rune_xander Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ya millet bu sorunla hala ugrasiyorum bi iki topic daha acmistim pek aydinlatici olmadi bana bos bir dunya lasim bunun mullarimi gerekiyo ne oluyosa yani ben sadece deniz olan bir dunya istiyorum bunu tum cabalarima ragmen yapamadim tum forumdada aradim pek aciklayici deil.... lutfen *yalvarma mode* yardim edebilecek biri varsa msn: [email protected] ya mail atsin yada bizzat goruselim msnde..... simdiden eyvallah.... :([hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz....
rune_xander Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 *up* beyler onemli.... :( olursa sponsorda buldum yapana bi kiyak yaparim gm miyem char :P *gozu doner bi yandan denemekten hala cozum bulamaz* hühüühühühühühüh.....[hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz....
rune_xander Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 runuo olamamali sorun orda elimde olmayan bir nedenden... :( ya sadece bana calisan ter temiz cillop gibi SADECE DENİZ calisan bir sphere lasim :( yinede cevap verdigin icin saol TheCoder....[hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz....
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bence en iyi yol kendi mapını yazman . aklıma başka bir şey gelmiyor . buraya bir göz at[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 24 December 2003 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
rune_xander Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 onu deneyeli ben diyim 1 sende 2 ay oldu :( *gozunden yas gelir, ekrana bakmaktan ve sorunla ugrasmaktan gozler olmus fal tasi...* off bi bulsam staticleride salla sadece bi dunya sirf deni :( *hick* *hick* :( :( :( :( ....vb[hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz....
rune_xander Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 yani cok denedim o programi kullandimda olmuyo belkide ben yapamiyorum.... bilemiyorum amam yaptim mul haline geldi acarken serveri bi eroorler verdi sonra direk map adli note padi bosalttim icini cunku esyalar filan dedim ı ıh olmuo.....:([hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz....
rune_xander Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 *up beyler bu son yukseltisim bundan sonra ayip olur artik lutfen bu konuda yardimci olabilecek biri varsa olsun... simdiden herkese tessekkurler..[hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz....
Öne çıkan mesajlar