shapshal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Şuan evde hasta bi şekilde duruyorum ve okula gidemedim bugün. Hep hasta olmak isterdim ama hasta olamazdım tam bugün önemli olaylar oldu okula gidicem hasta oldum. müdür yardımcısını aradım öğleden sonra gelecem falan diye çünkü öğlen daha iyi olmuştum sabahki halimden. bi aradım adam dedi ki sadece 8.sınıflarda (24er kişiden 4 sınıf) 40 kişi gripten gelememiş. Bazı okul dışındaki arkadaşlar fln da hasta olmuşlar ne bu anlamadım ya bi anda bu kadar hastalık başladı..:([hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bende geçen gün griptimde fazla uzun surmedi allahtan[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Kuş gribi olmasın aman diyim.. geçmiş olsun[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bende grip oLdum geçmedi haLa boğazLar $i$ $i$ geziyorum[hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote taktikLeri Ema apLadan iyi İmza teknikLeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 valla benim uzerimdede bi kirginlik var yani hasta olcak gibiyim içim üşüyo. işallah grip olmam hiç sefmiom sumuklu sumuklu gezmeyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 koçtada vardı böyle bir olay yanlış hatırlamıyosam. Bizim dershanede iki arkadaş ta gelmemişti KOç'lu ikiside yatak döşek hastaydı.. Neyse geçmiş olsun... Koç dediğim Koç İlköğretim hee Yanlış anlamayın[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Dikkat edin kendinize cocuklar grip diyip yabana atmamak lazim....... Sicak bir seyler icin devamli vucuda bolca alinan sivi iyi gelir..hastalik daha kolay atlatilir.. Sicacik sarinip giyinin corapsiz dolasmayin... ILac alin en onemliside ilacsiz atlatamazsiniz..... Helede bu kadar salgin halindeyken.. Gecmis olsun tum hastalara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 tesekkur ederiz pink abla. Niye abla diyosun dersen benden büyüksün de o yüzden ( yas : 14 ) :)[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 günlük portakal suyunuzu için... hasta hasta sigara içmeyin (c vitaminini alıyor) terli terli su içmeyin sörf... tabii ki yemeyin![hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 şiş boazlar için kış dodurmalarından yiyin benden size bi öneri, bunu ciddi olarak sölüorum, soğukta şifayı kaparız belk ama sıcak da mikropların üremesine yardımcı olur, boğazınınız için dondurma[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 nedense şu hastalık salgınları hep aniden yayılıyo.. okula gidersin millet elinde mendil sokakta yürürsün hapşıran öksüren insan öbeği.. ne mikroptur bu kardeşim anında herkesi vuran![hline]Ave Caesar! Morituri te salutant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Geçici şeyler bunlar, hem bahaneyle portakal suyu içio insan işte oh mis...[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Off Benim de boğazlara bişi oldu Bademcikler şişti galiba 2 gündür full öksürüyorum gıcık oluyo vs.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 gecen haftanin sonuyla birlikte bizim siniflarda kiriliyordu, grip, zature artik ne varsan vardi katta... neyse tatil geldi hastaligi kapmadan kurtuldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bizim okulda aynen bole idi bugun...ortalarda bi mikrobumsu bisiler geziyo heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ben hasta olmuyorum ya oha niye[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: PiNk, 22 December 2003 21:17 tarihinde demiş ki: Dikkat edin kendinize cocuklar grip diyip yabana atmamak lazim....... Sicak bir seyler icin devamli vucuda bolca alinan sivi iyi gelir..hastalik daha kolay atlatilir.. Sicacik sarinip giyinin corapsiz dolasmayin... ILac alin en onemliside ilacsiz atlatamazsiniz..... Helede bu kadar salgin halindeyken.. Gecmis olsun tum hastalara... ilacsiz atlatiyoruz pink abla[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Hmmmmm :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 yaw biranda aklıma şu nezleyken boğazımın kaşınması duygusu geldi aklıma, böle boğaz civarında hafif arkalarda derinlerde feci bi kaşınma olur, elini aağzından içeri uzatmak gelir, uzanmaz.. kaşımak için acaip sesler çıkarırsın, iice tahriş olur gırtlak, psikolojim bozulr resmen, işte bu yüzden n beteri hastalık deil, hasta olma evresi(bşlangıç), aman cnm hiç ahsta olmak istemedi birden :([hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 bizim sınıf da 25 kişi civarı ama 10 kişi falan var herkes dökülüo ne diyim bi anda türedi ben de 2 saniyede bi burnumu çekeyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 allaha şükür hastalanan bir insan değilim pek.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: PiNk, 22 December 2003 21:17 tarihinde demiş ki: Sicacik sarinip giyinin corapsiz dolasmayin... Ayy bu laf baydı artık. Bu yaşa geldim . Ne zaman dışarı cıksam annem bunları söyler her gün.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 grip, soguk alginligi vesaire ilacsiz geciyo gerek yok bol c vitamini bol uyku ohhh[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Ya walla bu hastalıkta nesi bilmiyorum Normalde hasta pek olmam hele grip flm en son 3-4 yıl önce hafif bi geçirmiştim ama bu seferki çok pis vurdu boğazım yanıyo kafam çatlıyo vs vs vs 5 gündür sürünüyorum bu gün okula gitmedim daha iiyim yrnda gitmiycem belki yenerim...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar