Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitardan PC'ye kayıt yapanlar DİKKAT!

Sensible

Öne çıkan mesajlar

said:
Mirage, 20 December 2003 23:47 tarihinde demiş ki:
ben çok kez direkt bağladım, çok kez de amfiden bağladım bir şey olmadı.

normal gitar-amfi kablosuna adaptör takıp mic girişne bağlıyorum, sen de mi bu şekilde bağladın? ya da nasıl?[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]

Evet öyle bağladım[hline]Buna İnanamazsınız!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 12 December 2003 01:50 tarihinde demiş ki:
Kaşınmışsın...
Eskiden bir reklam vardı, Pepsi reklamı mıydı, Cocacola mı bilmiyorum; sonunda çocuk salona gelirdi, jack'i amfi'ye takardı. Bi riff vurur, babası koltukla beraber göğün bilmem kaçıncı katına fırlardı... Dua et, kasan yerinde kalmış...
michael jackson ın black or white isimli şarkısının klibi
küçükken çok severdim hehe[hline]"...and so, locked beyond the Gateway of Blood and past the hall of Fire, Valor awaits for the hero of light to awaken..."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Draven, 24 December 2003 05:17 tarihinde demiş ki:
yillardir kayit yaptim oyle, patladigi yok benim hurdanin, hemde onboard ses karti. seninki solundan kalkmis o gun

Ama senin kart iyi galiba ya. Benimki daindik... Senin bi kaydın var bende mellow diye,kalite gayet iyi ben yaptığımda çok kötü oluyo[hline]Buna İnanamazsınız!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 12 December 2003 01:50 tarihinde demiş ki:
Kaşınmışsın...
Eskiden bir reklam vardı, Pepsi reklamı mıydı, Cocacola mı bilmiyorum; sonunda çocuk salona gelirdi, jack'i amfi'ye takardı. Bi riff vurur, babası koltukla beraber göğün bilmem kaçıncı katına fırlardı... Dua et, kasan yerinde kalmış...

michael jackson-black or white heh
ayrıca ben bi çok kez bağladım onboard ses kartına gitarı.bişey olmadı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Draven, 25 December 2003 03:39 tarihinde demiş ki:
walla cok iyi oldugu soylenemez, SiS oldugunu biliyorum okadar, mainboarda bagli birsey.

hangi programi kullandigina bagli kayit yaparken, kalitesi ona gore baya degisir.

bide eger audio kablolarindan biri anakart veya seskarti ustune bir devreye deydiyse yanmis olabilir.

Hmm benimkide sis bakiyim kayıt programları arayım...[hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor!
Sosyal ağlarda paylaş

Cubase cok iyi ancak dogru duzgun kayit yapmak icin iyi bir ses karti sart, yoksa latency cok yuksek oluyo kayit yaptigin seyleri daha gec algiliyo falan, bi kac kayit ust uste yapinca tabi synchronize edemiyor kayitlari (yani davul var diyelim gitar kayit ettin ustune, ritm uymaz)

Logic Platinum var, senin ses kartiyla calisir, hem profesyonelleri icin, ama baslangici ogrendikden sonra kolay, baya isine yarar.

N-track var, cok basit kullanmasi, ben %90 bunu kullandim. super ozellikleri yok ancak asiri kolay kullanmasi ve hizli calisiyor. www.n-track.com den bulabilirsin ama crack lazim olur. o yuzden kazaadan dl etmeyi dene.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...