Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Metal gruplarının akustik parçalarının ismilerini bildiğiniz kadarıyla söyleyebilirmisiniz bide mısır,arabik tarz şarkılarını.. Şimdiden teşekkürler
Head Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 orphaned land - mercy ( paradise lost cover ) akustik yok ama saz var.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
farewell Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 genelde ballad statüsünde şarkilardir. hemen hemen her grup bunlardan bikaç tane yapar.. bazilari tamamen ticari kaygilarla yüklü , basit teoman akorlariyla dolu aptal şarkilardir. ama diğerleri sahiden de efsaneleşecek düzeyde güzeldir. sayiyim bikaç(!) tane.. annihilator - sounds good to me annihilator - phoenix rising judas priest - before the dawn judas priest - beyond the realms of death testament - return to serenity in flames - metaphor blood divine - these deepest feelings darkseed - echoes of tomorrow [acoustic version] Ulver - Kveldsfanger [full albüm süperdir] bunlar henüz aklima gelenler.. daha çok vardir tabi..[hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde..
farewell Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ha böle oryantal ritmli şarkilar ariyosan , orphaned land full hoşunuza gidebilir. ama ben artik sevmiyorum nedense o grubu.. ayrica: amorphis - better unborn amorphis - into hiding oriental riffler içerir.. hoşunuza gidebilir.. ama ben amorphis i sevmem. metal müziği homolaştiriyor.[hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde..
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 pentagramın-lions in a cage gibi bi şarkısı vardı ona benzer bişi varmı ?[hline]||Pause BoO Jack ICQ: 161010949
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 metal olması şart midur? the tea party var bak mis gibi.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence.
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 metallica - nothing else matters hammerfall - glory to brave demons&wizards - fiddler on the green daha var aklıma geldikçe yazarım.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 şöyle bir forum verelim[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Pentagram-1000 In The Eastland[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Öne çıkan mesajlar