mami Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Arkadaşlar nebulanın scriptlerini kullanıyorum.Magery scriptleri hakkında birkaç sorum olacak.Öncelikle bazı büyülerde(cor por,kal vas flam.vs)büyüyü attıktan sonra diyelimki 1 sn sonra adamı peşleyebilsin ve 1 sn sonra da büyü atılmış olsun.Sanıyorum aşağıda örnek göstereceğim bu scriptlerden bir tanesindeki CAST_TIME bölümü büyünün karşı kişi tarafından yenileceği zamanı gösteriyor.Peki büyüyü atıp koşmaya başlayacağım zamanı hangisi gösteriyor acaba?(DURATION MU?) Özetle şunu sorayım; 1-Başta cor por,kal vas gibi büyülerin bu peşleme zamanını nereden ve nasıl ayarlayabilirim? 2-Büyülerin verdikleri damage nereden ayarlanıyor? Script şu:[Spell 42] DEFNAME=s_energy_bolt NAME=Energy Bolt SOUND=snd_SPELL_ENERGY_BOLT RUNES=CP CAST_TIME=3.0 RESOURCES=i_reag_black_pearl,i_reag_nightshade RUNE_ITEM=i_rune_ENERGY_BOLT SCROLL_ITEM=i_scroll_ENERGY_BOLT FLAGS=SPELLFLAG_TARG_CHAR | SPELLFLAG_HARM | SPELLFLAG_FX_TARG | SPELLFLAG_RESIST EFFECT_ID=0 EFFECT=50,60 DURATION=0.0 MANAUSE=20 SKILLREQ=MAGERY 70.0 Mesela bu scriptde cor por atan adam neredeyse cor poru karşı tarafa yedirdiği an yürümeye başlayabiliyor
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 duration ı 1.0 yap[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
mami Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Olmadı böyle adam yerinden dahi kımıldıyamadı.
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 cast time ı yukselt =) ozaman 0.5 falan yap[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
mami Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Erutan cast time büyünün rakibi etkileme süresidir.0.5 yaparsam cor por yazar yazmaz atar.Ben cor por attığım zaman çabuk yüremeyi istiyorum,büyünün süresinin kısalmasını istemiyorum.
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ozaman nebula scripti kullanma alla alla yaa sphereda kbüyüyü atar atmaz yürüyebiliyorsun bunuda cast time la tedavi edebiliyorsun ne zorunuz var nebula ocak la anlamadım ya gidin sphere daki şeyleri kullanın daha güzel[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
mami Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Arkadaşlar bana mana,damage ve freeze timeleri ayarlı magery scripti gönderebilen olur mu?Ben paticikteki scriptlere baktım,hiçbiri aradığım gibi değil.
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 tartışmaya gerek yok... flag la yapıcaksın sanırım spellerin flaglerine bak FLAGS=SPELLFLAG_TARG_CHAR | SPELLFLAG_DIR_ANIM | SPELLFLAG_HARM | SPELLFLAG_FX_TARG| SPELLFLAG_RESIST Falan varya ordan teker teker cıkararak dene bak bakalım böyle olabilir sanırsam[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
taz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 fix.scp sd 4 gibi şeyler vardır büyüden sonra spelldelay bunlar 1 yap burayı
mami Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Saol Tazmanyak,dediğin yerden ayarladım.
mami Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Büyülerin damage ayarı nerden yapılıyor?Bunu da söylerseniz magery hakkındaki sorunlarım bitecek.
Öne çıkan mesajlar