RaZ0r Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Razor: Merhaba, ADSL kullanıcı adı şifre vericeğinizi söylemiştiniz. Mümkünmü? Şuan ADSL'ye şifresiz girebiliyorum. Ne yapmalıyım? ttnet- Kardeşim senin işin iş. Ne mutlu sana. Ne arıyorsunki? Benim arkadaşta öyle giriyor. Razor: ilginç... *!telefon kapanır...*
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Aynı Şey Kablonet'de de oluyor. Adamı arıyorum: Ben-Ya benim kablomda sorun var bir hızlanıyor bir yavaşlıyor ara sırada kesilip, kopup duruyor. Adam-Hmmm Ben- ......... ! Adam- Hmmmm Ben-Ya Susmak yerine yardımcı olurmusunuz lütfen Adam- MOdemin arkasında şimdi elektrik kablosu varbitane siyah bak onu bilionmu. heh bak onu al fişi çek bi 10 sn Bekle sora yine tak Düzelir Sorunun Ben- !$%+^[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: BlaCk_DmC, 20 December 2003 11:05 tarihinde demiş ki: Adam- MOdemin arkasında şimdi elektrik kablosu varbitane siyah bak onu bilionmu. heh bak onu al fişi çek bi 10 sn Bekle sora yine tak Düzelir SorununHanzo rules :D[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth!
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 yanlız o fiş olayı yazıyo hatta bi kere ultradan mail geldi telefon etmeden bunu deneyim die :D tabiğ adamın anlatma şekli ayrı bi olay gerçi onada bahane war adam nerden bilşicek senin o fişi bilip bilmediğini
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 o güç kablosunu çıkarıp takmak zaten bütün kablonet sorunlarını çözen evrensel bi çözüm :) ben ne zaman arasam ne sorun olursa olsun fişi çıkarıp tak 10 saniye bekle diyolar :)[hline]
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ama işede yarıyo :) hatta artık tik oldu bende bazen yavaşladı gibi geliyo hop çıkarıp takıyom veya net donuyo hiç bişi alıp vermiyo hop çıkar tak ta taaa geldi geri net
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: BlaCk_DmC, 20 December 2003 11:05 tarihinde demiş ki: Aynı Şey Kablonet'de de oluyor. Adamı arıyorum: Ben-Ya benim kablomda sorun var bir hızlanıyor bir yavaşlıyor ara sırada kesilip, kopup duruyor. Adam-Hmmm Ben- ......... ! Adam- Hmmmm Ben-Ya Susmak yerine yardımcı olurmusunuz lütfen Adam- MOdemin arkasında şimdi elektrik kablosu varbitane siyah bak onu bilionmu. heh bak onu al fişi çek bi 10 sn Bekle sora yine tak Düzelir Sorunun Ben- !$%+^[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! ultraya hangi sorununuzu ama hangi sorununuzu bildirirseniz bildirin alacağınız cvp budur, ben 10-15 defa duydum bunu :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK?
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 aylık ping raporumuz istenedi bizden pinglerimiz delirio diye..[hline]Mors certa et hora certa
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 285 50 62 aylardan eylül ortaları. Aradık ınteraktifi . deli333-Pardon bizim internet yok. Acaba bir sorunmu var¿. interaktif-Nereden arıyorsunuz deli333-balgat interkatif-hmmm bekleyın bir sanıye deli333-ok interaktif-5 dakka sonra tekrar deneyin. 2 saat gecer baglanmaz. tekrar ararız. delii333-bir sorun var sanırm gelıp bakarmısınız interaktif-modem numaranız nedır¿ deli333-..... interaktif- servis arabası aksama kadar ugrar en gec. gelince hallolur sorun. deli333-işallah. kasım ın 25 i İnterkatıf servisi gelir. 5/b burasımı ¿ deli333- evet. interaktif-Sizin modemde bir sorun varmıs sanırm onun ıcın geldık. deli333-o 2 ay onceydı . cok hızlısınız. interaktif -napalım efendım. Bıze gec haber verdıler.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 dun yeni baglandiktan sonra aramak zorunda kaldim hodukleri.. -iyi gunler -beyfen.... -bi dakka arkadasa veriyorum. -han.... -bi dakka -heh beyfendi benim sorunum yurt disi cikis cok yavas bir sorun mu var? -Sorun olsaydi nete baglanamazdiniz !!!!!! -Hmm peki niye yavas... -Siz ping cekmeyi biliyonuzmu ? bide treys ruut cekmeyii? -biliyorum.. -biliyor olabilirsiniz ben bi daha anlatiyim... -HAY &%&'![hline]Actions are more louder than words!
Öne çıkan mesajlar