Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Britanya-Tudor Kalesindeki Hayalet Güvenlik Kameralarına Yakalanmış!!!


SbNN

Öne çıkan mesajlar

Britanya'da 8. Henry'nin sarayında bir hayaletin güvenlik kameralarına yakalandığı iddia ediliyor
LONDRA - Britanya'da bulunan Hampton Court Sarayı'na ait Tudor Kalesi'nde bir 'hayalet'in kameraya yakalandığı iddia edildi. Kale sözcüsü Vikki Wood, bunun bir yeni yıl şakası olup olmadığını soran gazetecilere "Ne bir şaka, ne de bizim yaptığımız bir şey" dedi.
Wood'un verdiği bilgiye göre güvenlik görevlileri bir yangın çıkışının kapısını açık bulunca şüphelenip kamera kayıtlarına baktı. Sabahlığa benzer bir giysiyle kapıdan süzülen kişi de bu sırada fark edildi. Figürün çevresi flu ve suratı elinin rengiyle tezat yaratacak şekilde beyazdı.
Güvenlik görevlisi James Flukes, görüntünün korkutucu olduğunu ve suratın bir insan suratına benzemediğini söyleyerek "Önce biri şaka yaptı sanıp arkadaşlarıma gösterdim. Ama kostüm görevlileri adamın üzerindeki gibi bir giysinin sarayda kullanılmadığını söyledi" dedi.
Turistik sarayda görevliler Tudor dönemine ait kıyafetler giyerek hizmet veriyor.
Eşlerini öldürtmesiyle ünlü Kral 8. Henry'nin yaşadığı sarayda en az üç hayaletin olduğu iddia ediliyor. Henry'nin eşlerinden Jane Seymour, oğlunu doğururken bu sarayda öldü. Halk arasında, yıllardır saray bahçesinde kucağında beşikle bir hayaletin dolaştığı söyleniyor. 1829'da da prensin bakıcısına ait mezar bozulduğunda, sarayda garip sesler duyulmaya başlamıştı. Sesin geldiği yerde unutulmuş küçük bir oda ve yıllar önce ölen bakıcının kullandığına benzer bir çıkrık bulundu. 1897 basımı bir kitapta da Henry'nin zina suçlamasıyla idam edilen beşinci karısı Catherine Howard'ın hâlâ sarayda dolaştığı öne sürülmüştü. KAYNAK-RADİKAL GAZETESİ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...