Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula'daki magery....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar nebulanın scriptlerini kullanıyorum.Magery scriptleri hakkında birkaç sorum olacak.Öncelikle bazı büyülerde(cor por,kal vas flam.vs)büyüyü attıktan sonra diyelimki 1 sn sonra adamı peşleyebilsin ve 1 sn sonra da büyü atılmış olsun.Sanıyorum aşağıda örnek göstereceğim bu scriptlerden bir tanesindeki CAST_TIME bölümü büyünün karşı kişi tarafından yenileceği zamanı gösteriyor.Peki büyüyü atıp koşmaya başlayacağım zamanı hangisi gösteriyor acaba?(DURATION MU?)
Özetle şunu sorayım;
1-Başta cor por,kal vas gibi büyülerin bu peşleme zamanını nereden ve nasıl ayarlayabilirim?
2-Büyülerin verdikleri damage nereden ayarlanıyor?
Script şu:[Spell 42]
DEFNAME=s_energy_bolt
NAME=Energy Bolt
SOUND=snd_SPELL_ENERGY_BOLT
RUNES=CP
CAST_TIME=3.0
RESOURCES=i_reag_black_pearl,i_reag_nightshade
RUNE_ITEM=i_rune_ENERGY_BOLT
SCROLL_ITEM=i_scroll_ENERGY_BOLT
FLAGS=SPELLFLAG_TARG_CHAR | SPELLFLAG_HARM | SPELLFLAG_FX_TARG | SPELLFLAG_RESIST
EFFECT_ID=0
EFFECT=50,60
DURATION=0.0
MANAUSE=20
SKILLREQ=MAGERY 70.0

Mesela bu scriptde cor por atan adam neredeyse cor poru karşı tarafa yedirdiği an yürümeye başlayabiliyor
Mesaj tarihi:
Erutan cast time büyünün rakibi etkileme süresidir.0.5 yaparsam cor por yazar yazmaz atar.Ben cor por attığım zaman çabuk yüremeyi istiyorum,büyünün süresinin kısalmasını istemiyorum.
Mesaj tarihi:
ozaman nebula scripti kullanma alla alla yaa

sphereda kbüyüyü atar atmaz yürüyebiliyorsun bunuda cast time la tedavi edebiliyorsun ne zorunuz var nebula ocak la anlamadım ya gidin sphere daki şeyleri kullanın daha güzel[hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bana mana,damage ve freeze timeleri ayarlı magery scripti gönderebilen olur mu?Ben paticikteki scriptlere baktım,hiçbiri aradığım gibi değil.
Mesaj tarihi:
tartışmaya gerek yok...

flag la yapıcaksın sanırım

spellerin flaglerine bak

FLAGS=SPELLFLAG_TARG_CHAR | SPELLFLAG_DIR_ANIM | SPELLFLAG_HARM | SPELLFLAG_FX_TARG| SPELLFLAG_RESIST

Falan varya ordan teker teker cıkararak dene bak bakalım böyle olabilir sanırsam[hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
  • Yeni Oluştur...