Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Herkese iyi geceler, Hernekadar anlatacağım şey bu konu altında yer alması doğru mu tam emin olmasam da, sonuçta sürekli SWG oynarken yaşadığım bir sorun olduğundan dolayı burada ki arkadaşlara sormak istiyorum. Oyunu oynarken sürekli swg ekrani küçülüp desktop'a düşüyorum ve durmadan yeniden swg ekranını büyütmem gerekiyor. Bunun neden yada hangi nedenlerden kaynaklandığı konusunda bir fikri olan varsa cevap verebilir mi? Şimdiden ilgi ve desteğiniz için teşekkürler. İyi geceler[hline]Kumadam of Moonglow Liche *İlk önce MUD vardı, ama biz ilk "Ultima Online" ı tanıdık* .:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 1)yanlis bir tus kombinasyonuna basiyor olabilirsin . Bendeki alt +escape belki sende baska birseydir. Keymap den default ayarlarini bir yükle.... 2) İnternet'ten Spyware veya Spybot tarzi bir program yemisindir. SWG client bir cesit server gibi calistigindan program kendini on plana cikarip (reklam amacli) diger uygulamalari alta cekiyor olabilir( bunu genelde IExplorer da yapar ama bazi oyunlarda da yaptiklarini gördum). Adaware programini yukleyip bir update den sonra scan yapmani tavsiye ederim...[hline]Arnaviscaa Eclipse - R.I.P Teras Kasi Master / Holo nederse onun Masteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 arnaviscanin 2nci soyledigi sey mantikli benimde basima gelmisti messenger hizmeti diye paso reklamalr geliyordu kurtulmam zor oldu ama kurtuldum nasil kurtuldun dersen bende bilmiyorum 1 hafta once felam o reklamlar gelmeyi birakti lol[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Ad-Aware tavsiye ederim ama kurup calistirmadan önce update et sonra birak bi kenara catir catir buluyor :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Yanıtlar için öncelikle teşekkürler, Birinci olasılık olduğunu sanmıyorum çünkü ne mouse nede klavyeye temas olmadan da oluyor. İkinci olasılığa gelince daha önceleri buna benzer bir sorun yaşadığımdan ad-ware yüklemiş ve bir kaç şeyi silmiştim, şu anda da yüklü ama hiçbirşey bulamıyor sadece belki yeni update i çekmedim, o işime yarabilirim. İlgi için herkese yeniden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 windows xp kullanıyorsun sanırım, services den Messenger service i kapatırsan sorun yaşamazsın.[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 İyi akşamlar, Birazdan ad-aware'nin update'ni yükleyip bir daha deneyeceğim. Sistem olarakbelirtmeyi unutmuşum windows 2000 Professional kullanıyorum. Yorumlar için teşekkürler[hline]Kumadam of Moonglow Liche *İlk önce MUD vardı, ama biz ilk "Ultima Online" ı tanıdık* .:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 2000 de de dediğimi yap, NT tabanlı sistemlerde messenger gereksiz bir servis, winpopup message atmanı sağlıyor..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 gurucum enrden kapiyoduk onu da yazsaydin bea[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar