pipican Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Arkadaşlar söle pvp arenaların pvp scriptleri olsa çok güzel olucak millet artık skill kasmak tan bıktı biras action yapsın diye böle bi karara vardım ama nebula scriptleriyle pvp shard yapmak çok zor oluo bi önerisi yada pvp shard sriptleri olan var mı not:scripts bölümünden arattım bişi çıktı ama bozuk galba olumo bi sorun var downloadda
Erondora Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: pipican, 24 December 2003 18:45 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar söle pvp arenaların pvp scriptleri olsa çok güzel olucak millet artık skill kasmak tan bıktı biras action yapsın diye böle bi karara vardım ama nebula scriptleriyle pvp shard yapmak çok zor oluo bi önerisi yada pvp shard sriptleri olan var mı not:scripts bölümünden arattım bişi çıktı ama bozuk galba olumo bi sorun var downloadda Bide Suna Bak.. Bu dosyada olması lazımdı dene bakalım..[hline]..::Never Be The Same Again::..
pipican Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 saten bunu denedim olmuo oda
Öne çıkan mesajlar