Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swg beklerken Ölecez.

azzael

Öne çıkan mesajlar

said:
[b]DA2019, 19 December 2003 14:01 tarihinde demiş
Korsan cd olayı zaten başlı başına bi sorun, hoş hepimizin hoşuna gidiyo, 5 milyona oyun almak, zaten şu ekonomik şartlarda aksi düşünülemez ama eğer orijinal oyun getiriceksen fiyatı da ülke şartlarına göre belirliceksin... SWG'yi sat bakalım 30-40 milyondan kaç kişi alır, ben bile 1-2 tane alırım... :-P[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse

Euheu haklısın aslında. Bu tarz sorunlar sadece Türkiyeye gelirken mi yaşanıyor yoksa Heryerde oluyormudur acaba ?
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Türkiye'nin alım şartları diğer ülkelere kıyasla daha düşük olduğu ve korsan cd piyasasının da komşu ülkelerden (Bulgaristan, Romanya, Rusya...) destekli olması büyük etken... Biraz da alıcıların pintiliği ve uyanıklığı olabilir... :-P

Kim 4 sayfalık manual için ekstradan 40-50 milyon vermek ister ki... Doğrusu verilmesi tabi...

Ama oyun fiyatları da piyasaya göre belirlenmeli bence...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Sosyal ağlarda paylaş

Doğrudur vergi de ayrı bi katkı tabi ama ben zannetmiyorum kim millet Fifa 2004 ü 3-4 milyona almak yerine 90-100 milyon verip orijinal oyununu alsın. Fifa için ne manuale gerek var, bas tuşa gol yani... Ama online oynanan oyunlar için account gerektiği için yüksek fiyattan satıyo olabilirler, çünkü oynamak isteyen kişi oyunun orijinali almak zorunda... E fiyat da yüksek olunca kutuya elini bi atan hemen geri çekio...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Laurned, 21 December 2003 00:15 tarihinde demiş ki:
Türk olmak güzel(Kimse laf etmesin lütfen kendi görüşüm)
Ama Türkiyede yaşamak cidden zor inşallah biz gençler düzeltcez bunları.[hline]Ey Türk genci unutmaki,muhtaç oldugun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

www.Reich.gen.tr

Ben Sadece Laurned'in imzasını Yazmak istiyorum Çünkü o İmza Herşeyi Anlatır nitelikte

Ey Türk genci unutmaki,muhtaç oldugun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 18 December 2003 15:58 tarihinde demiş ki:
Hepiniz newbie olursanız guild kurmanız çok zor, imkansız gibi bişi... Yani tam olarak oyuna alışana karakterlerinizi geliştirene kadar böyle bişeye kalkışmak mantıklı olmaz...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger

Heheh şimdi hatırladım da guildi kurarken ne kasmıştık..200k o zamanlar "OHA" diyeceğimiz bi rakamdı.2 gün boyunda aralıksız 2500 crlik görevler yapmıştım.Mad bi sürü maden çıkarıp 2 gün boyu satmıştı.Enaxa da deliler gibi ev yapıp satmıştı :).O zamanlar tabi nerdee Dathomir e git 1 günde 100k kaldır filan.. hehe[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sin, 20 December 2003 22:13 tarihinde demiş ki:
cd yi 5 milyona satsalar bile, turk halki ayda 15 euroyu bilmemkac doalri karsilayabilcek gucte degil...
millet ac... 300 400 miyonla 5 kişilik aileler gecinmeye calisiyolar felam...
zor ya türkiyede yaşamak zor.[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF

E orası doğru da 300-400 milyonla geçinen adam da kalkıp SWG oynıcak değil. Oynama imkanı olan bi sürü insan var yani... O kadar da zayıf görmeyin bizi, her ülkede fakir insan var...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
azzael, 23 December 2003 21:41 tarihinde demiş ki:
Evvvvet swg ler geldi sonunda. :D butun swg oyuncularına merhaba diyorum

bir potansiyel citizen daha başladı oyuna yumulun lol[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...