Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opeth in ingilizcesi neden bu kadar kötü?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne biliyim farkında değilmisiniz bikaç tane piyasa sözcük ezberlemişler durmadan "lemantation lemantation (doğru yazmamış olabilirim" diyip duruyolar :) telafuzları çok kötü bi bok anlamıyorum lyriclere bakmadan... Süper grup en sevdiklerimden falan da, ingilizcesi de kötü be...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
adam akerfeld isveçli lan napsın
davulcuyla bassist uruguay lı iyi ki şarkı sölemioalr bi duysna nasıo konuşuolar =)

bana sorarsan akerfeldin aksanı çok güzel çok ail duruo desem çok da güzel tonluo konuşurken
şarkı sözlerine gelince anlamıosan sende problem war ben direk annıomrum
ve opeth in lyriclerine kelime kelime yi geç şarkı şarkı bile bakmak bişi ifade etmez her albümdeki şarkıalr aynı konuyu işler bundan aynı sözleri duyuyo olabilirsin bi damnation da bir albüm konusu yok genel olarak[hline]bornozlu canavar
Mesaj tarihi:
anlıyorum, anlamıyorum değil... durmadan aynı kelimeleri kullandıkları dikkatimi çekti de geçen gün... belki de hep aynı şarkıyı dinlediğimdendir :P[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau

[Bu mesaj karpuz tarafından 25 December 2003 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
müziklerine laf yok zaten... ehehe amerikadan sanatsal adam mı çıkar ki zaten... patates beyinliler sürüsü (istisnalar kaideyi bozmaz)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
odurud rkarpuz bana sorarsan
hep aynı şarkıyı dinlemen ya da hep aynı albümden şarkıalrı dinlemen
lamentations lafı 2 şarkıda geöio sadece bi de dvdlerinin ismi oluo =)
çok sık deil bence[hline]bornozlu canavar
Mesaj tarihi:
ya her şarkısını dinledim onu geyiğine söyledim lamentation da zaten örnekdi sadece... ama adamların ingilizcesi genel olarak kötü yani.. Örnek, bir Anathema, bir Iron Maiden falan ne kadar clean yani direk anlaşılıyo ne dediği adamın... :)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 25 December 2003 22:14 tarihinde demiş ki:
ya her şarkısını dinledim onu geyiğine söyledim lamentation da zaten örnekdi sadece... ama adamların ingilizcesi genel olarak kötü yani.. Örnek, bir Anathema, bir Iron Maiden falan ne kadar clean yani direk anlaşılıyo ne dediği adamın... :)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Ooolum onnar ingiliz. onlar konu$mıycak da bizim simitciler mi konu$acak. :)[hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
Mesaj tarihi:
quathon esprilerine hayranım lol[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Mesaj tarihi:
sen anlayamıyosun diye kötü ingilizcemi oluyo be
aksanları farklı
benim hoşuma gidiyor ayrıca tonlamaları falan
mesela bende zencilerin ingilizcesini anlamıyorum
eyy meen vats ap?
  • Yeni Oluştur...