kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 olur öyle allahın takdiri[hline]Estel_Anorien, 15 December 2003 23:21 tarihinde demiş ki: h3kçi g3Ld1 h@n1m Borbag:tarihte en çok imza değiştirmeye aday kişilik
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ahah o bonusun anlattığı dm benim Elrond ya da mirc'de E_l_r_O_n_D ayrıca o playerın adı da Rurik di ama güzel oyundu ehuhe bi gün yine oynarız isterseniz.[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Cem'in hastayısız ya :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bu cemin bi soyadı var mı?[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Sadece cem işte... Kramer gibi. Başka adı yok adamın :-)
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 abi nuri alçı kahkahası attım HASAN heykelciği ve cem'in maceralarını okuyunca. öldüm abi ehoeo. tipi düşünemiyorum ya, eohoeh. elinde heykelle vuruyor filan, oıuehıfue.
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 fiiii tarihinde bi kozmopolitan dergisinde (ablam alıyodu) okumuştum hasan+1 olayını. ama orda heykele bless yapıyolardı sanki... allala...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 23 December 2003 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]
BaziL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Ya nedir bu dmlerden çektiğimiz, Adamlar canı sıkılınca oyunu 'bırakıyorlar',a pardon düzeltiyorum bitiriyorlar.hele pekde ciddi olmayan bi dm ise şehirden 2 adım attığınızda karşınızda bir balron çıkma olasılığı çok yüksek! Çıkmıyoz kardeşim şehirden desek, 'Şehirde ayaklanma çıktı,şehri fareler bastı,evinizin çatısı çöktü,öldünüz'gibi çok yaratıcı şeylerde bulabiliyorlar.[hline]Feeling a bit strange now, Feeling like,something burns my soul and puts darkness in it,pure darkness And now,that darkness is my everything
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 yeni oyunda taze clericimiz(yengeniz olur tikkat!) sanctuary büyüsünün ne de güzel olduunu ben ona söleyince "aman bunu DM ye sölemeyelim şaşırsın ne oluyo diye" deyiverdi.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 23 December 2003 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Adam belli bi emek harcıyıp yazıo( yada sallıyo ) o kadar hikayeyi, oyunun gidişatını sevmezse elbette'' kafanıza hödö düştü'' diyip bitirebilir olayı Ama bazıları gerçektende acımasız olabiliyo, ...kaçmak için kazdığınız tünel orcların ana salonuna çıktı hepsi size bakıyo - geri kaçıcaz aynı tünelden - malesef, küçük bi deprem oldu kapandı tünel...[hline]Avatar...
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 dm: .... abi bayildin kan kaybediyorsun... oyuncu : ben daha önce bulduğum sarı potion'u fighter'a içiriyorum.. herhalde healing potiondur... dm: figher artık kan kaybetmiyor... çünkü az önce arkadaşı ona tutkal içirdi....[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Öne çıkan mesajlar