Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hırsızın Kumarı?

Brad

Öne çıkan mesajlar

Yoq bişi duymadım da Luthien'ın kumarı mı ne wardı trilogy salvatore yazıo hatta[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i]
MKC
Frp ortamı(Flash gerektirir)
Buraya Tıklayaman

[Bu mesaj Bonus tarafından 20 August 2003 01:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

okudum ama cıkalı 6-7 aydan fazla oldu galiba.2. si cıkmadı hala ara ara raflarda goruyorum heralde pek satmadı o yuzden 2. yi cevirmediler.fena deildi bir kadının agzından anlatılıyor ilginc olmus.kadın thief ve bası sıkısınca vucudu dahil vermeyecegi sey yok yani hakkaten thief.onur vs. hikayeleri yazıp durmuyor hosuma gitmişti karakter oldukca gercekci olmus.heybetli bir adam vardı adını unuttum simdi o fena deildi karizma iyiydi.[hline]Est solarus oth mithas
Sosyal ağlarda paylaş

Kitap Ankira Yayınları'ndan çıkmış bir kitap yani yeterli posta v.s göderilirse belki ikinci kitabı gelir. Ben 19 Mayıs 1999 Atatürk Yeniden Samsun'da kitabının ikinicisi gelmediği için ne çok üzüldüğümü bilirim, kötü bi durum.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...