Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 30 dkdır deniyorum daoca giremiyorum aynı sorunu yaşıyan başka biri daha varmı?[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish
daverc Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 evet biz yasioruz[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu...
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 us serverımı?[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bende bi sorun yok. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 off tamda 3 scolluda ayarlamistim nedir bu yaa[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish
Romario Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ya harbi nedir bu ya?!![hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade of İllusions Of Fate
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 kayda 65 kişi var gözüküyor heraldda genel bir sorun heralde[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish
Spectacular Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bendede sorun yok sanirim netinizde kaynaklaniyor. Bugunlerde net cok zayifladi[hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 35 arms
trunbrelenor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ben de ayni problem amerikadan elemanla konusuom onlarda giremio ayni problemden ama hala 1500 kisi online toplam nasi is anlamadim[hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid ICQ - 345340870
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ld oldum giremiyorum simdi. :([hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 her serverda 100 kişi var max[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 oyundan cikan bidaha giremiyo. bu sorundan once oyunda olanlar hala oyunda. login serverlari gocmustur iste duzeltirler bikac saat icinde tahminimce. :/[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
malsahibi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 panik yapmayın yahu. 2 hafta önce de olmuştu aynı problem. düzeltirler 1-2 saat içinde.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bu arada golden spearın encounterı zormu?[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 duzeldi login server problemi. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
malsahibi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: Glatheros, 24 December 2003 21:24 tarihinde demiş ki: bu arada golden spearın encounterı zormu?[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish 2fg lzm[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN
Öne çıkan mesajlar