SbNN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Britanya'da 8. Henry'nin sarayında bir hayaletin güvenlik kameralarına yakalandığı iddia ediliyor LONDRA - Britanya'da bulunan Hampton Court Sarayı'na ait Tudor Kalesi'nde bir 'hayalet'in kameraya yakalandığı iddia edildi. Kale sözcüsü Vikki Wood, bunun bir yeni yıl şakası olup olmadığını soran gazetecilere "Ne bir şaka, ne de bizim yaptığımız bir şey" dedi. Wood'un verdiği bilgiye göre güvenlik görevlileri bir yangın çıkışının kapısını açık bulunca şüphelenip kamera kayıtlarına baktı. Sabahlığa benzer bir giysiyle kapıdan süzülen kişi de bu sırada fark edildi. Figürün çevresi flu ve suratı elinin rengiyle tezat yaratacak şekilde beyazdı. Güvenlik görevlisi James Flukes, görüntünün korkutucu olduğunu ve suratın bir insan suratına benzemediğini söyleyerek "Önce biri şaka yaptı sanıp arkadaşlarıma gösterdim. Ama kostüm görevlileri adamın üzerindeki gibi bir giysinin sarayda kullanılmadığını söyledi" dedi. Turistik sarayda görevliler Tudor dönemine ait kıyafetler giyerek hizmet veriyor. Eşlerini öldürtmesiyle ünlü Kral 8. Henry'nin yaşadığı sarayda en az üç hayaletin olduğu iddia ediliyor. Henry'nin eşlerinden Jane Seymour, oğlunu doğururken bu sarayda öldü. Halk arasında, yıllardır saray bahçesinde kucağında beşikle bir hayaletin dolaştığı söyleniyor. 1829'da da prensin bakıcısına ait mezar bozulduğunda, sarayda garip sesler duyulmaya başlamıştı. Sesin geldiği yerde unutulmuş küçük bir oda ve yıllar önce ölen bakıcının kullandığına benzer bir çıkrık bulundu. 1897 basımı bir kitapta da Henry'nin zina suçlamasıyla idam edilen beşinci karısı Catherine Howard'ın hâlâ sarayda dolaştığı öne sürülmüştü. KAYNAK-RADİKAL GAZETESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Resim yokmu Resim.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Eheh nerdee.. :=)[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Ben bu yazıyı radikalin sitesinden aldım ama resim yoktu ama isteyen radikal gazetesini alır bakar en arka sayfada büyük resim var... [Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 21 December 2003 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 *Bakkala Koşar*[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 varsa söle ha.. :) (ciddiyim)[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ingilteredeyken en çok duyduğum şey hayalet hikayeleriydi her eski binanın bir hikayesi vardı :) bara gidiyosun burası perili diyorlar falan eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=99607&tarih=21/12/2003 buyrun..[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 harbi çok korkunçmuş hayalet resmini gördüm tüylerim diken diken oldu.. Girmeseniz daha iyi ama bilemem..[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Kahretsin ya kamerayı görmemiştim![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Arkadaşlar ben mi yanlış görüyorum? nedir yani. arkada bilgi adam resmi var ve tipler önünde dikiliyor. ? Hani hayalet resmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 hakkaten hayalet nerde[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ee nerde[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Dur bakalım sayalım.. hmm tam tamına 3 sazan.. İyi iş çıkarmışım..[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Arkadaşlar o linke reimi koymamışlar sadece yazı var ama gazetede fotoraf hemde büyük boyundan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: _NoelBaba_, 21 December 2003 14:48 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar o linke reimi koymamışlar sadece yazı var ama gazetede fotoraf hemde büyük boyundan... Harbimi lem para vermiyim bak boşuna.. :D[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Deli haber ajansından büyük bomba :) Alın size hayaletin resmi ve bilgileri ehehe http://hosting.pimpsare.us/uploads/Hayalet.jpg[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 şimdi bu hayaletmiymiş yani?[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Pardon link verince küfür çıktığını bilmiyodum [Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 21 December 2003 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Nankörlük yapmayın :) Hayalet hayalettir. İki saat radikal gazetesı aradım :)[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: [b]_NoelBaba_, 21 December 2003 14:59 tarihinde demiş ki: http://hosting.pimpsare.us/uploads/Hayalet.jpg Ya cok zekisin sagol, İnsanlara küfürleri gostermek ıcınmıydı.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 adamın suçu yok pimsare'de suç..[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 karanlık ya bişi gözükmüyor[hline]www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 yaw... ula yine yakalandım sarayda bile rahat yok :-P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 lool![hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar