RaZ0r Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Razor: Merhaba, ADSL kullanıcı adı şifre vericeğinizi söylemiştiniz. Mümkünmü? Şuan ADSL'ye şifresiz girebiliyorum. Ne yapmalıyım? ttnet- Kardeşim senin işin iş. Ne mutlu sana. Ne arıyorsunki? Benim arkadaşta öyle giriyor. Razor: ilginç... *!telefon kapanır...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Aynı Şey Kablonet'de de oluyor. Adamı arıyorum: Ben-Ya benim kablomda sorun var bir hızlanıyor bir yavaşlıyor ara sırada kesilip, kopup duruyor. Adam-Hmmm Ben- ......... ! Adam- Hmmmm Ben-Ya Susmak yerine yardımcı olurmusunuz lütfen Adam- MOdemin arkasında şimdi elektrik kablosu varbitane siyah bak onu bilionmu. heh bak onu al fişi çek bi 10 sn Bekle sora yine tak Düzelir Sorunun Ben- !$%+^[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: BlaCk_DmC, 20 December 2003 11:05 tarihinde demiş ki: Adam- MOdemin arkasında şimdi elektrik kablosu varbitane siyah bak onu bilionmu. heh bak onu al fişi çek bi 10 sn Bekle sora yine tak Düzelir SorununHanzo rules :D[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 yanlız o fiş olayı yazıyo hatta bi kere ultradan mail geldi telefon etmeden bunu deneyim die :D tabiğ adamın anlatma şekli ayrı bi olay gerçi onada bahane war adam nerden bilşicek senin o fişi bilip bilmediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 o güç kablosunu çıkarıp takmak zaten bütün kablonet sorunlarını çözen evrensel bi çözüm :) ben ne zaman arasam ne sorun olursa olsun fişi çıkarıp tak 10 saniye bekle diyolar :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ama işede yarıyo :) hatta artık tik oldu bende bazen yavaşladı gibi geliyo hop çıkarıp takıyom veya net donuyo hiç bişi alıp vermiyo hop çıkar tak ta taaa geldi geri net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: BlaCk_DmC, 20 December 2003 11:05 tarihinde demiş ki: Aynı Şey Kablonet'de de oluyor. Adamı arıyorum: Ben-Ya benim kablomda sorun var bir hızlanıyor bir yavaşlıyor ara sırada kesilip, kopup duruyor. Adam-Hmmm Ben- ......... ! Adam- Hmmmm Ben-Ya Susmak yerine yardımcı olurmusunuz lütfen Adam- MOdemin arkasında şimdi elektrik kablosu varbitane siyah bak onu bilionmu. heh bak onu al fişi çek bi 10 sn Bekle sora yine tak Düzelir Sorunun Ben- !$%+^[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! ultraya hangi sorununuzu ama hangi sorununuzu bildirirseniz bildirin alacağınız cvp budur, ben 10-15 defa duydum bunu :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 aylık ping raporumuz istenedi bizden pinglerimiz delirio diye..[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 285 50 62 aylardan eylül ortaları. Aradık ınteraktifi . deli333-Pardon bizim internet yok. Acaba bir sorunmu var¿. interaktif-Nereden arıyorsunuz deli333-balgat interkatif-hmmm bekleyın bir sanıye deli333-ok interaktif-5 dakka sonra tekrar deneyin. 2 saat gecer baglanmaz. tekrar ararız. delii333-bir sorun var sanırm gelıp bakarmısınız interaktif-modem numaranız nedır¿ deli333-..... interaktif- servis arabası aksama kadar ugrar en gec. gelince hallolur sorun. deli333-işallah. kasım ın 25 i İnterkatıf servisi gelir. 5/b burasımı ¿ deli333- evet. interaktif-Sizin modemde bir sorun varmıs sanırm onun ıcın geldık. deli333-o 2 ay onceydı . cok hızlısınız. interaktif -napalım efendım. Bıze gec haber verdıler.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 dun yeni baglandiktan sonra aramak zorunda kaldim hodukleri.. -iyi gunler -beyfen.... -bi dakka arkadasa veriyorum. -han.... -bi dakka -heh beyfendi benim sorunum yurt disi cikis cok yavas bir sorun mu var? -Sorun olsaydi nete baglanamazdiniz !!!!!! -Hmm peki niye yavas... -Siz ping cekmeyi biliyonuzmu ? bide treys ruut cekmeyii? -biliyorum.. -biliyor olabilirsiniz ben bi daha anlatiyim... -HAY &%&'![hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar