azzael Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ehehe en az 3 haftalik olan accountlara holo vardi benim account 2 gunluk holo geldi lol[hline]Perran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Yok ikinci açıklamada hediye olayından önce açılan tüm karakterlere holo verileceği açıklandı... Abicim bi de Türkçe mealini yazdım yani...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 kutad bir adet arnadan 1 adet benden alacan baba sesiz kalacak olani da buluruz holo problemi ve stresi yok dert etme sen[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout master bounty hunter, master entertainer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: sadATS2, 25 December 2003 15:00 tarihinde demiş ki: kutad bir adet arnadan 1 adet benden alacan baba sesiz kalacak olani da buluruz holo problemi ve stresi yok dert etme sen[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout master bounty hunter, master entertainer E hadi sessiz kalacak olan da benden olsun. :) O kadar ismimiz geçmiş.[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ...beyler hepinizi optum gozlerinizden.ne demisler holon olmasin ama dostun olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Sessiz kalınca geri isterim ama Kutadgu! :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ...ne demek canim benim ..tabii ki ...bu arada sende bi rifle im vardi.. unuttuk onu ...soyle krayt bi T21 di galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Aahahahahhaha krayt T21 olsa verir miyim lo?? Jawa Ion Rifledı. Sad'e verdim onu, Sad'i görünce isteyebilirsin. Hayrını gör dostum... Bu akşam da Intrepid trade imi yapiim, holo-trade işini bu sene için tamamlamış olucam...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ...canim ben de biliyorum ion rifle oldugunu da , hani dedik belki fazla krayt T21 vardir da inventoryde yer kapliyodur falan diye soylediydim ...sagol tekrar, abin bu kiyagi unutmayacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Yok be abi olsa tükan senin... Bende de yok krayt T21, hoş krayt olanların da çok farklı olacağını sanmıyorum yani, üç beş damage için 3-4 milyon vermenin ne alemi var... Stryker'ın dükkanındaki silahlar dudak uçuklatıyo, çok da iyi diiller ama inanılmaz pahalılar... Bugün oyuna giren var mı? Bugün de holo verdiler mi acaba? :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 holoların bu kadar yaygın olmasından bi poka yaramadıkları sonucunu rahatlıkla çıkarabiliriz bence[hline]eclipse:eive ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Holocronlar bir işe yaramıyo zaten, sadece yol gösterio... Holo kullanmadan da fs slot açılabilio...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: elesso, 25 December 2003 23:21 tarihinde demiş ki: holoların bu kadar yaygın olmasından bi poka yaramadıkları sonucunu rahatlıkla çıkarabiliriz bence[hline]eclipse:eive ikeste bunu başından beri söylüyorum da dinleyen yok.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 olede fiyatlar nasi dustu bi bilsen 6 milyon olan holo su 1 milyon en son 450 leride duymadim deil hani[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, holo kuafor kastiriyo id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar