Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Damak Yarasına Çare?

Aegean

Öne çıkan mesajlar

Bugun okulda çay aldım çok sıcakmış koca bi yudum alınca damak ta babayı aldı ağzıma kan geldi öyle böyle değil, şimdi daha iyi ama çok pis yara oldu ve rahatsız ediyo, buna karşın ne yapabilirim gargara ilacı türünde home made bişiler cok iyi olur[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

ya da pyralvex

ama sen bence onu kendi haline brak.. ağız yaraları en cabuk iyileşen yaralardır. merak etme.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin-
unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki:
hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Sıcak çay içip kan gelmesi? Wow 100 derecenin üzerindemiydi? :)

Antiseptik gargaraların herhangi birini kullanabilirsin ama çokta fazla etkilemiyorlar. Hani placebo olsun hehe :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Sosyal ağlarda paylaş

Tükürük antiseptik etkilidir iyileşmeye yardımcı olmaya çalışır (!), ama ağız vücudumuzun en bol mikroorganizmalı yerlerinden biri olduğu için iyileşmeler diğerlerine göre zor olur.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 24 December 2003 23:14 tarihinde demiş ki:
ya da pyralvex

ama sen bence onu kendi haline brak.. ağız yaraları en cabuk iyileşen yaralardır. merak etme.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin-
unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki:
hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum

bi son msglara bakıom bi de şuna,
büyük bi ikilem oluşmuş :),
ama ağız yaraları sahiden de en uzun sürede iileşen yaralardır

sana da bol yoğut ve domates önerrim doallardan[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 24 December 2003 23:06 tarihinde demiş ki:
Eczaneye git cunku ilacin adini unuttum. Anack tadi pek guzel olmayan, kulak copu benzeri birseyle surdugun, tenturdiyotumsu bir ilac var mor renk, onu al. Rahatlatacaktir agzinda aft falan cikanlara verirler ya da ucuklarin inmesine yardimci olur. I da olmazsa yogurt ya da domates ye[hline]Indian, Indian what did you die for?
Indian says, nothing at all.

dediğin ilacı biliyorum.yanlız çok yakar ağzını.ben zamanında aftıma sürümüştüm ondan biliyorum.[hline]piri reis
Sosyal ağlarda paylaş

valla çoğu kez sıcak içeceklerden ya da yemeklerden damağımın yandığı, kabardığı felan oldu ama kan gelmesi... çok kötü durumdaysa bence hemen doktora git. yaranın boyutuna göre sana en doğru ilacı o verir. aslında böyle şeyleri önemsemiyoruz ama önerdiğimiz ilaçlar yarayı daha kötü bir hale getirebilir (kendimden tecrübeliyim).

sigara kullanıyorsan bir süre (en azından yaranın üstü biraz olun kapanıncaya kadar) içme derim ben. çok daha kötü sonuçlara yol açabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya dalgınlıkla büyükçe bi yudum aldım yalanım yok bi kıza bakıyodum :P :) şu anda damağım beyaz bi hal aldı öyle bem beyaz değil arada böyle damarımsı gibi kırmızılıklar da var felan dilimi bile değdirince acıyo :([hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...