Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Evet o kadar kötü yorum ve duyum aldım ki hayal kırıklılığına uğradım ancak yinede alıcağım bu oyunu ben lol. Çoğu kişi grafikleri güzel chate benzetmiş bu oyunu hoş ve boş deniyor kısaca bu oyun için. Belki çok şey değişir betasından bu yana.[hline]Alexi Septimus , Necromancers [=o=]Alexi_Septimus [bf1942]clan Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 çok kötüymüş çok. beta'daki arkadaşlar söledi bana guildchatte. üzüldüm yani[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 aquila yapma ya? bu adamlarda bunu farkında deil tek sen böyle düşünüyosun dimi? hey allam ya[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Tam bir fiyaskoymuş oyun hiçbirşey ummayın. SB ye gelin . :P editörü olduğumdan değil valla (: [açılacak yakında][hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 onların beğenmemesi sizin de beğenmemeniz anlamına gelmez. Oyun çıktığında herkes görecek nasıl olduğunu..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 beta iyi güzel oyunun hatalarını bulmak için yapılıyoda aynı zamanda oyunu görme şansın oluyo özel noktalarda beta ile gold arasında farklar olması doğaldır ama oyunun temel oynanış şekliyle gold arasında böyle bir fark olması imkansızdır[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar