paranın vergisini demiceklermi?ticari aracın var evde yatıyo eheh derler[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 onun bi yolu vardir illa ki , sirket arabasi olarak gorunur sirkette bizim oldugumuza gore :) .ben bi arastirayim sunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 arabayı sirket e geçirirsen düşer vergiden şirketin aracı olarak gostericen kaskoyu falan babam anlar bu işten ekonomist-mali müşavir .... :) ama suan ist de deilim haftaya(çarşamba) sorarım istiyosan nasıl yapılıyomus nekadar getirisi var falan diye :)[hline]Grandmaster Hamburger Estel_Anorien, 23 December 2003 23:37 tarihinde demiş ki: oooooffff.. Kimse isminin yanında bir gif var diye adam olmuyor..Bendede bi madalya bi title var.. adam mı oldum? Hayır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 hah yasa dyna onu babana sorup bana bi mesaj atarsan cok iyi olur valla sagolasin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Sizde satın ozaman..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar