Hollow-Man Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 1 haftadır rezalet yatıyorum inanılmaz agır bi grip geciriyorum..Cevremdeki cogu insan da aynı hastalıktan sikayetci ve hasta olanların sayısı giderek artıyor.Uzmanlar tarafından daha sonra beklenen Grip salgını ülkemizi vurdu sanırım..Herkese aman dikkat derim, ne yapin edin grip aşısı olun ( ben olmadımda ) bol bol vitamin alın ve en ufak sikayetinizde doktorunuza basvurun.. Haa bide okullar tatil olsaa artık ayıp kardeşim :P[hline]Yepyeni süper bi site... www.geyikzone.com.tr.tc Sap geldim sap gidicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 bizim okulda tatil bu hafta ya.. ne şahane..[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 bende dunden beri kötüyüm 2 günlük rapor aldım.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ya yok abi bizim okulu bombalasalar.cadırda ders yaparız yinede tatil yapmazlar...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Büyük grip salgını bekleniyor bu sene demişlerdi. Belli yıllarda yani 5yılda birmi 10 yılda bir mi ne normal senelere göre daha kuvvetli bir salgın oluyormuş bu senede işte o seneymiş :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 hiç hasta oldugumu hatırlamıyom yakın zamandır... *! tahtaya furur *[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 off benide vurdu galiba ya ama yeni yeni düzeliyorum sanırm 2 gundur full öksürük, burun akması falan. Şimdi biraz daha iim ama öksürük devam ediyo. Bide şu Jölenin yaptıgı baş agrısı olmasa.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Ben aşımı oldum kışın başında, tık yok valla[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ben aşı maşı olmadım hatta hasta olmamı sağlayacak herşeyi yaptım (hasta birinin tükürüğünü içmek gibi) ama hala sağlamım... türke hastalık falan komaz...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ee biz Türk diilmiyiz şimdi? lol.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 bizim müdür yardımcısı(beyoğlu italyan) son hafta okulda yoktu + öteki italyanın müdür yardımcısı da zatürre olmuş hastanedeymiş + arkadaşımın babası da bi haftadır yatıyo adam doktor valla bu durumda yazık hastalara + biyoloji hocamız da ağır grip kesin yolcu :) + babam bugün işe gitmedi sabahtan beri yatmakta... Nooluyo böyle yaw? çok korkuyorum ben de katılmak istemiyorum bu kervana :([hline]Ave Caesar! Morituri te salutant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 bol bol portakal suyu falan için hergün[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Türk olmak TC Kimliği olmakla bitmez! TÜRK OLMAK DEMEK DAMARLARINDA TÜRK KANI BULUNDURMAK DEMEKTİR TÜRK OLMAK DEMEK VATANA MİLLETE şubapdadibap[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Tamam k3nk anlıyorum seni sıkma canını geçer gelir herkesin başına.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 İstop![hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar