-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 hay allahım bi insan bu kadarmı gıcık sakız çiğner yahu ingiltere futbol federasyonunu mail bombardımanına tutalım çiğnemesin![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Tumer var, ondan kotu cıgneyenenı gormedım ben.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 tümer travesti gibi çiğniyor[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 en mükemmel sakız çiğneyen adam uche[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bi de rüştü vardır süperdir defansına bağırırken sakızı fırlar ağzından auhaha[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 onlar kaybolmayan sakızı çoktan bulmuşlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: Mephisto_, 21 December 2003 21:42 tarihinde demiş ki: tümer travesti gibi çiğniyor[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe +1 zuaha[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 feci geyik bi konu oldu tebrik ediyorum her msj biribirnden komik :lol:[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: eagle_dnz, 21 December 2003 21:56 tarihinde demiş ki: en mükemmel sakız çiğneyen adam uche[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy sonuna kadar katılıorum adam zaten soğukkanlı, maç sırasında bile beyefendi gibi çiğnio sakızını ağzı kapalı cakcuk yok.[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 futbol oynarken sakız çiğnemekte ben iki işi aynı anda hatta 3 işi aynı anda yapıyom demek heral. hem sakız çiğniyom hem koşuyom aynı zamandada fasolu topa furuyom eheh[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Yahu cok zor bısey degılkı sakız cıgnerken top oynamak. Ben neler yapıyorum sakız cıgnerken bı bılsenız. :D[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar