Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

defence icin oneriler...

Sin

Öne çıkan mesajlar

defansimi arttirmak icin onerisi olan var mi?
Grenadeer(flame IV) im, olesine insanlarla duel uyapiyorum bi vurusta olduruyorum ama laga girersem onlar vurursa direk bi vurusta pistoleer lar felam tarafindan oldurebiliyorum... ozellikle eye shot felam yedimmi instant koyuyolar...
tka lara karsi hic sansim olmuyo yakiyorum yumrugu yiyim yere yatiyorum... olurse dot tan oluyo...

commandonun yanina TKA mi alsam diyorum yada compositeylemi gezsem... twilek oldugum icin statlarim genelde her parcaya yetmiyo ne onerirsiniz...[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Sosyal ağlarda paylaş

her zaman muon ve fishak ( master cheflerin yaptıgı bi içecek) kullan o zaman eyeshottan yırtarsın

armorsuz pvp cok zor

armor sayesinde çok kez yırttım paçayı kesin armor yap kendine uzun sure dayanmak istiyosan

tklar için bişey diyemem
doctor oldugum için master doctor/master TKlar dışındaki tkları pek sallamıyorum. ama buffsız ve dizzy packsiz pek şansın olmaz tkya karşı close combata girdiginde

bide kullandıgın flamerın damagei kaç?[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

2 defa master sharpshooter öldürdüm ve tek vuruşta..
mind konusunda gerçekten çok ezikler, özellikle db macrosu yoksa hiç şansları olmuyor diyebilirim..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

Ekleme: sakın kendimi büyük görüyorum sanmayın, benide öldüren sharpshooter oldu hemde 4 defa ..
(sözüm meclisten dışarı)

;)[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 19 December 2003 17:32 tarihinde demiş ki:
Flame falan hikaye, bu oyundaki en iyi silahlar Laser Rifle ve T21... İnanmıyosanız Rebel Marshallara sorun...

kettemoora beklerim :D

bide santonaya sormuş olursun ehe[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sin, 19 December 2003 13:11 tarihinde demiş ki:
flamerimi madturk verdi cok iyi bi parca gibi geldi
speed 3.3, dmg 400-888 civari bisey
piyasada daha hizlisini hic gormedim ama gorursem kacirmam alirim..[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF

Bende 2.7 var mesela:)[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Escobar, 20 December 2003 14:53 tarihinde demiş ki:
said:
Sin, 19 December 2003 13:11 tarihinde demiş ki:
flamerimi madturk verdi cok iyi bi parca gibi geldi
speed 3.3, dmg 400-888 civari bisey
piyasada daha hizlisini hic gormedim ama gorursem kacirmam alirim..[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF

Bende 2.7 var mesela:)[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse

pearce bitanede bize ayarla yaw hehe
zaten slm vermeden geziyosun spaceportlarda lol :)[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 19 December 2003 19:35 tarihinde demiş ki:
said:
DA2019, 19 December 2003 17:32 tarihinde demiş ki:
Flame falan hikaye, bu oyundaki en iyi silahlar Laser Rifle ve T21... İnanmıyosanız Rebel Marshallara sorun...

kettemoora beklerim :D

bide santonaya sormuş olursun ehe[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:

Sharpshooter yanına TKA alıyom şimdi, onu tamamlıyım gelirim :-D

So long CH... :([hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

valla gecen arnanin dedigi cok masntikliydi, eger pvp yapacajksan tek bir proof da master olup diger prooflardan defenseleri toplamak cok daha akıllıca. yani bana kalirsa hem sharpshooter hem tka mantiksiz uzaktan cakarim gelince tka ya gecerim yeterli olmaz bence. onun yerine hangi proofu istiyosan onda master ol diger prooflardan her turlu defensi topla derim bolece cok daha fazla yenilmez bir karakter olursun.
(hem sona devvo bildigim kadariyla master rifle sin bunun karsiligida acikcasi melee de ya pikeman yada swordsman di kontrol edip bunlardan birini alsan daha iyi ederdin derim bolece, madem bole bi yol tercih edeceksin o zaman atak yonunu sabitleyip hem mesafeli hem mesafasiz saldirida tek pool uzerine yogunlasmis olurdun derim.)

hani fikir olsun die soledim[hline]sad
eclipse - ex. BountyHunter
R.I.P

fade
FarStar - novice weaponsmith
Sosyal ağlarda paylaş

Riflemanin yanına TKA alıyım dememin sebebi Rifleman forumlarındaki önerilerdi, ya TKA ya da doctor alacaktım. TKA'yı seçmemin sebebi yakın dövüşte de etkili olabilmekti. Ayrıca TKA ve Riflemanin ranged ve melee defenseleri de birleşiyor. Kafamdaki düşünce hem ranged hem meleede etkili olabilmek. Rifleman şu an ranged de en etkili sınıf, TKA'nın da meleede öyle olduğunu düşünüyorum...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

master tk olmadıkdan sonra tk nın melee de fazla etkisi olmuyor, master tk olduğunda unarmed hit3 alıyorsun ve en öldürücü silahın o, ayrıca meditate kolonunu tamamlayınca +450 self buff ın ve wound heal geliyor, 3. kolondu sanırım orayıda full tamamlarsan knockdown2 geliyor yani hem kd hem dizzy yapabiliyorsun tek vuruşta..

Kısaca her elite prof kendi içinde bir bütünlük sağlıyor, biraz ondan biraz bundan hiç bir işe yaramıyor. Ben pek çok tkm ile pvp yaptım ve 1-2 tanesi diğer brawler elite proflarının defense lerini almalarına rağmen yenemediler.

Bence önemli olan üstündeki armor ve savaşırken kullandığın savaş tekniği (combo), yani rast gele special yapmakla ya da en iyi, en güçlü special ini arka arkaya yapmakla alakası yok.[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten benim planım da master TKA&master rifleman, Guru... Dediğin gibi knockdown2 ve unarmed hit 3 çok etkili speciallar. E bi de bunların yanına riflemanin strafe shot 2 ve flushing shot 2 yi eklersem gayet başarılı bi combat karakteri olurum diyorum.[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sin, 18 December 2003 14:19 tarihinde demiş ki:
defansimi arttirmak icin onerisi olan var mi?
Grenadeer(flame IV) im, olesine insanlarla duel uyapiyorum bi vurusta olduruyorum ama laga girersem onlar vurursa direk bi vurusta pistoleer lar felam tarafindan oldurebiliyorum... ozellikle eye shot felam yedimmi instant koyuyolar...
tka lara karsi hic sansim olmuyo yakiyorum yumrugu yiyim yere yatiyorum... olurse dot tan oluyo...

commandonun yanina TKA mi alsam diyorum yada compositeylemi gezsem... twilek oldugum icin statlarim genelde her parcaya yetmiyo ne onerirsiniz...[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF

Şukadarını sölim elinde o flamethrower varken ne alırsan al hiç bi işe yaramaz malum 2.5 dmg multiplier var.O sebeple ya commandoyu master yap ölümüne dal rakibinin üstüne yada bu sevdadan vazgeç.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

AMA aRADA ATLADİGİN KONUSU BENCE AKSİYONDA UZAKTAN MİND CAKACAKSİN ADAMA ADAM OLMEZ VE YANİNA GELMEYİ BASARİRSADA TKA CEKECEKSİN, prd buyuk harf acik kalmis, yani tka cektigin zamanda adamin healthine yada actionuna saldiri yapacaksin benim mnantiksiz buldugun bu, bunun yerine madem rifle manin var sword alsaydin yanina istedigi kadar tka olsun yanina geldiginde kus gbi kalan mindini birak kilici ufleyerek dahi yok edebilirdin die soluyorum.[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout
master bounty hunter, master entertainer
Sosyal ağlarda paylaş

zati o da ole dio be bab, rifle la uzaktan indiririm ben snip im diyor, ama yanima gelen olursada (ki zati melee haricinde kim nie yaklassin adama), tka cekerim diyor ben de diyorumki, o zaman, madem rifle dan gelen ustun mind dmg yetenegini bole bi durum icin yine minda zarar verebilecek bi melee profla birlestirseydin bolce basladigin ise kaldigin yerden devam eder, yeni poollara zarar vermek icin kendini kasmazdin.

bi de comando cok guclu oldu die solenıyodu ama ben benı oldurebılen com daha gormedim bh ken zaten cok kolaydı, ama isin acikcasi dun aksam cok sasırdım. herseyimi sildim , hatta su an master marksman bile degilim. pistoler mastera 1 kutum kaldi (dead eye aim), coronet starporttan ciktim ve overt oldugumu unutmusum 3 4 rebel saldirdi ve yanlarinda komandoda vardi. burstle kactim sehirde bir tur atip geri geldim ve tek tek sirayla hepsini aldim ve daha sona gelenleride aldim .ha hos adam novice de olabilir ama bilemiyorum onumuzdeki gunlerde komandoyu kaslarını alarak oldurmeyı denıcem(:) malum bu aralar image designerimda), yani sonucta gunn in dedigi dogru gibi sanirim o demişti pvp ye hangi skillerle girdiginden cok pvp deki tarzin onemli. bana saldirdiklari anda , muon ustune fishak, armorum bile yoktu ama nolcak istedigin kadar saldir sen ben kendimi bu kosullarda en az 10 kere heal ederim. kisacasi , kiytirik pistoleri oldurmek icinb tam 10 kere oldurmen gerekir gibi. yukarida devvo ye dedimki tek pool calismak buyuk avantaj bunu bh dan biliyorum inanilmaz bi ustunluk nereden vurmak istiyorsan oradan vurabilirsin. yani konuyu getirmeye calistigim nokta o idi, eger pvp yapma meraki sardiysa benligi en avantajli duruma bakmak ve o durum icinde strateji belirlemek lazim. kombo olayina gelince su an kombo yapmanin cok mantıklı oldugunu dusunmuyorum ham costların bu kadar yuksek oldugu bı donemde olayı makroya bırakmak buyuk risk gibi bence. ama combat sıstemı yenıden duzenlendıgınde ve ham cost olayı halloldugunda en faydalı seyde combılar olacaktır derim. ve susarim.[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout
master bounty hunter, master entertainer
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada hangisi hatırlamıyorum ama en sağdaki kolonun en üst basamağında mind damage vuran special attack var TKAda. Yani istersem mind da vururum ama Sad, abi, strafe shot 2 HAM'a vuruyo, yani 3 state birden, sadece minda diil, sadece minda vuran head shot serisi, ben flushing shot 2 ve strafe shot 2 kullandığım için direkt adamların hamına çalışıyorum. O yüzden TKA da doğru tercih kanaatindeyim. Ama Swordsman de bayağı iyi yani...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...