Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş yerinde olup işinin olmaması halinde yapılacak şeyler..

SandroNightFall

Öne çıkan mesajlar

İş yerinde olup çalışma saatleri sırasında işiniz bitti. Yada işiniz yok, ya bitti yada daha gelmedi yada henüz elinizde yok her an gelebilir. Tabii siz sıkıldınız ve yapıcak bir şeyler arıyosunuz. Bilgisayarınız var. Masanızda türlü şeyler var. Kalemler, kağıtlar, saat, vb eşyalar. Özel şeyler falan. Zamanınızı geçirmek için ne yapardınız???

NOT:Şuan içinde bulunduğum durum olmakla beraber işlerim bitti ve çıkış saatini yani 18:45 i bekliyorum...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
Sosyal ağlarda paylaş

auhauah :-) ultimayı yüklersem iş falan yapamam. Misal olarak:
PAtron gelir, ben ultimada pk kovalıyorum. Patron der:
-Nerde Yeni reklam kampanyasının araştırma dosyaları?
Napıyosun sen oyun mu oynuyorsun?
-Ya bi dur ya sus iki dakka zaten ölüyorum. alla alla.. Geç otur şehre döniyim veririm dosyalarını sanki yedik...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence patronunun gözüne girebilmek için git ekstra iş falan iste.. ne bilim şu dosyayada bi bakiim falan de.. al hiç olmadı ilgileniomuş gibi yap. yaşasın terfii. gelsin paralar.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin-
unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki:
hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SandroNightFall, 24 December 2003 15:08 tarihinde demiş ki:
auhauah :-) ultimayı yüklersem iş falan yapamam. Misal olarak:
PAtron gelir, ben ultimada pk kovalıyorum. Patron der:
-Nerde Yeni reklam kampanyasının araştırma dosyaları?
Napıyosun sen oyun mu oynuyorsun?
-Ya bi dur ya sus iki dakka zaten ölüyorum. alla alla.. Geç otur şehre döniyim veririm dosyalarını sanki yedik...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...

ahahahah!!

iste o yuzden orda anahtar kelimeyi kullandim [b]skill kasicaksin

mumkunse warrior olmayanindan :))
kapatmasi da kolay alt+f4 :)
iste o zaman alt f4 cunun krali olursun aha[hline]-->Four String Magic<--
time well
[i]wasted
Sosyal ağlarda paylaş

Extra iş almak biraz zor gibi bişi çünkü reklam ajansında çalışıyorum ve filmler falan gelmesi yada ilan falan lazımki bişiler yapiyim. Yani gidipte patrona yada yakın düzeydeki kişilere şööle demiyosun:
Merhaba benim işim bitti ama daha fazla yapcam ben hepsini yapcam ben çok çalışırım sdüperim ver ver o dosylarıda ver. Bak şurda da var onlarıda ver..

:-P Bu yüzden bööle uahuaha[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...