kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 olur öyle allahın takdiri[hline]Estel_Anorien, 15 December 2003 23:21 tarihinde demiş ki: h3kçi g3Ld1 h@n1m Borbag:tarihte en çok imza değiştirmeye aday kişilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ahah o bonusun anlattığı dm benim Elrond ya da mirc'de E_l_r_O_n_D ayrıca o playerın adı da Rurik di ama güzel oyundu ehuhe bi gün yine oynarız isterseniz.[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Cem'in hastayısız ya :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bu cemin bi soyadı var mı?[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Sadece cem işte... Kramer gibi. Başka adı yok adamın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 abi nuri alçı kahkahası attım HASAN heykelciği ve cem'in maceralarını okuyunca. öldüm abi ehoeo. tipi düşünemiyorum ya, eohoeh. elinde heykelle vuruyor filan, oıuehıfue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 fiiii tarihinde bi kozmopolitan dergisinde (ablam alıyodu) okumuştum hasan+1 olayını. ama orda heykele bless yapıyolardı sanki... allala...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 23 December 2003 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaziL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Ya nedir bu dmlerden çektiğimiz, Adamlar canı sıkılınca oyunu 'bırakıyorlar',a pardon düzeltiyorum bitiriyorlar.hele pekde ciddi olmayan bi dm ise şehirden 2 adım attığınızda karşınızda bir balron çıkma olasılığı çok yüksek! Çıkmıyoz kardeşim şehirden desek, 'Şehirde ayaklanma çıktı,şehri fareler bastı,evinizin çatısı çöktü,öldünüz'gibi çok yaratıcı şeylerde bulabiliyorlar.[hline]Feeling a bit strange now, Feeling like,something burns my soul and puts darkness in it,pure darkness And now,that darkness is my everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 yeni oyunda taze clericimiz(yengeniz olur tikkat!) sanctuary büyüsünün ne de güzel olduunu ben ona söleyince "aman bunu DM ye sölemeyelim şaşırsın ne oluyo diye" deyiverdi.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 23 December 2003 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Adam belli bi emek harcıyıp yazıo( yada sallıyo ) o kadar hikayeyi, oyunun gidişatını sevmezse elbette'' kafanıza hödö düştü'' diyip bitirebilir olayı Ama bazıları gerçektende acımasız olabiliyo, ...kaçmak için kazdığınız tünel orcların ana salonuna çıktı hepsi size bakıyo - geri kaçıcaz aynı tünelden - malesef, küçük bi deprem oldu kapandı tünel...[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 dm: .... abi bayildin kan kaybediyorsun... oyuncu : ben daha önce bulduğum sarı potion'u fighter'a içiriyorum.. herhalde healing potiondur... dm: figher artık kan kaybetmiyor... çünkü az önce arkadaşı ona tutkal içirdi....[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar