Brad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Böle bi kitap var okuyan var mı? varsa nasıl buldunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Yoq bişi duymadım da Luthien'ın kumarı mı ne wardı trilogy salvatore yazıo hatta[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman [Bu mesaj Bonus tarafından 20 August 2003 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 var olyle bı kıtap, kadın bır yazarı var galıba 5 kıtaplık fln bır serının ılk kıtabı[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 okudum ama cıkalı 6-7 aydan fazla oldu galiba.2. si cıkmadı hala ara ara raflarda goruyorum heralde pek satmadı o yuzden 2. yi cevirmediler.fena deildi bir kadının agzından anlatılıyor ilginc olmus.kadın thief ve bası sıkısınca vucudu dahil vermeyecegi sey yok yani hakkaten thief.onur vs. hikayeleri yazıp durmuyor hosuma gitmişti karakter oldukca gercekci olmus.heybetli bir adam vardı adını unuttum simdi o fena deildi karizma iyiydi.[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 nası bulurumu unuttum ankaradaysan d&r dost remzi ktb. var bulamazsan pandora.com.tr. den istetebilirsin.[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Kitap Ankira Yayınları'ndan çıkmış bir kitap yani yeterli posta v.s göderilirse belki ikinci kitabı gelir. Ben 19 Mayıs 1999 Atatürk Yeniden Samsun'da kitabının ikinicisi gelmediği için ne çok üzüldüğümü bilirim, kötü bi durum.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Bence güzel kitapti,fena değildi. 2. kitabı gelse okurum kesin.[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 http://www.fantasyfreaks.org/reviews/caleyna/toeb.html arkadaşlar bakınız ne buldum sizlere. anlayacağınız çıkmış 4 kitap. 5. kitap yolda olması lazım daha ismi belli diil amazon'da da 4 kitap mevcut. türkçe'ye belki çevrilmemiştir bilmiyorum[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar