Aegean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bugun okulda çay aldım çok sıcakmış koca bi yudum alınca damak ta babayı aldı ağzıma kan geldi öyle böyle değil, şimdi daha iyi ama çok pis yara oldu ve rahatsız ediyo, buna karşın ne yapabilirim gargara ilacı türünde home made bişiler cok iyi olur[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 off geçmiş olsun benimde soyulduğu çok olur sıcaklıktan ama bi ilaç maalesef bilmiyorum tekrar geçmiş olsun acısını bildiğimden iyi anlarım[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 aftımsı bişi çıktıysa Buco Bleu bie bi ilaç var resmen mavi mürekkep ama tıbbi bişi tabi :) çok işe yarar tavsiye ederim[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ya da pyralvex ama sen bence onu kendi haline brak.. ağız yaraları en cabuk iyileşen yaralardır. merak etme.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Sıcak çay içip kan gelmesi? Wow 100 derecenin üzerindemiydi? :) Antiseptik gargaraların herhangi birini kullanabilirsin ama çokta fazla etkilemiyorlar. Hani placebo olsun hehe :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 vala kan tadı geldi yaw öyle damla damla musluk gibi gelmedi tabi ama kan tadı geldi ağzıma yani[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Kanamasa nerden gelicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bence demir tadı, kandaki hemoglobülin'in hem halkasındaki demirden kaynaklanıyordur.. Hani kastaki (et?) myoglobülinde de hem halkası var ama oraya gelene kadar kanama olur hani belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ağız içi yaralar kolay kolay geçmez çünkü devamlı tükürükle ıslandığı için..[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Tükürük antiseptik etkilidir iyileşmeye yardımcı olmaya çalışır (!), ama ağız vücudumuzun en bol mikroorganizmalı yerlerinden biri olduğu için iyileşmeler diğerlerine göre zor olur.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: Estel_Anorien, 24 December 2003 23:14 tarihinde demiş ki: ya da pyralvex ama sen bence onu kendi haline brak.. ağız yaraları en cabuk iyileşen yaralardır. merak etme.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum bi son msglara bakıom bi de şuna, büyük bi ikilem oluşmuş :), ama ağız yaraları sahiden de en uzun sürede iileşen yaralardır sana da bol yoğut ve domates önerrim doallardan[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Banada sık sık oluyo. Çayı sıcak severim, bazen dozajını ayarlayamıyom heral. Ama 2-3 günde geçiyo. Bişi yapmıyom yane. Sadece bu süre içinde sıcak bişiler yeme, içme. Geçmiş olsun.[hline]Darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 dil yarasıı dil yarası die orhan gencebayın şarkısı var ama damak yarasına şarkı varmı bilmiyom.ama geçer ya üzülme[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pirireis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: Dorsia, 24 December 2003 23:06 tarihinde demiş ki: Eczaneye git cunku ilacin adini unuttum. Anack tadi pek guzel olmayan, kulak copu benzeri birseyle surdugun, tenturdiyotumsu bir ilac var mor renk, onu al. Rahatlatacaktir agzinda aft falan cikanlara verirler ya da ucuklarin inmesine yardimci olur. I da olmazsa yogurt ya da domates ye[hline]Indian, Indian what did you die for? Indian says, nothing at all. dediğin ilacı biliyorum.yanlız çok yakar ağzını.ben zamanında aftıma sürümüştüm ondan biliyorum.[hline]piri reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 valla çoğu kez sıcak içeceklerden ya da yemeklerden damağımın yandığı, kabardığı felan oldu ama kan gelmesi... çok kötü durumdaysa bence hemen doktora git. yaranın boyutuna göre sana en doğru ilacı o verir. aslında böyle şeyleri önemsemiyoruz ama önerdiğimiz ilaçlar yarayı daha kötü bir hale getirebilir (kendimden tecrübeliyim). sigara kullanıyorsan bir süre (en azından yaranın üstü biraz olun kapanıncaya kadar) içme derim ben. çok daha kötü sonuçlara yol açabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Bırakın damaa ya gönül yarasına kim çare bulacaaak![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 hocam o kadar sıcak çayı nasıl kntrl etmeden içiosun ?[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Sonuçya içtiği çay normal kaynar çay herhangi bi direk konulmuş çaydan farklı değil sadece içerken dikkatsiz içme olayı mevcut. Tabi su yerine yağ falan kullanılmadıysa.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 fondip yapıyim dedin herhalde, yandı tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ya dalgınlıkla büyükçe bi yudum aldım yalanım yok bi kıza bakıyodum :P :) şu anda damağım beyaz bi hal aldı öyle bem beyaz değil arada böyle damarımsı gibi kırmızılıklar da var felan dilimi bile değdirince acıyo :([hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar