Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Önceki topiclerde bu yazılmamış yardımım olursa insanlara ne ala diye yazıyorum. Kazaa'nın bildiğimiz üzere Kazaa Preview Extractor diye bir programı var... Kazaa'dan indirdiğimiz DivX'leri yarısındayken izlemeye yarıyor böylece fake film çekip çekmediğimizi anlıyoruz. Bu program yoksa bir kere www.download.com sitesinden indirin. Şimdi ama diyeceksiniz iMesh kullanıcıları burdan nasıl preview yapabilir? Biliyorum çok akıl yormak gereken bir şey değil ama yine de yazayım: iMesh'in download klasöründeki yarım file'ı alıp kazaa'nın shared folder'ına atıyorsunuz. Programı çalıştırınca kazaa'dan indirdiğinizi sanıyor program ve istediğiniz gibi preview yapabiliyorsunuz. Biliniyor mudur patide, düşünülmüş müdür bilmem ama yardımım dokunduysa ne ala.[hline]Some people are born with tragedy in their blood. UIN: 2060306 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 baba hiç gereği yok ki imesh in shared folderında olsa bile avipreview la izleyebilirsin sonuçta bi .dat dosyası avipreviewın özelliği sırf kazaanın içindeki yüklenmekte olan vidyoları izletmek deil .dat dosyalarının hepsini izletebilmek[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 eheh parlak zeka antimodes.. cok saol bu yöntemi bizimle paylaştıgın için..[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: -MrBomb-, 26 December 2003 11:17 tarihinde demiş ki: baba hiç gereği yok ki imesh in shared folderında olsa bile avipreview la izleyebilirsin sonuçta bi .dat dosyası avipreviewın özelliği sırf kazaanın içindeki yüklenmekte olan vidyoları izletmek deil .dat dosyalarının hepsini izletebilmek[hline]a.k.a "bay bomba" Yooo programı çalıştırdım direk kazaa'nın shared folder'ını açtı... başka folder'a da giremiyorsun. Neyse yani yararlı olduysa iyi =)[hline]Some people are born with tragedy in their blood. UIN: 2060306 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar