Cute_X Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bir kaç ay önce ara vermiştim herhalde yarın accountumu aktif etcem.Ama forumlara baktım bazı patchler varmış eu versiyonu için setupdan sonra napmam lazım ¿ Bide lalunya satoshie weretiger sex falan vardi ex-albionda bıraktılarmı duruyorlarmı yardım alcak kimse kaldımı ühühühühü[hline]Morfein Nightwish 38 Paladin Kutsal Bakirenin Koruyucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Patchleri cekmek icin oyunu calistirman yeterli, arada cikan foundations (housing) add-on'u ise siteden ayrica indirmen gerekiyor, housing zone'a girmek istiyorsan tabi.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bende direk patcher ile yukleniyor[hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 35 arms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Eu'da ayri setup halinde, farkindaysan ayni yerde oynamiyoruz seninle.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Genelde saat 21 den sonra online oluyom mesaj atarsan yardımcı olmaya calısırım[hline]Konhart 50 Bucuk Necro Mosqi 50 İnfil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute_X Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: Moss, 24 December 2003 23:31 tarihinde demiş ki: Genelde saat 21 den sonra online oluyom mesaj atarsan yardımcı olmaya calısırım[hline]Konhart 50 Bucuk Necro Mosqi 50 İnfil Konhart :) hatırladım seni db de 40 kusur lvldaydın lvl kasıyordun yanlız bende ozaman 23 lvldım plvl grubuyla inmiştik mahsur kalmıştım orda sonrasen benip lvlamıstı :) Online olunca yardım isterim şimdiden saolda. Kimse kalmamış galiba ex/albionda :([hline]Morfein Nightwish 38 Paladin Kutsal Bakirenin Koruyucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 dedigim gibi log olunca bi mesaj at konhart yada moss a bi suru silah armor var 2 full vault aradan lazim olanlari veririm sana ha pl deme gozunu seviyim hayattan sogudum yinede biseyler yapmaya calisirim[hline]Konhart 50.8 Necro Mosqi 50 İnfil 4L1 Coming soon 50 reaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar