karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ne biliyim farkında değilmisiniz bikaç tane piyasa sözcük ezberlemişler durmadan "lemantation lemantation (doğru yazmamış olabilirim" diyip duruyolar :) telafuzları çok kötü bi bok anlamıyorum lyriclere bakmadan... Süper grup en sevdiklerimden falan da, ingilizcesi de kötü be...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 adam akerfeld isveçli lan napsın davulcuyla bassist uruguay lı iyi ki şarkı sölemioalr bi duysna nasıo konuşuolar =) bana sorarsan akerfeldin aksanı çok güzel çok ail duruo desem çok da güzel tonluo konuşurken şarkı sözlerine gelince anlamıosan sende problem war ben direk annıomrum ve opeth in lyriclerine kelime kelime yi geç şarkı şarkı bile bakmak bişi ifade etmez her albümdeki şarkıalr aynı konuyu işler bundan aynı sözleri duyuyo olabilirsin bi damnation da bir albüm konusu yok genel olarak[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 anlıyorum, anlamıyorum değil... durmadan aynı kelimeleri kullandıkları dikkatimi çekti de geçen gün... belki de hep aynı şarkıyı dinlediğimdendir :P[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau [Bu mesaj karpuz tarafından 25 December 2003 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 valla istedikleri kadar ingilizceleri kötü olsun adamlar dinlemeye değer müzik yapıyolar.kim ne derse desin...[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 müziklerine laf yok zaten... ehehe amerikadan sanatsal adam mı çıkar ki zaten... patates beyinliler sürüsü (istisnalar kaideyi bozmaz)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 olum biz opethmiyiz? git opeth'e sor. adamların kıl oldugum yanıları $arkı sayılarının az olması ve $arkıların bitmemesi[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 odurud rkarpuz bana sorarsan hep aynı şarkıyı dinlemen ya da hep aynı albümden şarkıalrı dinlemen lamentations lafı 2 şarkıda geöio sadece bi de dvdlerinin ismi oluo =) çok sık deil bence[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 bence degil[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ya her şarkısını dinledim onu geyiğine söyledim lamentation da zaten örnekdi sadece... ama adamların ingilizcesi genel olarak kötü yani.. Örnek, bir Anathema, bir Iron Maiden falan ne kadar clean yani direk anlaşılıyo ne dediği adamın... :)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: karpuz, 25 December 2003 22:14 tarihinde demiş ki: ya her şarkısını dinledim onu geyiğine söyledim lamentation da zaten örnekdi sadece... ama adamların ingilizcesi genel olarak kötü yani.. Örnek, bir Anathema, bir Iron Maiden falan ne kadar clean yani direk anlaşılıyo ne dediği adamın... :)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Ooolum onnar ingiliz. onlar konu$mıycak da bizim simitciler mi konu$acak. :)[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 quathon esprilerine hayranım lol[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
farewell Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 çünkü zaten opeth kötü bir grup.. huh..[hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 farewell kan çıkar :) ayrıca adam iskandinav yani napalım olsun o kadar kusurları, en azından yazıldığı gibi okumuolar[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 sen anlayamıyosun diye kötü ingilizcemi oluyo be aksanları farklı benim hoşuma gidiyor ayrıca tonlamaları falan mesela bende zencilerin ingilizcesini anlamıyorum eyy meen vats ap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ee oasis ingiliz grup onların çok mu ii hayatmda ilk defa sun shine ı suuun siiyaaaynn die ondan duydm. adamın felsefesi demek o kadar kelimeye yetio :p[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 o herif ingilizce kelimeleri tersten okusa bile yine güzel çıkar...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 herifler bi konserde 7 $arkı calıp iniyorlar[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 oyle deme, gittigim konserde full damnation album + harvest ilk yari, ikinci yarida 6 tane daha caldilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 "orchid" albumu haricinde mikael'in ingilizcesi'nin kotu olmasI degil, tam aksine o dille harikalar yaratmasI soz konusudur... bkz: still life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar