azzael Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ehehe en az 3 haftalik olan accountlara holo vardi benim account 2 gunluk holo geldi lol[hline]Perran.
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Yok ikinci açıklamada hediye olayından önce açılan tüm karakterlere holo verileceği açıklandı... Abicim bi de Türkçe mealini yazdım yani...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 kutad bir adet arnadan 1 adet benden alacan baba sesiz kalacak olani da buluruz holo problemi ve stresi yok dert etme sen[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout master bounty hunter, master entertainer
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: sadATS2, 25 December 2003 15:00 tarihinde demiş ki: kutad bir adet arnadan 1 adet benden alacan baba sesiz kalacak olani da buluruz holo problemi ve stresi yok dert etme sen[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout master bounty hunter, master entertainer E hadi sessiz kalacak olan da benden olsun. :) O kadar ismimiz geçmiş.[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse
MaxPlanck Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ...beyler hepinizi optum gozlerinizden.ne demisler holon olmasin ama dostun olsun :D
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Sessiz kalınca geri isterim ama Kutadgu! :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse
MaxPlanck Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ...ne demek canim benim ..tabii ki ...bu arada sende bi rifle im vardi.. unuttuk onu ...soyle krayt bi T21 di galiba :D
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Aahahahahhaha krayt T21 olsa verir miyim lo?? Jawa Ion Rifledı. Sad'e verdim onu, Sad'i görünce isteyebilirsin. Hayrını gör dostum... Bu akşam da Intrepid trade imi yapiim, holo-trade işini bu sene için tamamlamış olucam...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse
MaxPlanck Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ...canim ben de biliyorum ion rifle oldugunu da , hani dedik belki fazla krayt T21 vardir da inventoryde yer kapliyodur falan diye soylediydim ...sagol tekrar, abin bu kiyagi unutmayacak..
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Yok be abi olsa tükan senin... Bende de yok krayt T21, hoş krayt olanların da çok farklı olacağını sanmıyorum yani, üç beş damage için 3-4 milyon vermenin ne alemi var... Stryker'ın dükkanındaki silahlar dudak uçuklatıyo, çok da iyi diiller ama inanılmaz pahalılar... Bugün oyuna giren var mı? Bugün de holo verdiler mi acaba? :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse
elesso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 holoların bu kadar yaygın olmasından bi poka yaramadıkları sonucunu rahatlıkla çıkarabiliriz bence[hline]eclipse:eive ikeste
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Holocronlar bir işe yaramıyo zaten, sadece yol gösterio... Holo kullanmadan da fs slot açılabilio...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: elesso, 25 December 2003 23:21 tarihinde demiş ki: holoların bu kadar yaygın olmasından bi poka yaramadıkları sonucunu rahatlıkla çıkarabiliriz bence[hline]eclipse:eive ikeste bunu başından beri söylüyorum da dinleyen yok.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 olede fiyatlar nasi dustu bi bilsen 6 milyon olan holo su 1 milyon en son 450 leride duymadim deil hani[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, holo kuafor kastiriyo id
Öne çıkan mesajlar