Ceday Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 şu kitabı almayı düşünüyorum da, shippingle falan kaca patlar acaba?? shipping kaç $ civarı tutuyor yani? bir de hızlı getirtme gibi bi optionımız var mı? sitede bununla alakalı birşeyler yazıyor da, tam fiyat ve süre hakkında kesin bilgi yok..bi de yazılan sürede geliyor mu hakikakten bilmiyorum :) [Bu mesaj CEDAY tarafından 12 Mart 2003 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 amazonun turkıye'ye urun gonderımı yok.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 kitap gönderiyor bakim kaça patlicanı söylerim şimdi sana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 3 adet shipping option'i olmasi lazim .com'da (.de'de yok mesela bazen karistirabiliorum) "normal" "hizli" "biz yolladik bile, su dakika itibariyle gumrukten gecti" seklinde. Shipping fiyati hangisini sectigine bagli olarak "ucundan soktuk" "girdi" "bi daha cikmaz" gibi varyasyonlara sahip. Mesela "Bi daha cikmaz"-Shipping cost'u bazen ismarladigin aksiyondan daha pahali olabilio. Benim tasiyem "ucundan soktuk"-shipping cost'lu "normal"-shipping'i secmen. Hic gecikme olmaz hatta verilen zamandan cok daha once gelebilir (bana 1 kere oldu dumur oldum saygiyla onlerinde egildim).[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Choose a shipping speed: Standard International Shipping (averages 11-18 days) [49.97$] Expedited International Shipping (averages 5-10 business days) [53.97$] Priority International Courier (averages 2-4 days) [74.97$] parantez içinde yazan tutarlara geliyor belirtilen metotlarla {edit: kitabın kendisi 41.99$ bu arada} {edit: ve www.amazon.com fiyatı bu yani USA'dan geliyor} [Bu mesaj BlackRose tarafından 12 Mart 2003 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Ben amazon.co.uk den gladioator dvd si ismarlatmistim ilk ciktigi zamalnar. Normal psota yolu ile yollamsilar dvdyi apartmanin icine atmis postacida kutuyu. Sonra komsu bir teyze bulmis apartmanin bir kosesinde ustune gavurca seyler yaziormush ama benimde ismimi görünce bana birakti yani macera dolu amerika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 saolun arkadaslar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 amerikayla ne alakası var macera dolu Türkiye desen eyvallah bi kere yurtdışından geldiği bizim köydeki öküzlerce bile malum olan, her tarafından belli olan bir şeyi o postacının apartman boşluğuna bırakması yanlış ve kaldı ki de görevini yapmadığı için suç bile işlemiş o postalar normal posta yolu ile gönderilmiş de olsa [ki elin amerikalını ne bilsin adam var sanıyo bizim posta dağıtım teşkilatında] elden teslim etmek veya bulamazsa ihbarname bırakıp postaneye geri götürmekle yükümlü senden başkasına kesinlikle veremez, bir keresinde şantiyenin çarşı işlerine bakan arkadaş benim yerime almaya çalışmıştı işgüzarlık yapıp güya, sonra ortaya çıkınca benim de başıma dert olmuştu o iş, iki saat sahtekar olmadığımı anlatmak zorunda kalmıştım, o olaydan sonra da birkaç ay o gözle baktılar sanırım yani her zaman normal posta ile gelmiyor, bazı firmalar DHL/UPS/FedEx ile yolladıklarında Türkiye'de de özel kargo şirketlerine veriliyor paketler, ama mesela amazon hep normal posta ile gelir, "postanedeki amcalara nasıl şirin gözükülür, gönülleri nasıl alınır ki paketler apartman boşluğunda kalmaz" konulu bir yazım olacaktı hatta bir yerlerde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Beyler ben bir program buldum "Do U Want It?" diye..bu program download accelerator gibi otomatik çalışıyor..Örneğin bir kitap alacaksanız "buy" a basınca bu otomatik kendi sayfasını açıyor ve sana ne kadara patlayacağını shippingi herşeyti ona göre yazıyor..Ayrıca bu sayede Amazondan elektronik eşyalarıoyunları getirtebiliyorsunuz çünkü bu program Türkiy'ye yolluyor..Siteyi bulur bulmaz yazarım buraya..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 said: BlackRose, 12 Mart 2003 09:05 tarihinde demiş ki: amerikayla ne alakası var macera dolu Türkiye desen eyvallah bi kere yurtdışından geldiği bizim köydeki öküzlerce bile malum olan, her tarafından belli olan bir şeyi o postacının apartman boşluğuna bırakması yanlış ve kaldı ki de görevini yapmadığı için suç bile işlemiş o postalar normal posta yolu ile gönderilmiş de olsa [ki elin amerikalını ne bilsin adam var sanıyo bizim posta dağıtım teşkilatında] elden teslim etmek veya bulamazsa ihbarname bırakıp postaneye geri götürmekle yükümlü senden başkasına kesinlikle veremez, bir keresinde şantiyenin çarşı işlerine bakan arkadaş benim yerime almaya çalışmıştı işgüzarlık yapıp güya, sonra ortaya çıkınca benim de başıma dert olmuştu o iş, iki saat sahtekar olmadığımı anlatmak zorunda kalmıştım, o olaydan sonra da birkaç ay o gözle baktılar sanırım yani her zaman normal posta ile gelmiyor, bazı firmalar DHL/UPS/FedEx ile yolladıklarında Türkiye'de de özel kargo şirketlerine veriliyor paketler, ama mesela amazon hep normal posta ile gelir, "postanedeki amcalara nasıl şirin gözükülür, gönülleri nasıl alınır ki paketler apartman boşluğunda kalmaz" konulu bir yazım olacaktı hatta bir yerlerde :p Su an Almanya'da yasadigim icin boyle bir sorunla karsilasmiyorum ama bu dedigim olay yaklasik 2 sene önceydi ve belkide simdi degismistir sistem arti ben amazon.co.uk den ismarlatmistim. Burada Deutche Post DHL den daha iyi ve daha ucuz neredeyse Amerikadada öledir sanirim. Yani adamlar Türkiyedeki postane hizmetlerini nerden bilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 said: Fegro, 12 Mart 2003 12:45 tarihinde demiş ki: said: BlackRose, 12 Mart 2003 09:05 tarihinde demiş ki: amerikayla ne alakası var macera dolu Türkiye desen eyvallah bi kere yurtdışından geldiği bizim köydeki öküzlerce bile malum olan, her tarafından belli olan bir şeyi o postacının apartman boşluğuna bırakması yanlış ve kaldı ki de görevini yapmadığı için suç bile işlemiş o postalar normal posta yolu ile gönderilmiş de olsa [ki elin amerikalını ne bilsin adam var sanıyo bizim posta dağıtım teşkilatında] elden teslim etmek veya bulamazsa ihbarname bırakıp postaneye geri götürmekle yükümlü senden başkasına kesinlikle veremez, bir keresinde şantiyenin çarşı işlerine bakan arkadaş benim yerime almaya çalışmıştı işgüzarlık yapıp güya, sonra ortaya çıkınca benim de başıma dert olmuştu o iş, iki saat sahtekar olmadığımı anlatmak zorunda kalmıştım, o olaydan sonra da birkaç ay o gözle baktılar sanırım yani her zaman normal posta ile gelmiyor, bazı firmalar DHL/UPS/FedEx ile yolladıklarında Türkiye'de de özel kargo şirketlerine veriliyor paketler, ama mesela amazon hep normal posta ile gelir, "postanedeki amcalara nasıl şirin gözükülür, gönülleri nasıl alınır ki paketler apartman boşluğunda kalmaz" konulu bir yazım olacaktı hatta bir yerlerde :p Su an Almanya'da yasadigim icin boyle bir sorunla karsilasmiyorum ama bu dedigim olay yaklasik 2 sene önceydi ve belkide simdi degismistir sistem arti ben amazon.co.uk den ismarlatmistim. Burada Deutche Post DHL den daha iyi ve daha ucuz neredeyse Amerikadada öledir sanirim. Yani adamlar Türkiyedeki postane hizmetlerini nerden bilsinler.Arti yanildigin bir nokta var FedEx veya DHL gibi sirketler direk kendileri elden teslim ederler baska araci firmalar sokmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 hayır o konuda yanılmıyorum DHL yurtiçi kargo ile yolladı kaç kez, FedEx de Express Kargo firması ile geldi kaç kez ama yurtiçi de express kargo de sana elden teslim ediyor aynı hesaba geliyor o senin dediğin ancak büyük şehirlerde olur, yani istanbul ankarada DHL/FedEx/UPS büroları var illa ki ve kendileri getiriyorlar ama olmadığı yerlerde diğer yerli kargo firmalarına veriyorlar dağıtım için bir kere iki kere değil bu çok defalar yerli kargoyla geldi yani bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 standart shipping 3 haftada geldi amacon.co.uk den 6 pound mu ne shipping[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 amazon kitap gönderiyor ki benim dün geldi 3 tane D&D Core Rulebook aldık 3 kişi 2 $ tuttu kşi başı.Sipariş veren arkın babası DVD aldı o da ödedi tabe biraz bizden fazla ama 20$ ı geçmez sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 said: Infeqted, 12 Mart 2003 20:02 tarihinde demiş ki: standart shipping 3 haftada geldi amacon.co.uk den 6 pound mu ne shipping[hline] Adres kısmından hangı ulkeyı secıyorsunuz? Normalde Turkıye'ye gondermıyor dıye bılıyorum.Ben ps2 ve pc oyunlarını adreste dalevera yaparak getırtıyorum ama tabı rıskı goze alıyorum.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Amazon.com kitap gönderiyor Türkiye'ye.. Başka bir şey gönderiyor mu bilmiyorum, fakat kitap geliyor. Hatta baya hoş bir şekilde geliyor.. Tabii biraz geç geliyor o ayrı.. ( en az +1 ay )[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 walla ben 7 $ lik dl kitabi almistim insafzilar bi7$ daha cargo parasina almislardi heh naapiim cok istiyodum o kitabi:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 ne kadar shipping tutacagına kendin de bakabilirsiz, aldigin kitap sayısına gor degişir tabii. ben aydın'dayken bile 3 haftada gelmişti 3-4 sene once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 said: Simofle, 13 Mart 2003 17:18 tarihinde demiş ki: said: Infeqted, 12 Mart 2003 20:02 tarihinde demiş ki: standart shipping 3 haftada geldi amacon.co.uk den 6 pound mu ne shipping[hline] Adres kısmından hangı ulkeyı secıyorsunuz? Normalde Turkıye'ye gondermıyor dıye bılıyorum.Ben ps2 ve pc oyunlarını adreste dalevera yaparak getırtıyorum ama tabı rıskı goze alıyorum.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- adres kısmında diğer elektronik şeylerde de Türkiye var aslında yani seçebiliyosun ben baktım yok sanıyodum ama var onay kısmına geldiğinde direk uyarı çıkıyo işte seçtiğiniz yere yollayamıyoruz aşağıda işaret ettiğimiz parçaları diye yani Türkiye'ye kitap ve müzik cdsi dışındakilerde bunu yapıyor gerisini yolluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 said: Xechelon, 13 Mart 2003 19:02 tarihinde demiş ki: walla ben 7 $ lik dl kitabi almistim insafzilar bi7$ daha cargo parasina almislardi heh naapiim cok istiyodum o kitabi:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." hoca onlar insafsızsa bizim kargo posta işleri falan 10 kat daha insafsız, 1000 kmye 5 milyondan aşağı kargo yollayamıyosun memleketimizde, adamlar amerikadan/ingiltereden okyanus aşırı bir yere, ayağının dibine 12 milyona yollamışlar daha ne lol yani 7 dolarlık kitap için 7 dolar da shipping fazla gelebilir ama 500 dolarlık kol saati de isteseydin yine o civarda bişe isteyeceklerdi sorun kitabın tutarı değil orada ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 said: BlackRose, 13 Mart 2003 21:21 tarihinde demiş ki: said: Simofle, 13 Mart 2003 17:18 tarihinde demiş ki: said: Infeqted, 12 Mart 2003 20:02 tarihinde demiş ki: standart shipping 3 haftada geldi amacon.co.uk den 6 pound mu ne shipping[hline] Adres kısmından hangı ulkeyı secıyorsunuz? Normalde Turkıye'ye gondermıyor dıye bılıyorum.Ben ps2 ve pc oyunlarını adreste dalevera yaparak getırtıyorum ama tabı rıskı goze alıyorum.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- adres kısmında diğer elektronik şeylerde de Türkiye var aslında yani seçebiliyosun ben baktım yok sanıyodum ama var onay kısmına geldiğinde direk uyarı çıkıyo işte seçtiğiniz yere yollayamıyoruz aşağıda işaret ettiğimiz parçaları diye yani Türkiye'ye kitap ve müzik cdsi dışındakilerde bunu yapıyor gerisini yolluyor Evet var ama gondermıyor,neelere gonderıldıgını yazıyor zaten.Elektronık esyalar sadece ıngıltereye mesela.Bırde madem muzık cd sı gonderıyor neden oyun cd sı gondermezsın be adam.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- [Bu mesaj Simofle tarafından 13 Mart 2003 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 hayir abi direk tr yi secmistim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Aldıgın urun kıtap ve muzık cd sı ıse gonderıyorlarmıs bunu yenı ogrendım,ama dıger oyun cdlerı fılan gondermıyor.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 hocam teee ne zaman sen dalavere ile alıyoruz dediğin zaman [ps2 oyunuydu sanırım] demiştim ben kitap ve müzik cdsi dışında bişe göndermiyolar diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 said: BlackRose, 14 Mart 2003 01:12 tarihinde demiş ki: hocam teee ne zaman sen dalavere ile alıyoruz dediğin zaman [ps2 oyunuydu sanırım] demiştim ben kitap ve müzik cdsi dışında bişe göndermiyolar diye :p En son 5 gun once ps2 ıcın Two towers'ı getırttım o taktıkle.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar