Sensible Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Arkadaşlar entegre(onboard) ses kartını kullanıyorsanız sakın gitarı bilgisayara bağlamayın! Ben bağladım ses kartı yandı sonrada anakartı yaktı benden söylemesi :D[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Kaşınmışsın... Eskiden bir reklam vardı, Pepsi reklamı mıydı, Cocacola mı bilmiyorum; sonunda çocuk salona gelirdi, jack'i amfi'ye takardı. Bi riff vurur, babası koltukla beraber göğün bilmem kaçıncı katına fırlardı... Dua et, kasan yerinde kalmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: yok, 11 December 2003 01:46 tarihinde demiş ki: tabiki direk baglarsan oyle olur.. kucuk kitleri var onlarin.. kitleri ne diye satiliyo? nasil bisey adi falan nedir biraz daha ACAR misin?[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yaa iste boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 koptum ya adam direk bağlamış:D[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Yahu arkadaşlar direk bağlamadık heralde boşuna kopmayın :D Anfiden bağladım genede yandı aha bakın anfiden bağladığımı öğrenmiş oldunuz anfiden bağlayıncada yanıyo yapmayın sakın.[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ben hep direk bağlıyorum hiçibişi olmadı.Ama onboard deil sb live.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 amfi den coook kez bagladim hic bisi olmadi bi kerede processorden cikartipp direk baglamistm onda da olmadi[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yaa iste boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 sinyal regulatoru de anliyolar[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ben çok kez direkt bağladım, çok kez de amfiden bağladım bir şey olmadı. normal gitar-amfi kablosuna adaptör takıp mic girişne bağlıyorum, sen de mi bu şekilde bağladın? ya da nasıl?[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Mirage, 20 December 2003 23:47 tarihinde demiş ki: ben çok kez direkt bağladım, çok kez de amfiden bağladım bir şey olmadı. normal gitar-amfi kablosuna adaptör takıp mic girişne bağlıyorum, sen de mi bu şekilde bağladın? ya da nasıl?[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Evet öyle bağladım[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 düşünsenize eüheüheü *dınn* *ZBAM* eee...[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ben bir de laptop'a bağlıyordum, bir daha bağlamayayım bari. zaten yeni alet.. aman diim.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 yillardir kayit yaptim oyle, patladigi yok benim hurdanin, hemde onboard ses karti. seninki solundan kalkmis o gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: riglous, 12 December 2003 01:50 tarihinde demiş ki: Kaşınmışsın... Eskiden bir reklam vardı, Pepsi reklamı mıydı, Cocacola mı bilmiyorum; sonunda çocuk salona gelirdi, jack'i amfi'ye takardı. Bi riff vurur, babası koltukla beraber göğün bilmem kaçıncı katına fırlardı... Dua et, kasan yerinde kalmış... michael jackson ın black or white isimli şarkısının klibi küçükken çok severdim hehe[hline]"...and so, locked beyond the Gateway of Blood and past the hall of Fire, Valor awaits for the hero of light to awaken..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: Draven, 24 December 2003 05:17 tarihinde demiş ki: yillardir kayit yaptim oyle, patladigi yok benim hurdanin, hemde onboard ses karti. seninki solundan kalkmis o gun Ama senin kart iyi galiba ya. Benimki daindik... Senin bi kaydın var bende mellow diye,kalite gayet iyi ben yaptığımda çok kötü oluyo[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 walla cok iyi oldugu soylenemez, SiS oldugunu biliyorum okadar, mainboarda bagli birsey. hangi programi kullandigina bagli kayit yaparken, kalitesi ona gore baya degisir. bide eger audio kablolarindan biri anakart veya seskarti ustune bir devreye deydiyse yanmis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: riglous, 12 December 2003 01:50 tarihinde demiş ki: Kaşınmışsın... Eskiden bir reklam vardı, Pepsi reklamı mıydı, Cocacola mı bilmiyorum; sonunda çocuk salona gelirdi, jack'i amfi'ye takardı. Bi riff vurur, babası koltukla beraber göğün bilmem kaçıncı katına fırlardı... Dua et, kasan yerinde kalmış... michael jackson-black or white heh ayrıca ben bi çok kez bağladım onboard ses kartına gitarı.bişey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: Draven, 25 December 2003 03:39 tarihinde demiş ki: walla cok iyi oldugu soylenemez, SiS oldugunu biliyorum okadar, mainboarda bagli birsey. hangi programi kullandigina bagli kayit yaparken, kalitesi ona gore baya degisir. bide eger audio kablolarindan biri anakart veya seskarti ustune bir devreye deydiyse yanmis olabilir. Hmm benimkide sis bakiyim kayıt programları arayım...[hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Cubase cok iyi ancak dogru duzgun kayit yapmak icin iyi bir ses karti sart, yoksa latency cok yuksek oluyo kayit yaptigin seyleri daha gec algiliyo falan, bi kac kayit ust uste yapinca tabi synchronize edemiyor kayitlari (yani davul var diyelim gitar kayit ettin ustune, ritm uymaz) Logic Platinum var, senin ses kartiyla calisir, hem profesyonelleri icin, ama baslangici ogrendikden sonra kolay, baya isine yarar. N-track var, cok basit kullanmasi, ben %90 bunu kullandim. super ozellikleri yok ancak asiri kolay kullanmasi ve hizli calisiyor. www.n-track.com den bulabilirsin ama crack lazim olur. o yuzden kazaadan dl etmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar