unity100 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 3 aydir ayni muhabbet, star wars degil resmen pet wars. son patche kadar zaten resmen pet shop boyz du oyun, simdi ch nerf geldi chler ve her adim basi gorunen absurd petler azaldi oyun vehiclelerle biraz adam oldu. da, yine de oyun hala star wars degil pet wars. xp mi alacaksin ? en iyi xp yi habarlobaorlogo diye bi monster veriyo ama cok zor git 5 kisi grup yap bi de ch bul toplanin gidin kisi basi 2.5 k xp alin en az gelisin. yok para mi lazim en iyi parayi loborololog monsteri veriyo iste grup yapin para. bu star wars degil be ? nerde luk han hatta bobafeti yahu bunlari birakin, arkada herhangi bi figurani gorduk monster pesinde ? oyun resmen su anki haliyle avcilik oyunu. ad&d nin yansimasi. paranormal bi dunyada habareollog monsterlerine karsi grup yapan 5 adventurer party sinin maceralari. resmen ad&d formatindan da farksiz, rangedler var meleeler var buyucu sinifina konabilcek tipler var. yani mesela bi yaratiga karsi 30 kisi gerekmiyor ha. 5 kisi filan mastere yakin ya da master yetiyor. tam ad&d sayilari. oyunun star wars olmaktan daha da bi uzak olmasina da neutral olaylarin hem coklugu ve cesitliligi, hem de getirisinin daha yuksek olmasi yol aciyor. simdi siz tutup da bir neutral mission alinca alet size 25 k para oneriyor. e simdi bu dururken adam gidip 5 k lik faction mission alir mi ? faction point nedir yahu ? ancak ilerde xwing alinirsa bi halta yarayacak. simdiki haliyle ancak oyuna yeni baslayan birkac idealist bi sure oynuyor, sonra bakiyorlar ki boyle misyonlarla 10 yil surer meslekte ilerlemek, eee haydi onlar da avci oldu. ki ne mantiga ne realizme ne sw evrenine uyar. GALAKTIK IC SAVAS in oldugu bir galakside, her iki taraf da birbirlerine ustunluk kazanmak icin bir taraflarini yirtarken, boylesine buyuk bir ekonomi olacak da boyle bir ekonomi tonla misyon verecek millete boyle buyuk getirili, savasan taraflar bunlara el atmayacak. direk kurarim bir mission grubu, misyonlarini yaparak yerel halki kendi tarafima ceker hem de para kazanirim be ben bi taraf olsam ? ha yok onlar o kadar etkili degil yok efenim jabba var hobo var denirse de diyecegim su, jabba bi halt degil bence. eger bi halt olsaydi solo 2. filmin sonunu beklemezdi yakalanmaya. ki bir bh tutup zaten savasan bir tarafin aradigi bir adami yakalatmak bir basari degil. jabbanin borusu tatuinde oter. ottugu yere kadar. yani neticede boyle crime lord mord cart curt da boylesine buyuk bi ekonomi olup da boyle buyuk paralar arzedemez ortaya bence ki boyle alakasiz 25 k avcilik gorevleri olsun. ki buyumeye kalkinca savasan iki taraftan biri geregini yapardi zaten onun. dolayisiyla diyecegim su, bu oyun bu anki haliyle cok gitmez. nedir bu abicim 3 ay once ayni sey vardi, hala ayni sey. grup yap misyona cik hebelehobolo geri gel. arada bazi arkadaslar kasti tanidigimiz oraya buraya gitti maceralara girdi eee bitti macearalar ? player cityler geldi strykerin sehrinde bile 10 tane adam yok. ki adam eclipsenin en buyuk silah isi yapan adami. napiyor millet ? misyonda hoboloda.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Ben aylar önce baydIm yapacak başka birşey yok oynuom walla..Ehe zaten holo çıktıktan sonra grup faLanda kaLmadI ayrietten..Millet solo exp kasıor.Yok macro ya bırakıon da hede hödö..O eski lok da kurulan 20 kişilik hunt gruplarI nereye gitti gören varmI?KAybettim de kendilerini =) Bide şu oyuna buff koydular ya auhuahha bişiy demiorum.. "Yaw doktor bey 20 kiloyu zor kaldırıom benim 500 strenght le..şunu bi 3500 yapIverde şöle 120 kiloda banamIsın demiim =) " ulen büyülü oyunlarda annarım büyüde SWG galaksisinde buff nedir ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Bufflar olmadanda moblar ölmüyorki yaw ya tka , swordsman gibi karakterin olması lazım yoksa durmadan ölürsün =P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 bi bounty hunter var su anda star warslik diyebilecegim. neden o da misyonlari var en azindankendi sinifina ait. belki bu gun bhye gecis yapabilirim.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Enako dostum oyun senin dediğin gibi sırf combattan oluşmuyo ki! Artisan adam crafting yapıyo, Doctor adam healing, dancer adam dans edio... Ayrıca illa ki de çok xp almak için en güçlü yaratığa dalacaksın diye bi zorunluluk da yok senin dediğin power play oluyo işte, karakterinin seviyesine göre yaratıklara dalsan karakterini geliştirmek gayet uzun sürüyo, TKA olmaya karar verdim be şu an 0103'üm be unarmed a başladığımdan beri pet kullanmıyorum, pet kullanmak herşeye çare diil, gerekli de diil. Şu an tek başıma huurton görevleri yapıyorum ve gayet de "challenging". Haa bi şey doğru holo çıktıktan sonra herkes solo takılmaya başladı, doğrudur ama holo çıkmasa da ben karakter geliştirme aşamasında tek başıma takılmayı tercih ederim, Rifleman kasarken başıma gelmişti, defalarca incap bile olmadan yaptığım görevleri, bi arkadaşla beraber yapmaya başladığımızda 2 defa ölmüştüm üstüste. Arkadaşımı kötülemiyorum ama tek başıma olduğum zaman göreve daha hakimim. Isle of misfitde 10 kişi bile yok demişsin, ben ne zaman misfit mall'a gitsem lagden dolayı alışveriş bile yapamıyorum, tamam adam alemin en kazıkçı vendoru ama her gittiğimde bi 15 kişi alışveriş yapıyo oluyo. Bizim vali hazretleri bile işi gücü bıraktı, misfit mallda item slicelıyo. ( Şehir hazinesi gözünü doyurmamış demek ki :-D ) Diyeceğim şudur: Oyun sen nası bakmak istiosan o şekilde, eline silah almadan da bu oyunu oynayabilirsin, istersen de damage slicelı power uplı T21'ini alıp Krayt kesmeye de gidebilirsin, tercih senin...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 birader, master weaponsmithim 2 aydan beri. craftinge bisey dedigim yok. ticaret oyunun tek adam yani. da STAR WARS ya . ticaret wars degil ki. hani nerde soyle bi hareket eglence ? powerplayci degilim. ama xp de almak isterim mal miyim. ha yok ben keyfime gore misyon yapiyim dersen, yalniz kaliyorsun. cunku herkes 2 ser k xp pesinden gidiyor. happy hunter game oyunu oynanip da bu boyle xp verirken tutup da millet tabi ki haliyle gelip 400 luk xp vercek seyi yapmaz senle. hani mplayer idi oyun ?[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 sorun oyunun star wars evrenini yansitmaktan cok uzak olmasi. ad&d oynuyoruz lazerlerle iste olay bu.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 nasi oluyosa bi sekilde butun npcler senden hizli kosuyor. baslarim abi ben boyle balance triplerine ya. oyundan harbi sacmalik akiyor. 15 metreden herifler melee knockdown posture change atiyor bu ne realizmdir.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 kismen ad&d yi andiriyo ama inkar edilemezki bi yasam sisteminin en güzel taklitlerinden biri de xp sistemi ile oldu. yani tek bi yaratiktan zaten bi kisi MAX 5k xp alabiliyor...(ki ben daha tek basima 5k goremedim) eh 2.5k-3kxp gayet iyi bir gelir? ha xp sinde degilim zevkinde yim dersen o zaman DA nin dedigi gibi zor durumlarda deneyebilirsin ki kendini... yani anlayamadim..sololamak mi yoksa sololamamak mi isterdin? her ikiside mumkun hehe....ha starwars bu degilki demissin dogru orasi, ama soyle devasa bi nokta var ki yazilmis bi senaryo ustunde ilerleyen canli bi dunya da ilerliyoruz, istedigin fiction based olaylari önden sunmalari demek oyunun ömrün kisaltmalari demek gibime geliyo bana...(misal jabba dan nefret etmeme ragmen su anda onun fp sine muhtacim ben) pet olayi bence su anda guzel bi durumda, bio engineerler korkunc yaratiklar yapabiliyor ayri.. son olarak buff, olayinin mantiksiz gelmesi de garip geldi yaw...igne ile sisirilme yada doping terimleri cok büyülü gelmiyor benim kulagima, bless cekmiyorsunuz ki, doktorun hazirladigi stimlerle (ki stimlerin icindeki componentlerin kalitesi buffi etkiliyor) kendinize gecici olarak gaz veriyosunuz...onuda doktor yapiyo heh maratondan once karbonhidrat alip hazirlanmak gibi :p yalniz faction based olaylar banada az gibi geliyor nedense..yani ortada varolan biseyler var laylay sehrinde laylay kadar HQ var ucarim keserim rebs are fat felan ama..arada bi sehre inen 3 kovboyun estirdigi terorden baska coklu aktivite gormuyorum ben genelde.. (full time overt gezen arkadaslar bu cumlenin disinda tabiki...full time overt gezmen oyuna bambaska bi bakis ve tarz acisi getirio..bana yemiyo evet:) ) neyse gidiyoruz bakalm.[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ya oyunun yuzde bilmemkaci avci muhabbetiyle geciyo. topluyosun 10 kisi gidiyosun voritora. eee hani star wars ? gidip abzurt monster pesine dusuyosun. bunlar veriyor 2.5 k xp. ee bu boyle olunca millet baska bisey yapar mi ?[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Daha uc noktada ise tek basina risksiz sekilde kill basi 4.5k exp alacagini biliyorsun arkadaslar hey hadi ava cikalim diyince eh ben almiyim tek basima dolasirim diyosun. Bu durumda starwars'u da birak nerde multi player? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Bence sorun oyundan ne almak istediğine bağlı, ben şu an newbie bi karakter olsam da alacağım zevk yok büyük, çünkü SW hayranıyım ve tatooinede giderken 2 güneşi (yoksa 3müydü?) bi arada görmek, Dantooinede jedi temple da gezmek, nabooda kraliyet sarayını gezmek bana o evrende bulunduğum hissini veriyo ve bundan büyük haz alıyorum. Mesela geçende tatooinede giderken Owen Lars'ın çiftliğine uğradım, yanık dökük görünce kendi kendime gülümsedim, bizimkiler buraya da uğramış dedim. :-P (Çiftliğe uğramamın badge almakla hiçbi alakası yoktur :-D) Haa sen dersen ki ben monster peşinde koşmak istemiorum, o da olur, overt olursun, toplarsın arkadaşlarını ya da tek başına imperial base basarsın, npc olsun, player olsun rebel ya da imperial kesersin, bu yolla da xp yapabilirsin. (hoş playerlardan xp alamıyosun ama en azından fp alabiliyosun.) Bir diğer konuda badge olayı bence exploration badge olmasa da olurdu ama POI tab'i çok yararlı oldu, Owen Lars'ın çiftliği ya da Ben Kenobi'nin evini göremezdim, bi de altında speeder olduğu zaman bu tip yerlere ulaşmak çok kolay oluyor. Eskiden 5 km maraton gibi dağ tepe koşuyoduk. Bu arada Agrilat Swampa gitmeyenlere tavsiye ederim, bi gidip görün, çok esrarengiz bi havası var... Bu söylediklerim de ortaya bu arada kimse üstüne alınmasın. :) Saygılar,[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ubisoft.com dan Uru oyununu inceleyin, yeni jenarasyon mmo lar bence böyle olacak..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: DA2019, 23 December 2003 14:05 tarihinde demiş ki: Haa sen dersen ki ben monster peşinde koşmak istemiorum, o da olur, overt olursun, toplarsın arkadaşlarını ya da tek başına imperial base basarsın, npc olsun, player olsun rebel ya da imperial kesersin, bu yolla da xp yapabilirsin. (hoş playerlardan xp alamıyosun ama en azından fp alabiliyosun.) haa evet sonra giderim bombos bestinleri basarim, ahleri savunurum. ya da iki tane newbi imp gelir ah civarinda dayilanir indirilir gidilir. oyunun ilk haftasi olan seyler bunlar. olayi ozeti su ; neutral olaylar bu kadar buyuk getiri verdikten sonra kimsenin zkinde olmaz gcw mcw, anca 3-5 rpci ve 2-3 idealist ugrasir.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Enako cok guzel soylemis, valla katilmamak mumkun degil. Simdi ben bu oyuna ilk geldiginde baslamistim, EQ account u cancel edip. Sonra baktim daha oturmasi icin zaman var, Gulay'a verdim oyalansin diye. Benim fikrim su: 1- Pasif Atmosfer gayet iyi, yani filmde gordugunuz sehirler, POI falan guzel. ama aktif atmosfer 0.. Yani hakikatten dusununce, uzay caginda, galaksiler arasi yolculuklarin eminonu-kadikoy gibi yapildigi bir zamanda yapila islere bir bakin. Dinazor cagindan kalma yaratiklari olduruyorsun. Hemde kimi siniflar kilick, mizrak, elle falan yapiyor bu isi, ne farki var mezozoik cagdaki homo-spines'lerden? yani onlar da grup yaparak avlaniyordu. super sacma mission sistemi yani, sadece git tavuk oldur, git dana oldur hesabi, coz zayif, ve bence dizaynerler aynen Enako'nun dedigi gibi klasik bir AD&D olayi gibi yapmislar. 2- Sinif dengeleri rezalet, hala pvp dengesi falan yok. Yani bence de supermenler olmasin, ama bu nedir yahu. pvp lerin keyifli olabilmesi icin daha uzun surmesi lazim. adam daha target edemeden oluyor falan. yani ham 2k, adam saniyede 2k cakiyor, sen ne oldum demeden DB yiyorsun, ne anlaidm ben bu pvp den?yani taktik falan yapmaya zaman yok. lag falan da cabasi. ben bile is yerinde 2mbitlik baglanti ile theed'de istedigim gibi savasamadim, (gulay'in ch si zaten pvpde ise de yarazmdiya). 3- jedi sacmaligi tam bir tuzak. millet sikilmaya baslayinca at kuyuya bi tas 100 deli cikaramasin hesabi, yani ben jedi olacagim, ama once dans edeyim, sonra pistoler olayim, sonra asci olayim gibi abuk subuk isler. yahu bu kadar ilkesizlik olur, bu kadar kreativiteden yoksun olur insan. adamlar gelsin suara paticik formlarindan bile super fikirler cikar, jedi olayinin nasil olmasi gerektigi ile ilgili.. ama adamlar tam tipik moron. ha bi de jedi olmadim diye uzulmesinler diye KOTOR ortaya attilar ki, millet orda avunsun bi de bunlar daha cok kazansin diye.. tipik amerikan pazarlamasi 3- crafting olayi tam bir fiyasko, fikir guzel de, simdi Gulay Master Tailor olacak, ne yapmasi lazim? 120k metel, 120k fiberplast (bu arada fiberplast lazim, satan varmi? :-) ), macro calistir, git baska seyler yap falan, 24 saat icinde mastersin, hey ben boyle masterin..... yahu boyle seyleri bu adamlar dusunmezmi? millet bu sekilde master olunurmu??? insan bi quest falan koyar. yani cok mu zor, adamlar cika cika bi macro fikri ile cikmislar ,icinde de tam olarak s..... Sonra Gulay 1 hafta macro calistirdi, master dancer oldu. benim dikkatimi ceken sey, kantinde en az 40 kisi oluyor,, hepsi dansoz, caligici, nedir bu rezillik? yani bu kadar ruhsuz olur, bu kadar mekanik olur. ee boyle olunca da millet bayar tabii... Bak ben SOE 1999 dan beri taniyorum EQ vasitasi ile, simdi adamlarin yapacaklari stratejiyi size soyleyeyim. expension cikaracaklar , milleti 3 ay oyalayacaklar, bu arada millet yeni buglar, yeni atmosfer falan, sonra DL ile icerik ekleyecekler, expension parali olacak, bunu hafifletmek icin yeni bir kac icerik, ki bu gezegen falan olabilir, bedava olacak, sonra yaza dogru ikinci bir expansion, muhtemelen yeni irk, yeni prof yeni gezegenler falan olacak,. ama sonucda eski buglar falan hala devam edecek. bu arada 1 seninin sonunda oyun bir yerlere gelecek, cunku biz hala beta testi yapiyoruz. neyse benim fikrim buk, ha EQ falan bundan daha mi iyi, yoo... power play oldukca ve bu adamlar power playi destekledikce ottan boktan oyun olur. Tarkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 abi ben kunga olmak istiyorum anca oel zevk alcam oyundan :))[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Önce ne istediğinizi biliceksiniz.Mesela ben tamamen pvp yapıyorum.Quake cart curt turu oyunlarda yapay zeka ile savaşıcağıma karşımda benim gibi dusunen eden adamlarla savaşmak çok daha zevkli geliyo.Konuşuyosun muhabbet ediyosun aslında bu swg uo falan kocaman bir chat ortamı sadece grafik arayüzü kullanıyo.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ne istedigimi biliyorum abi. star wars oynamak istiyorum. pvp rvp rpe rpm degil benim derdim her oyunda var bunlar.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Dediğim gibi oyundan sen ne almak istiyosan onu alıyosun, ben şu an oyundan memnunum, haa on gün önce holo peşinde koşarken diildim o ayrı... :)[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 alamiyorum abi. droidler yerine petler geziyor. vehicleler anca geldi. star wars diye bi olay yok. alternatif bi ortam burasi sadece.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Alamıyorum diyosun ama yılbaşı hediyen holoyu alınca da dört köşe oluyosun ne iş?? :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 valla ben bu oyunu oynamıyorum ama unityyi çok güzel anladım. olay şu yani oyun güzel de olabilir mantıklı da olabilir herşeyi süper oh şahane de olabilir ama star wars diil. dooru anladım heralde. ben de bu oyunu o maksatla almış olsaydım nefret eder tiksinir bi kenara atardım. adını deiştirsinler o zaman lan.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: DA2019, 23 December 2003 17:14 tarihinde demiş ki: Alamıyorum diyosun ama yılbaşı hediyen holoyu alınca da dört köşe oluyosun ne iş?? son 2 aydir star warsa en yakin olay o holo[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ehh .. star wars ne pardon? luke un omzuna dayanip carbine sallamak?? 300bin kisi de 5dk den sallasa gene zor olur.. yani sey de en basta soylendi bu act ler her ay basina gelmicek belli zaman araliklarinda surulecek piyasaya, oyuncularin her biri bu kurgunun icindeki saygideger adi gececek kahramanlardan biri olamaz ki? olma sansi var tabiki.. bide ben tekrar petlerin hükmettigi dönemin bittigini savunuyorum sahsen...gayette pasalar gibi millet kendini tank ediyo bizim buralarda hehe bide strateji olarak gozlemler dogru geldi banada, fakat olmasi gereken bu degil mi expansion felan olarak? gulay master tailor olsun, sonra gitsin bi bio engineer arkadas kapsa...ucubik elbiselere imza atip isim yapsa? (milk componenti sayesinde taminge bile bonus veren seyler uretilebiliyormus..ofensif yazmadim arada aman ha öneri sadece:) ) olay bi skilli master etmek de degilki, hep denir skiller cokcok zor olmali masterlanmamali kolaykolay, bence masterlanmali tadimlik bi derecede, ki insanlar herbirinde ilerleyip (mastera kadar olmasada) hangisi kendisine daha uygun ona karar vermeli, bu sekilde para verdigi bu oyundan en cok nasil zevk alir ona bakarsiniz...jedihood haric diger skiller bu kurguda cok onemli bi yeri olmayan skiller (politician haric, level5 sehir yapma sansina sahipler)....etkisi olan tek skill jedi de zaten inanin sacma zor bi skill (ha eminim onuda kasan deliler vardir coktan ilerlemis olan) da annamadim istediginiz starwars ne? mos espada pod racelerdeki yaris pisti acildi gidin yaris yapin bahis acin kumar oynayin coronette...kisiye kalmis istedigi starwarsu bulup bulmamak yaratip yaratmamak gibi geliyo bana.[hline]*curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 23 December 2003 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: unity100, 23 December 2003 17:38 tarihinde demiş ki: said: DA2019, 23 December 2003 17:14 tarihinde demiş ki: Alamıyorum diyosun ama yılbaşı hediyen holoyu alınca da dört köşe oluyosun ne iş?? son 2 aydir star warsa en yakin olay o holo[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. son2 aydir? en yakin olay? yapma lutfen[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar