Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadi hayırlısı bugün de holo var!!! :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok ikinci açıklamada hediye olayından önce açılan tüm karakterlere holo verileceği açıklandı... Abicim bi de Türkçe mealini yazdım yani...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Mesaj tarihi:
kutad bir adet arnadan 1 adet benden alacan baba sesiz kalacak olani da buluruz holo problemi ve stresi yok dert etme sen[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout
master bounty hunter, master entertainer
Mesaj tarihi:
said:
sadATS2, 25 December 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
kutad bir adet arnadan 1 adet benden alacan baba sesiz kalacak olani da buluruz holo problemi ve stresi yok dert etme sen[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout
master bounty hunter, master entertainer

E hadi sessiz kalacak olan da benden olsun. :) O kadar ismimiz geçmiş.[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Mesaj tarihi:
Sessiz kalınca geri isterim ama Kutadgu! :-D[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Mesaj tarihi:
Aahahahahhaha krayt T21 olsa verir miyim lo??

Jawa Ion Rifledı. Sad'e verdim onu, Sad'i görünce isteyebilirsin.

Hayrını gör dostum...

Bu akşam da Intrepid trade imi yapiim, holo-trade işini bu sene için tamamlamış olucam...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Mesaj tarihi:
...canim ben de biliyorum ion rifle oldugunu da , hani dedik belki fazla krayt T21 vardir da inventoryde yer kapliyodur falan diye soylediydim ...sagol tekrar, abin bu kiyagi unutmayacak..
Mesaj tarihi:
Yok be abi olsa tükan senin... Bende de yok krayt T21, hoş krayt olanların da çok farklı olacağını sanmıyorum yani, üç beş damage için 3-4 milyon vermenin ne alemi var... Stryker'ın dükkanındaki silahlar dudak uçuklatıyo, çok da iyi diiller ama inanılmaz pahalılar...

Bugün oyuna giren var mı? Bugün de holo verdiler mi acaba? :-P[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Mesaj tarihi:
Holocronlar bir işe yaramıyo zaten, sadece yol gösterio... Holo kullanmadan da fs slot açılabilio...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Mesaj tarihi:
said:
elesso, 25 December 2003 23:21 tarihinde demiş ki:
holoların bu kadar yaygın olmasından bi poka yaramadıkları sonucunu rahatlıkla çıkarabiliriz bence[hline]eclipse:eive ikeste

bunu başından beri söylüyorum da dinleyen yok.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Mesaj tarihi:
olede fiyatlar nasi dustu bi bilsen 6 milyon olan holo su 1 milyon en son 450 leride duymadim deil hani[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, holo kuafor kastiriyo id
  • Yeni Oluştur...