BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 2 tane ark war.oyLe bi kafa ütülüyorlar ki. Bugun geliyoruz hava soguk.Ettikleri laflar: -BoDrUmLu'm hava soguk ya akşam yemeğini Miami'de yiyelim biliosun buralar sıkar. (Ben ya sabır die devam ediyorum yürümeye.) obur ark: - Parti de yapalım ya malikanede biliosun ne zamandır yapmadık canım sıkıldı. Pamelayı filan da cagıralım(pml anderson). ark:-Sorma ya onun da silikonları patlamış benden para istedi. .............. Sora yandan bi motor gecer. ark:Ya BodruMLum sana da bi harley cekelim ya.. obur ark:Ha şu bizim onceden aldıgımızdan diy mı? Hani kullanmayı bilmioduk başlarda da ozel şöför tutmuştuk.Adı da Micheal dı. ark: evet mayki'ydi.Hatırladın demi ? (ben hızlanıyorum) ark: Bodrumlum yavaş ya nerdeyse bizim ferrariyi geççen.. ................(surer gider) Daha bunun gibi bi suru laf adamlar kafamı dumduz etti. Şu an 2 tane 70 lik içmiş gibiyim.. Butun bu sozleri millet duydu, ve cins cins baktı herkes.. Sizin bole arklarınız olsa napardınız yada yolda bu adamları duysanız filan??[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! [Bu mesaj BoDrUmLu tarafından 19 December 2003 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 böyle arkadaşlarım olsa : ya arkadaşlığımı keserim, ya da kaçarım oralardan yolda görsem : saldırırım :) şaka maka bazen geyik olayının b.kunu cıkarıyoruz biz de iyi olmuyo [hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! [Bu mesaj sanerixx tarafından 19 December 2003 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 döv:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ben pek bi gariplik sezmedim (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 valla bana arkadaslarim bodrumlum diye hitap etseler arkama bakmadan kacarim[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 onun yerine "yav yeşilim..." diye hitap edilmesinden hoşlanıyo arkadaş.[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 hayir ismim var onu kullaniyorum ben[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 haa şu geçen aldığımız isimlerden mi? hani kullanamamıştık da şoför tutmuştuk.Mayki ...[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 "lan 2 dk susun, geyiğinizi .." derdim, susarlardı. Hiç olmadı, birine bir tokat, diğerininde omzuna bir yumruk. Oh kafa rahat..[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Ya Vurmuyorum mu sanıosunuz? Patlatıorm tekmeyi filan adamlar durmuyo... delircem yaw[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: green_martian, 19 December 2003 16:11 tarihinde demiş ki: valla bana arkadaslarim bodrumlum diye hitap etseler arkama bakmadan kacarim[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted orda ismimi kullanıolar.Zaten orası umrumda deil. Kimisi bodrumlu der bana kimisi kısaca bodrum der :P :-)[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: BoDrUmLu, 19 December 2003 16:25 tarihinde demiş ki: Ya Vurmuyorum mu sanıosunuz? Patlatıorm tekmeyi filan adamlar durmuyo... delircem yawYüzsüzmüş be onlar. :P[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Bodrumlu,benim ''Zor Durumlar'' diye başlığa girdiysen hatırlarsın.BEnim kanka bana bole kıl kıl şeyler yapıyodu.:)Bana kalırsa,bidaha biyere çağırırlarsa gitme...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: BoDrUmLu, 19 December 2003 16:25 tarihinde demiş ki: Ya Vurmuyorum mu sanıosunuz? Patlatıorm tekmeyi filan adamlar durmuyo... delircem yaw[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! yeterince hasar veremiyosun demek ki, geceleri eurosport da k1 izle 1-2 bişiler kap bak nası çozuluyo sorunların nihoaohahaha[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: UltraPsycho, 19 December 2003 16:42 tarihinde demiş ki: Bodrumlu,benim ''Zor Durumlar'' diye başlığa girdiysen hatırlarsın.BEnim kanka bana bole kıl kıl şeyler yapıyodu.:)Bana kalırsa,bidaha biyere çağırırlarsa gitme...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho [b] yok hocam giremedim. Çok şey mi kaçırdım :-)[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: sanerixx, 19 December 2003 16:43 tarihinde demiş ki: said: BoDrUmLu, 19 December 2003 16:25 tarihinde demiş ki: Ya Vurmuyorum mu sanıosunuz? Patlatıorm tekmeyi filan adamlar durmuyo... delircem yaw[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! yeterince hasar veremiyosun demek ki, geceleri eurosport da k1 izle 1-2 bişiler kap bak nası çozuluyo sorunların nihoaohahaha[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! [b]bi deneyelim :-) :-)[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Bence bi gozat çok ilginç cevaplar var.Biri demişki. ''Otobusten inip kaçması için 1 dakika verirdim :)'' Bi başkasıda ''Dayak geliyorum demez,uçarak gelir...'' Not:Bu olay otobuste olmustur..[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 nasıl bulcam ben o forumu ? Link verebilcek war mı ?[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 varya okurken kafayı yedim. başıma geldiğini düşünemiyorum. ama tek bir şey yapardım. öldürürdüm abi. onlar mezara ben hapse oh be[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ben o an onlara dalarım ve susarlar ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 hocam dalıorm. kufur ediorm ettigim kufurle ilgili bişi gelio akıllarına cix cix konusuolar dwmlı. Tav oldum ya. Lan hepsi şu beyaz showun yuzunden..[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 :) hahaha yapacak bişey yok o zaman ya katlancan yada rest çekcen uzaklaşcan ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 camı açıp atla çokmu zor bence HAYIR !! :)[hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 onu da denedim. ama ilk kat oldugu için bişi olmadı :D :D[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 "kal ort por" de ve onlardan kurtul o anlık veya "kal vas flam" dedi ebedi kurtul[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar