-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Icq nun history si bozuldu eski msjları göstermiyo nedendir acep[hline]farewell, 22 December 2003 02:19 tarihinde demiş ki: melodi basip kari vokali dayiyip heleelöö diye şarkilarla vatandaşin beğenisini kazanan gruplarn geleceği yoktur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Trillian'ı yükledim bende ama daha hiç denemedim valla. :) Hatta dur bakiym, gaz geldi bir deneyeyim.[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 oha adama bak benim topic e çöreklendi :) ayıp be kendi sorusunu topicime empoze ediyo :)[hline]farewell, 22 December 2003 02:19 tarihinde demiş ki: melodi basip kari vokali dayiyip heleelöö diye şarkilarla vatandaşin beğenisini kazanan gruplarn geleceği yoktur.. [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 23 December 2003 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Trillian'ı denedim gayet güzel, biraz karışık gibi görünse de ilerleyen zamanlarda alışılabilitesi (oha o ne) yüksek.Şimdi database gitti demişsin, şimdi hedeyi aç, ordan hödö var onu seç.Hethötö Settings var, gir oraya bla bla'nın yanındaki işareti kaldır.. *!arkasına bakmadan kaçar *[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar