SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 İş yerinde olup çalışma saatleri sırasında işiniz bitti. Yada işiniz yok, ya bitti yada daha gelmedi yada henüz elinizde yok her an gelebilir. Tabii siz sıkıldınız ve yapıcak bir şeyler arıyosunuz. Bilgisayarınız var. Masanızda türlü şeyler var. Kalemler, kağıtlar, saat, vb eşyalar. Özel şeyler falan. Zamanınızı geçirmek için ne yapardınız??? NOT:Şuan içinde bulunduğum durum olmakla beraber işlerim bitti ve çıkış saatini yani 18:45 i bekliyorum...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Tabii ki paticikte takılmak aynen senin yaptığın gibi..tabii şirkette telefon fatursı derdi yoksa[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 iş yerine KotOR götür.. 4 gündür oyalyor beni..[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ultima online da skill kasmak gibi bi hayvanlik yapardim ben ahahah[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 kitap filan okumak en temizi aslinda. gerci ben senin yerinde olsam bi bahane bulup kacmaya cali$irdim ordan mesai bitimini beklemeden[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 auhauah :-) ultimayı yüklersem iş falan yapamam. Misal olarak: PAtron gelir, ben ultimada pk kovalıyorum. Patron der: -Nerde Yeni reklam kampanyasının araştırma dosyaları? Napıyosun sen oyun mu oynuyorsun? -Ya bi dur ya sus iki dakka zaten ölüyorum. alla alla.. Geç otur şehre döniyim veririm dosyalarını sanki yedik...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 lol en iyisi aslinda bi şilte atacaksın arkaya.. vuracan kafayı uyuyacan.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Her zaman yapılacak iş vardır. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 dün bayaa kasmıştım bu günde erkenden bitti :-P ultima fikrini düşünmemiştim aslında ama olabilir dur bi yrn getiriyim evden :D ama patron yakalarsa s.çtık[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bence patronunun gözüne girebilmek için git ekstra iş falan iste.. ne bilim şu dosyayada bi bakiim falan de.. al hiç olmadı ilgileniomuş gibi yap. yaşasın terfii. gelsin paralar.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: SandroNightFall, 24 December 2003 15:08 tarihinde demiş ki: auhauah :-) ultimayı yüklersem iş falan yapamam. Misal olarak: PAtron gelir, ben ultimada pk kovalıyorum. Patron der: -Nerde Yeni reklam kampanyasının araştırma dosyaları? Napıyosun sen oyun mu oynuyorsun? -Ya bi dur ya sus iki dakka zaten ölüyorum. alla alla.. Geç otur şehre döniyim veririm dosyalarını sanki yedik...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu... ahahahah!! iste o yuzden orda anahtar kelimeyi kullandim [b]skill kasicaksin mumkunse warrior olmayanindan :)) kapatmasi da kolay alt+f4 :) iste o zaman alt f4 cunun krali olursun aha[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 sandro bide imzandaki bold (['b']) karakter olayini tam ters sekilde koymusun yazilarim arap yazisi gibi cikti[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted [Bu mesaj green_martian tarafından 24 December 2003 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Extra iş almak biraz zor gibi bişi çünkü reklam ajansında çalışıyorum ve filmler falan gelmesi yada ilan falan lazımki bişiler yapiyim. Yani gidipte patrona yada yakın düzeydeki kişilere şööle demiyosun: Merhaba benim işim bitti ama daha fazla yapcam ben hepsini yapcam ben çok çalışırım sdüperim ver ver o dosylarıda ver. Bak şurda da var onlarıda ver.. :-P Bu yüzden bööle uahuaha[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 şu emulatorle çalışan eski oyunlardan falan oyna oyalar bi süre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Valla bizim işler ve dersler bitince cok sıkılırsak counter oynuyoruz :)))) Uo oynayın dıyıceksınız. Uo cok heyecanlı oluyor. Strese giriyoz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Eve niye gitmiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar