ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Beyler zorda kaldım . Anneme ve babama yılba$ı hediyesi almam lazım .. Ornek verebilir misiniz ?[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Annen mutakta çok çalışan bir insansa ona mutfakta kullanabileceği bir gereç alabilirsin.. Son zamanlarda fiyatları iyice ucuzladı.. Baban işe resmi kıyafetle gidiyorsa bir kravat olabilir. Ama en güzel hediye alma yöntemi sempatik birşeyler bulmaktır... çekici gelecek güzel birşeyler bulabilrisen o zaman esas en güzel hediyeyi alırsın.. Kadıköydeki dükkanları dene.. ucuz ve ilginç şeyler var.[hline]Tanrılar kurban istiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ben babami karaoğlan dergisine abone yaptim 1yıllık :D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Saolun da babam hayatında takım elbise gymi$ adam diildir yani bi dugunlerde giymi$ligi vardır .. Biraz daha yaratıcı olalım plss.[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 anneye mum babaya gravat bitti gitti...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Artik annene ve babana alacagin hediyeleride burda soruyorsan ......[hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: PiNk, 26 December 2003 19:55 tarihinde demiş ki: Artik annene ve babana alacagin hediyeleride burda soruyorsan ......[hline]Ella es una hermosa mujer... lol[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ben Zekia Alasya Metin Akpınar - BeyoğluBeyoğlu VCDlerini alıcam.Cidden çok komikler.Film değil bunlar.Tiyatro gibin bişi.[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Yani burdan cikardigimiz sonuc..Paticik'e yilbasi hediyesi olarak ne alacagim gibisinden bir soru sormayacaksin eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: PiNk, 26 December 2003 19:55 tarihinde demiş ki: Artik annene ve babana alacagin hediyeleride burda soruyorsan ......[hline]Ella es una hermosa mujer... ne var ki bence gayet zor bi konu :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: PiNk, 26 December 2003 19:55 tarihinde demiş ki: Artik annene ve babana alacagin hediyeleride burda soruyorsan ......[hline]Ella es una hermosa mujer... Ya git işine. Onlar bana alsın. Valla siparişleride verdim. Annem usb memory bar alıcak 64Mb :)[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ya bi kere olay $u bende ıkınsam bulurum ama baktım ki erkek arkada$ıma ne alırım yok kızlara ne alırım flm diye topicler var ki i$e de yarıyolar bunu aciim bende kolayla$tıriim dedim nesi normal diil ki ? Nese onerilere gecelim ? Mum demi$ karpuz da tek mum'la i$ yurumez ki[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 bikça tane mum ala ozman veyta babana babanın parasıyla büyük bişiler al :)) hoş oluyo :)[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar