Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abiler bisi diycem, baydim ben bu durumdan

unity100

Öne çıkan mesajlar

her görevi illa tek kişi yapacak diye bir zorunluluk yok, senin dediğin gibi elbet tek kişi yapan birileri çıkabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz..

O questler pet ile bile zor oluyor, lighting force kullandımı pet filan kalmıyor. :)[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 24 December 2003 11:24 tarihinde demiş ki:
şu anda pet gerekebilicek yaratık çok az
mission olanlarda ise yok diyebilirim

ileri seviye missiona bi örnek alayım unity
çünkü petsiz bi şekilde saglam skilli olan 2-3 kişi şu anda her missionı yapabilir bana göre[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

habburubabland voritor elemental stalker ornegin.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

mission terminal dahi olsa buyrun devvo bey sizi tek basiniza bi 25 k lik voritor questlerine alalim. sololayin bunu, sonra da bize karakterinizin ne masterlikleri oldugunu soyleyin.

oyunun buyuk yuzdesi, sosyalizasyonun da, mastere kadar giden calisma sureci sirasinda harcaniyor. eger ki bu sure icerisinde mecburiyet olusturuluyorsa bu tur misyonlara, bu dahi kotu.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 24 December 2003 10:49 tarihinde demiş ki:

Enako dostum nerden biliyosun o Bestine de olan hareketlerin başka yerlere taşınmadığını? Belki şu an iki komşu şehir birbiriyle savaşıyor, dantooinede haritayı açarsan görürsün, birbirine çok yakın şehirler var...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse

abi daha hicbir sehirde topluca 10 kisi gormedim spontane gelmis ayni anda, vendorlarin onunde banklarin onunde 10 kisi gormedim ki savas oluyor olsun. herkes kendi isinde. strykerin sehri bak, dakka basi adam gidiyor shuttle ile, gittim gezindim vendoruna girdim iceride vendorda 2 shuttle onunde 4 bankin orada 2 adam vardi. adam yokken nasi savas olur.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence hiç hayal edemiceğin kadar zor olacak yeni questler, çünkü SOE swg team e SOE EQ team dende yardım eden varmış..

İçinizden ileri seviyelere kadar EQ oynayanınız varsa ne demek istediğimi anlarsınız.

Örnek; 3 ay boyunca 70 kişilik guild team lerin öldüremediği god npc ler :)[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..

[Bu mesaj Guru tarafından 24 December 2003 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 24 December 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
mission terminal dahi olsa buyrun devvo bey sizi tek basiniza bi 25 k lik voritor questlerine alalim. sololayin bunu, sonra da bize karakterinizin ne masterlikleri oldugunu soyleyin.

oyunun buyuk yuzdesi, sosyalizasyonun da, mastere kadar giden calisma sureci sirasinda harcaniyor. eger ki bu sure icerisinde mecburiyet olusturuluyorsa bu tur misyonlara, bu dahi kotu.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.

Buyuralım abi de önce bi dur, şu TKAyı master yapiim ondan sonra, ama Beyaznoc şuan voritor görevlerini ch olmadan sololuyo, şimdi konuştum, 5k mind damage vuruyorum dedi, ve swordsmanin yarısında falan şuan...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 24 December 2003 15:02 tarihinde demiş ki:
said:

abi daha hicbir sehirde topluca 10 kisi gormedim spontane gelmis ayni anda, vendorlarin onunde banklarin onunde 10 kisi gormedim ki savas oluyor olsun. herkes kendi isinde. strykerin sehri bak, dakka basi adam gidiyor shuttle ile, gittim gezindim vendoruna girdim iceride vendorda 2 shuttle onunde 4 bankin orada 2 adam vardi. adam yokken nasi savas olur.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.

Abi ben de gittim strykerın şehrine lagden dolayı alışveriş yapamıyorum orda çok kalabalık yani, tabi hangi saatte gittiğimize de bağlı, peki bu adamlar şehirlerde de yoklarsa nerdeler???[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 24 December 2003 16:26 tarihinde demiş ki:
ki gene problem, orasi strykerin sehri. adam talustan oraya silah almaya geliyor, aliyor gidiyor. diger sehirlerde hic adam olmuyor. bana 2 tane sehirler arasi olmus battle soyle sehirler ciktigindan beri haklisin diycem.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.

Biraz beklersen söylicem, Secret order denen guild bizim şehre dadanmış durumda. 2 gün önce sabah saat 5te şehrimizi basmışlar. 24 saat online üyemiz Beyaznoc tarafından bu bilgi verilmiştir. Secret Order'ın dantooine'de şehirleri var sanırım.

RIP üyesi arkadaşlar, kılıçlarınızı, tüfeklerinizi sandıklarından çıkarın, savaş kapımızın eşiğine geldi. Secret order'ın şehrinde taş üstünde taş bırakmayacaz!!!!! :hrr:

Şehirlerinin yerini öğrenir öğrenmez duyuracağım. :hrr:

[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse

[Bu mesaj DA2019 tarafından 24 December 2003 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

olacak cok yakinda sen de goreceksin. simdi solenenleri okudugumda herkesin solediklerinde gerceklik payi oldugu acikca gozukuyor ama diger taraftan cok yogun bir toplulugun faliyette bulundugu bir alanda oyun oynuyoruz dolayısıyla bu gordugumuz eksıkler baskaları tarafından eksıklık olarak kabul gormuyor.
genelde oyun hakkındakı yorumlarımız objektıfde olsa yaptıgımız yorumlar ve oyundan sıkılmaya basladım laflarının arasında o donemkı psıkolojımızınde etkısı var . bu ıslerde bana gore cozum kendı kafanıza uygun saglam bı grup olusturabılmenızden gecıyor. 1 ay once oyundan bıkmıs ve bırakmayı dusunurken hatta son olarak farstarda bide ws kasıım derken sımdı yıne tepelerde kosuyorum. oyun ıcerısınde ınsanların bulunması yuzunden her an gelisebilecek enstantene olaylar soz konusu derım, evet yazılanlara hıc bı sekılde ıtıraz edemem, bende bunlardan sıkıntı ıcerısındeyım ancak arandıgı zaman, kafa grup bulundugu zaman, cok ılgınc sahneler yasanıyor ve bır anda o evrende oldugunuzu dusunmeye baslıyosunuz. elbettekı bu konuda elestri dozu artarak surmelı ama acıkcası odedıgınız paranın karsılıgını alabılmek ıcın soe onu yapsın derken ve yapmasını beklerken kendı ıcımızden de bısıler yapıp keyıf alınabılecegı unutulmamlı.
elestri lerınde acıkcası bı kısmının ıse yaradıgı acık. o zaman buna devam ederken guıldlerın ve sehırlerın gercek sıfatına burunmesı playerların maksımum ozenı gostermesı gerekır derım. her seyı devletten bekleme fıkrıne benzetıyorum ben bu olayı eywallah tabıkı para odedıgınız seyın karsılıgını ıstıceksınız ama bence oyundakı en buyuk problem swg yı tam sındırmemıs pek cok ınsanla bu oyunu oynamak zorunda kalmamız, dolayısıyla herkes bıreysel bır yerlerde olmak ıstıyor. sonucsa malum can sıkıntısı. oyunun gecmısı surada 5-6 ay ve bızler henuz bellı grupları olusturup oyuna hakım olmaya basladık. oyunun sadece kotu yanları degıl bana gore cok da keyıflı yanları var.
katılımlar onemli, ama dedıgım gıbı bıreysellıgın on planda oldugu bı dıyarda yapacak cok bısı kalmıyor. kendı aramızda bıle bunu konusuyoruz, sole bı dusunsenıze uzaga bakmaya gerek yok kendımızden ornek verıım sıze koca bır sehır kı eclıpsenın en buyuk sehırlerınden bırı hepı topu 10-15 kısının sagladıgı maddı yardımlar sayesınde ayakta duruyor evet bende uzun sure sehre ugrayamadım ama 1 haftadır sehırdeyım ve pek de ayrılmıyorum bu arada her gece sehre baskın yedık , guild chatte ki yardim cagrınıza uyacak ınsan bulmanız bıle zor. cok uzaga gıtmıyorum oyunun sorunlarına bıle girmıyorum, factıon bıle secmeden soluyorum. her sey bu noktadan gecer yav ben bunu bunu yapacam derken, kısa bı anınızı haftanızı ayınızı ayırabılırmısınız. kı bu organızma hayat bulsun. elbettekı yapılacak ısler var bıraysel manada ama gruptan arta kalan zamnda yapmak lazım bence. sonuc kımse hıc bısı ıcın katkıda bulunmaz yada oynadıgı oyunda yarattıgı karaktere ınanmazken soe bana onu bunu verse ne olacak dıyorum eger playerlar bunu basarabılseydı. o zaman herkes yıne baskı yapardı ve ıstedıgını alırdı ortada zaten bısı yokkı. ben hıc bf lere gıdıpte savasanları gormedım oyunda ,haydı anchorhead basacaz bestıone basacaz, falan filan tabı yapta once oyunun akısını degıstırecek bısı yap. kendımınde yaptıgını sanmıyorum,bu elestrılerı hıc bırınıze yapmıyorum arkadaslar ama sanırım oyunda rol play yapan adam satısı cok olsaydı bu ıslerın hepsı olurdu dıyorum. bunuda su manada yazıyorum oyunun atmosferıne gırmek olarak. eger bu olsaydı cogunlukta ıste o zman yapacak cok seyımız olurdu. hala yapılabılecek mılyon sey var.ama ama ama.

kısacası bahsettıgınız degısıklıkler keske hemen olsa ama bana gore oyuncu kıtlesı asılamıyacak bır problem gıbı gozukuyor.
elestirel yaklasımlar bı ek de ben yapmak istedim (genel populasyon acısından :)[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout
master bounty hunter, master entertainer
Sosyal ağlarda paylaş

devvo cum secret orderin sehrini o gece beyaz ben arna ve ogoed le birlikte sehrimizi savunmak icin gelen iki sk uyesi ile birlikte bastik ama rebellerin sehirlerine base kurmak gibi factionlarina sahip cikmak gibi ozellikleri olmadigi icin mal mal vendorlara uzaktan bakip geri geldik . adamlar sehre geldikce oldurup gonderiyoruz yakında kardes olacaz. ama dedıgım gıbı ıcler acısı olan o an sehırde bulunan bızler damlar mudahale ettık hepı topu 4 kısı eyw yeter sayı ama acı olan sehrı savunmaya gelen sk uyelerı olmasıydı. adamlar 10 k yolu shuttle sız geldıler ama.... neyse amasını solemıyım.. dun ben coronette sıkıstırıldıgımda yardım cagrısı attıgımda cagrıma 2 cevap geldı onlıne olardan beyaz hakkaten musaıt degıldı yetısemezdı mesaj attı kı o bıle yeter destektır. bır de pearce geldı coronete. zatı kalabalıkta bulamadık bırbırımızı ben guıld chate bu uyarıyı attıgımda mazeret kabul edılemez uye sayısı neredeyse 60 a ulasan rıpın coronetı talan etmesı gerekırdı derım . ha hos gerek yok kımseye ben hepsını oldurdum tek basıma benı kasmadı, ustelık de cok heyacanlı oldu, ustelık ısım bıttıkten sona da kestım ama ben ne ısterdım bılıyomusun. ole bı olay oldugunda hoop coronette o kalabalıkta tıtle da sadece rıp olamlıydı oratada rıp dolasmalıydı coronet kan golu olmalıydı. rebel scum keserek alacagım haz ve fp bunun yanında ınan sıfır kalırdı. kızgınmıyım degılım, cok da ıhtiyacim yok ve ben cagrıldıgımda da oraya gıdecem. ama bu oyununkeyfı bole cıkar dostum.[hline]sad [R.I.P]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi alınmadım da dün holo-trade peşinde koşarken guildchatte görmemişim görsem gelirdim ayıp ediosun. Bi de Dark Order'ın şehrini bastığınızı Beyaz bana söylemedi. Keşke gitmişken vendorlarından bişiler alsaydınız... :-D

Bi de ben o saatte online diildim olsam direkt gelirdim zaten... Şehirde online olduğumda iki defa Sne'ye rastladım, bi onu kesebildim iki defa, başka kimse denk gelmedi... :-P

Ama şöyle bişey olabilir, hep beraber gider Secret Order'ın şehrinde kamp kurarız, overt gelenlerin hepsini keser, adamlara şehirlerini zehir ederiz, nası fikir? :)[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

sana demedim be abi aciklama yapmana gerek yok secret order falan hıkaye basa cıkamazlar bızle, gelıyolar kesıyoz gonderıyoz ,toplanıp gıtmeye gelınce ,onu yapmadan once bızım yenılere destek olmak ıcın harcadıgımız cabayı. pa olabılmek ıcınde harcamız gerekır. uye sayımız arttıkca olaydan kopmaya basladık gıbı. yanı ıste oyunun sorunuyla aynı sey her yerde karsımıza cıkıyor.[hline]sad [R.I.P]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi ben gene açıklamamı yapiim de yanlış anlama olmasın... Diğer arkadaşlar kadar holoya doymuş diiliz, dün gece bütün akşam ticaretle uğraştık bu gece de öyle sürücek gibi gözüküyo...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...