codmaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Değiştimi bilmiyorum ama droedikalar 9k ham filandı baz gibi :),ben esas ns cave derim.9-10 kişi oraya gitmiştik 2 tane spellweaver çatır çatır kesmişti bizi hatırlarsınız :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 NSler her zaman zorlu ama iki rifleman bi doctor, altından girer üstünden çıkarız...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: sadATS2, 24 December 2003 17:49 tarihinde demiş ki: devvo cum secret orderin sehrini o gece beyaz ben arna ve ogoed le birlikte sehrimizi savunmak icin gelen iki sk uyesi ile birlikte bastik ama rebellerin sehirlerine base kurmak gibi factionlarina sahip cikmak gibi ozellikleri olmadigi icin mal mal vendorlara uzaktan bakip geri geldik . adamlar sehre geldikce oldurup gonderiyoruz yakında kardes olacaz. ama dedıgım gıbı ıcler acısı olan o an sehırde bulunan bızler damlar mudahale ettık hepı topu 4 kısı eyw yeter sayı ama acı olan sehrı savunmaya gelen sk uyelerı olmasıydı. adamlar 10 k yolu shuttle sız geldıler ama.... neyse amasını solemıyım.. dun ben coronette sıkıstırıldıgımda yardım cagrısı attıgımda cagrıma 2 cevap geldı onlıne olardan beyaz hakkaten musaıt degıldı yetısemezdı mesaj attı kı o bıle yeter destektır. bır de pearce geldı coronete. zatı kalabalıkta bulamadık bırbırımızı ben guıld chate bu uyarıyı attıgımda mazeret kabul edılemez uye sayısı neredeyse 60 a ulasan rıpın coronetı talan etmesı gerekırdı derım . ha hos gerek yok kımseye ben hepsını oldurdum tek basıma benı kasmadı, ustelık de cok heyacanlı oldu, ustelık ısım bıttıkten sona da kestım ama ben ne ısterdım bılıyomusun. ole bı olay oldugunda hoop coronette o kalabalıkta tıtle da sadece rıp olamlıydı oratada rıp dolasmalıydı coronet kan golu olmalıydı. rebel scum keserek alacagım haz ve fp bunun yanında ınan sıfır kalırdı. kızgınmıyım degılım, cok da ıhtiyacim yok ve ben cagrıldıgımda da oraya gıdecem. ama bu oyununkeyfı bole cıkar dostum.[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout master bounty hunter, master entertainer Ben niye öbür charla imp öldürüyorum sanıyosun abi koca guildte toplasan 1 elin 5 parmağını geçmez savaşan adamlar.Eskiden skill yoktu zayıftı güçsüzdü diye mazeretler vardı şimdidemi öle?[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar